PNTCD: Diversiunea guvernului Ciolos in favoarea Norvegiei, in cazul Bodnariu

San Francisco Protest Photo Copyright Levy Moroshan

San Francisco Protest February 13, 2016 Photo Copyright Levy Moroshan

BUCURESTI – 16 februarie 2016

Cazul familiei Marius si Ruth Bodnariu, despartiti in mod samavolnic de autoritatile norvegiene de cei cinci copii minori, prin acte de tortura psihica, a facut inconjurul lumii. Milioane de oameni indignati, romani si straini, de pe toate continentele, s-au solidarizat in proteste formidabile, impotriva arogantei Norvegiei, acest stat al Raului, care ucide suflete de copii si familii cu un sadism fara margini.

Cazul familiei Marius si Ruth Bodnariu, despartiti in mod samavolnic de autoritatile norvegiene de cei cinci copii minori, prin acte de tortura psihica, a facut inconjurul lumii. Milioane de oameni indignati, romani si straini, de pe toate continentele, s-au solidarizat in proteste formidabile, impotriva arogantei Norvegiei, acest stat al Raului, care ucide suflete de copii si familii cu un sadism fara margini.

Din informatii certe, in urma acestor proteste generalizate, care se multiplica pe zi de trece, a procedurilor judiciare, dar si a apelului la boicot economic, turistic,  commercial, lansate de crestinii din intrega lume, in Norvegia autoritatile sunt in sevraj. Aroganta se clatina, iar credibilitatea acestui stat, altadata respectat, e in primejdie de colaps. Batalia intre crestini si acest stat sinistru, inuman, a devenit extraordinara, pe viata si pe moarte.

In aceasta situatie, cand lumea intreaga este pe cale sa devoaleze nu doar adevarul despre familia Bodnariu, ci si un sistem care a distrus si distruge in fiecare zi viata a zeci de mii de familii, intr-un laborator infernal, guvernul roman sare in apararea acestui sistem, printr-o diversiune. Prin purtatorul de cuvant, Dacian Ciolos transmite ca vrea sa fie informat, iar statul roman actioneaza la toate nivelurile, anuntand ca pe o victorie ca amasadorul roman de la Oslo va fi primit intr-o audienta abia dupa o luna si jumate de la solicitare (din luna noiembrie). Mai transmite Ciolos ca Romania are relatii ”excelente” cu Norvegia.

De fapt, Ciolos face o diversiune. Un joc diplomatic si propagandistic de natura sa paralizeze protestele si sa dea impresia unei situatii de normalitate intre cele doua tari. Ciolos face jocul Norvegiei, incercand sa o scoata din impas. Impotriva adevarului si familiei Bodnariu si fara nicio garantie de salvare a copiilor. Suspectez o intelegere secreta, in care Romania a acceptat trenarea situatiei, prin proceduri nesfarsite in timp, pentru aruncarea cazul in uitare, bolcarea protestelor si, implicit, sacrificarea familiei Bodnariu in favoarea Norvegiei, in numele ”excelentelor” relatii. Nu!

Fac apel la continuarea protestelor si marirea presiunii opiniei publice. Norvegia trebuie sa plateasca suferintele copiilor Bodnariu si a tuturor copiilor distrusi, rupti de la sanul parintilor, printr-o suferinta cu atat mai mare. Romani, sa tinem sus steagul solidaritatii in numele adevarului, impotriva acestor experimente sinistre, impotriva fiintei si demnitatii umane.

Aurelian PAVELESCU,
Presedinte al Partidului National Taranesc Crestin Democrat

9 comentarii (+add yours?)

 1. octavpelin
  feb. 17, 2016 @ 01:58:29

  Reblogged this on Octavpelin's Weblog.

 2. Valeria Iancu
  feb. 17, 2016 @ 03:10:37

  Reblogged this on Dumnezeu e în control.

 3. SandaTulics
  feb. 17, 2016 @ 04:30:22

  Nu ma mira reactia fada si aroganta a guvernului din Romania! Nu este prima iesire de acest gen! Daca stam sa analizam bine romanii carora li se fura copiii in Norvegia au plecat tocmai pentru ca ei si familiile lor nu s-au simtit in siguranta economica in tara lor.Au plecat la jug strain (Norvegia) pentru o viata economica mai stabila, trebuind azi sa indure consecintele incerdibil de dureroase! Guvernul nu da semne de protectie sociala a propiilor cetateni romani!

 4. le
  feb. 17, 2016 @ 04:48:27

  Cred ca noi am inteles gresit ca, Guvernul este pentru familie, sau presedintele.
  Cred ca uitam ca toti acestia sunt sub „conducerea” Uniunii Europene;
  care preconizeaza de fapt DESFIINTAREA FAMILIEI; de vreme ce se accepta a fi”casatoriti” cei care nu au nimic de/a face cu familia sau casatoria; ea insemnand doar UN SINGUR LUCRU, familia facuta de Dumnezeu, femeie, barbat; care a dus la progres si de perpetuarea speciei umane.
  Totul face parte dintrun plan diabolic mult mai mare.
  Nimic sa nu mai asteptam de la oamenii pe care Dumnezeu nu este cel care le conduce actiunile; pana la proba contrarie.

 5. Gaby
  feb. 17, 2016 @ 15:26:11

  Daca dl. Gadea si ai lui au ajutat in cazul Bodnariu, nu cred ca se cuvine totusi sa-i aparam in pofida legii. Biblia ne invata ca Dumnezeu se foloseste de tot felul de oameni pentru a-si duce la indeplinire planurile, dar nu le trece cu vederea pacatele, ci ii cheama la judecata si le cere socoteala pentru ce au facut.
  Sediul Antena3 face parte dintre imobilele rechizitionate de stat pentru a recupera prejudiciul financiar creat de patronul lor, dl. Voiculescu. Lucrul acesta se stia de multa vreme, dar dl. Gadea si familia Voiculescu au profitat de tot ce au putut pentru a amana punerea in aplicare a deciziei.
  In plus, dupa cum remarca Timotei Dinica pe Facebook, Antena3 isi pregateste noul sediu inca din luna Ianuarie, in aceasi cladire cu Realitatea TV. Deci, nu este vorba de o actiune heirupista a ANAF. Dl. Gadea si ai lui stiau ce urmeaza si s-au pregatit, dar au gasit de cuviinta sa mai faca un spectacol inainte de plecare.

  http://www.reportervirtual.ro/2015/01/antena-3-se-muta-in-casa-cu-realitatea-tv-plus-economii-la-sange-la-telefoane.html

 6. Dan
  feb. 17, 2016 @ 15:46:25

  Rusine sa la fie, lor ,conducatorilor nostrii. Da cum am mai spus: haideti sa ne rugam pentru linistea lor, sa nu o mai aibe pana cand acest caz si nu numai nu se rezolve.

 7. Petre.
  feb. 17, 2016 @ 21:58:29

  Fac apel la toti protestatarii, sa protestele impotriva statului Roman pana guvernantii vor lua masuri.
  SA le tataie fundul la ai nostri, la Johannis care ne-a tradat si ne-a aruncat ca pleava.
  Protestatarii, indreptati-va protestele spre parlamnetul Romaniei. De acolo trebuie schimbarea.

 8. Mihai
  feb. 18, 2016 @ 13:04:32

  Norvegia astăzi lupți împotriva Lui Dumnezeu, și toți cei ce susține Norvegia luptă împotriva Lui Dumnezeu AVEȚI MARE GRIJĂ CU DUMNEZEU NU TE POȚI PUNE

 9. costeldragusanu
  feb. 18, 2016 @ 23:36:58

  Da, Norvegia trebuie să plătească!
  Dumnezeu nu se lasă amăgit!

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: