Mihaela Nan: ”…sunt moartă, dar merg pe picioare!”

Toată durerea provine de la mascarada psihologilor care scriu rapoarte ce le iau luni de zile, rapoarte prin care incriminează pe părinți că nu au atașament suficient și că copiii ar fi mai bine să fie dați la o pereche de homosexuali ce vor primi 50.000 de euro pe an ca să le facă toate poftele copiilor, să le câștige atașamentul. O lume cu sus-n jos aflată sub dictatura banului.

Observați că cineva îți poate cuceri țara nu doar cu armata, ci și cu fonduri financiare din care beneficiari aleși (o ”elită”) se înfruptă, răsplătind pe ”donatori” prin înrobirea concetățenilor lor. Un alt fel de ciocoi, un alt fel de feudalism, alt fel de feude: ideologice. Un alt fel de jug al unui nou tip de robie. Aveți grijă cine vă dă banii!

Nu credeți mascarada norvegienilor, e propagandă goală chestia cu ”interesul superior al copilului”! Iar faptul că recent au dat copilul la o mamă cehă sau că au lăsat pe Bodnarii să-și vadă fetele, e cu scopul ca presiunea mediatică să slăbească și ei să-și continue liniștiți teatrul criminal. Nu-i credeți!

Durerea Mihaelei Nan e vie, la fel durerea multor mii de alte mame și a altor tați păcăliți ca nici măcar să nu spună la nimeni, până se face coajă pe cicatricea de pe suflet și toți îi întreabă: acuma zici?

Citeste mai departe-

https://vesteabuna.wordpress.com/2016/02/09/mihaela-nan-sunt-moarta-dar-merg-pe-picioare/

Fratele si autorul blogului VESTEA BUNA ne da un indemn foarte foarte bun, sa ne ajute Domnul sa facem asa:

Aduceţi-vă aminte de cei ce sînt în lanţuri, ca şi cum aţi fi şi voi legaţi cu ei; de cei chinuiţi, ca unii cari şi voi sînteţi în trup.” Evrei 13:3

Duminică am vorbit din acest text. Observați că nu scrie: ”aduceți-vă aminte de creștinii chinuiți”, scrie de cei chinuiți, de oricine…..

 

11 comentarii (+add yours?)

 1. predicarebiblica
  feb. 14, 2016 @ 23:02:22

  Reblogged this on predicare biblica.

 2. Danny
  feb. 15, 2016 @ 01:33:29

  Ia mai lăsați vorbele de prisos ca bateți cimpii !!! Atita vorbărie si nimeni nu face nimic . Oare nu se găsește nimeni sa rezolve aceasta problema ? Puneți un plan la bătaie si aduceți copii acasă odată …….. Sint si alte cai daca pe cale diplomatica nu se poate ! Chiar asa ! Nu zic mai multe ca merge viral ! Sint gata sa ajut financiar pentru un plan bine stabilit !

  • Cristi
   feb. 15, 2016 @ 14:30:15

   Salut Danny, de acord cu tine. Si sperca ai citit tot pe acest blog, cum statul turc a recuperat cei 3 copii ai unui turc in cateva zile. Ceea ce nici America, nici nimeni n-a reusit. Bravo lor !!!

 3. Valeria Iancu
  feb. 15, 2016 @ 02:44:05

  Reblogged this on Dumnezeu e în control.

 4. agnesD
  feb. 15, 2016 @ 04:48:33

  Reblogged this on Blog de albina.

 5. spre victorie
  feb. 15, 2016 @ 06:52:03

  Exact la asta ma gândeam si eu Danny!!se poate și altfel,daca pe cale diplomatică nu se poate!! Nu stiu de ce se așteaptă!! Pentru ca presiunea si durerea emoțională sunt fara măsură in aceste cazuri!atat de partea copiilor cat si de partea părinților! Sa facem ceva oameni buni…sau tot români incompetenți suntem din generație în.generație?

 6. octavpelin
  feb. 16, 2016 @ 02:14:36

  Reblogged this on Octavpelin's Weblog.

 7. variu oana
  feb. 16, 2016 @ 10:39:47

  Președintele ar trebui sa meargă personal sa aduca copii in tara. ..ar trebui sa batem la usa domniei sale ca sa il trezim

 8. Abigaela
  feb. 16, 2016 @ 14:34:30

  Un cuvant de mangaiere si speranta pentru Mihaela Nan: ,,Domnul este bun,El este un loc de scapare in ziua necazului; si cunoaste pe cei ce se incred in El.” Naum 1:7 Cu multa compasiune , Familia Trif

 9. Trackback: Vocea Transilvaniei – Autorităţile din Maramureş se implica în cazul Familiei Nan | agnus dei - english + romanian blog
 10. Trackback: Mame eroine – Michaela Nan | agnus dei - english + romanian blog
Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: