Comunicat MAE – Întrevederea ministrului afacerilor externe, Lazăr Comănescu, cu omologul norvegian, Borge Brende

mae-proteste-belgia-bruxelles-335537

Ministrul de Externe, Lazăr Comănescu, întâlnire cu omologul norvegian. Discuţie despre Barnevernet

Ministrul Afacerilor Externe, Lazăr Comănescu, a avut, sâmbătă, o întrevedere cu omologul norvegian Borge Brende, cu ocazia participării la Conferinţa de Securitate de la Munchen. Oficialul român a reiterat ideea unei colaborări între autorităţi privind cazurile de copii, cetăţeni români, preluaţi de către autorităţile norvegiene. (Stiri pe Surse)

13 februarie 2016 –

Întrevederea ministrului afacerilor externe, Lazăr Comănescu, cu omologul norvegian, Borge Brende

Ministrul afacerilor externe, Lazăr Comănescu, a avut astăzi, 13 februarie 2016, o întrevedere cu omologul norvegian, Borge Brende, în marja participării la Conferința de Securitate de la Munchen.

Au fost evaluate stadiul și ritmul susținut al relațiilor bilaterale în acord cu statutul celor două țări, de Aliați NATO și parteneri în Spațiul Economic European (SEE). A fost relevată consistența cooperării în cadrul oferit de Mecanismele Financiare norvegian și SEE și evoluția dinamică a relațiilor economice.

Interlocutorii au exprimat satisfacție pentru buna coordonare în cadrul Alianței Nord Atlantice, discuțiile reconfirmând interesul ambelor state pentru aprofundarea acestei cooperări, inclusiv în perspectiva Summit-ului NATO de la Varșovia, precum și a consolidării flancului estic.

S-a discutat și despre cazurile de copii, cetățeni români, preluați de către autoritățile norvegiene. Ministrul Lazăr Comănescu a reiterat importanța unei abordări constructive a acestei teme, printr-o colaborare directă și eficientă între autoritățile de profil din cele două țări.

SURSA – http://www.agerpres.ro/comunicate/2016/02/13/comunicat-de-presa-mae-16-31-11

 

7 comentarii (+add yours?)

 1. Valeria Iancu
  feb. 13, 2016 @ 10:47:17

  Reblogged this on Dumnezeu e în control.

 2. le
  feb. 13, 2016 @ 11:07:01

  bla bla bla
  Comănescu a reiterat importanța unei abordări constructive a acestei teme, printr-o colaborare directă și eficientă între autoritățile de profil din cele două țări.
  Limbaj de lemn, copiii sunt agresati si domnul Ceausescu, pardon, Comanescu
  ne aduce aminte de limbajul de lemn.

  • rodi
   feb. 13, 2016 @ 11:10:31

   ce ne spune oficial e ce se poate spune, totdeauna este mult mai mult in spatele cuvintelor. Sa dea Dumnezeu sa fi fost asa si la aceasta intalnire. Important este sa puna guvernul roman presiune constanta pana isi va rezolva toate cazurile cetatenilor romani. Iar, izbanda, numai Dumnezeu o poate da. Acolo putem sa apelam si noi in continuare… mai ales dupa cepastorul Cristian Ionescu ne-a informat de stirea bomba azi despre abuzul fizic experimentat de baietii lui Marius si Ruth Bodnariu.

 3. Radu O.
  feb. 13, 2016 @ 15:10:58

  Intradevar,un comunicat tipic,cu expresii care ne adduce aminte intr-o oarecare masura de un Telejurnal al anilor lumina ’80. -doar datele sunt altele :NATO si nu
  Tratatul de la Varsovia, Spatiul Economic European si nu CAER, Sumituri si nu Sedinte, ministrii de externe si nu tovarasi,etc.
  In schimb aceleasi sablon…sau poate nu este altul in politica.

  Ne bucuram insa ca s-a gasit timp ” SI AU MAI DISCUTAT..!!!.” intre altele despre ce demonstraza mii si mii de romani…

  • rodi
   feb. 13, 2016 @ 16:39:34

   Totusi, parca dupa ce am ascultat cu atentie ce a spus senatorul Ben-Oni Ardelean, avem o mai mare speranta ca se lucra in spatele cortinei. Senatorul a zis ca se lucreaza la caz, dar nu se poate discuta inca. Speram, dar ne rugam, ca lupta continua si Dumnezeu vede si dirijeaza in spatele cortinei…

 4. Radu O.
  feb. 13, 2016 @ 17:39:51

  Amin !

 5. ropenti
  feb. 15, 2016 @ 00:45:23

  Reblogged this on Ropenti and commented:
  Ministerul de externe pe drumul cel bun…

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: