Pr. Dr. Mihai-Andrei Aldea: CAZUL BODNARIU – UN ABUZ DE TIP FASCIST

CAZUL BODNARIU – UN ABUZ DE TIP FASCIST
„Tot ce este românesc trebuie murdărit, călcat în picioare, distrus. Ori atribuit străinilor”
Interviu cu Pr. Dr. Mihai-Andrei Aldea (Interviu din Revista ATITUDINI, Nr. 42)

Părinte, sfinția voastră cum vedeți cazul familiei Bodnariu, familia de penticostali din Norvegia, ai căror copii au fost luați de autorități?

Cred că este o întâmplare din care unii se vor folosi iar alții se vor rătăci, așa cum se întâmplă mereu. Atârnă de fiecare cum știm să învățăm din lecțiile vieții.

Dar care ar fi învățătura sau lecția acestui caz?

Pentru mine prima lecție a acestui caz este dominația slugilor snoabe în societatea românească. A ieșit puternic la iveală. O mulțime de oameni fără discernământ și demnitate a sărit la luptă în apărarea „bietului” stat norvegian care dă piept cu doi oameni cărora li s-au luat copiii. Și au sărit la luptă cu o mulțime de așa-zise argumente atât sofistice cât mai ales rușinoase, ca să nu zic degradante. Mi-a adus aminte, această gloată snoabă, de tristețea Părintelui Justin față de starea de robie în care au fost aduși românii. Și care a ieșit la iveală cu acest prilej. Dându-ne durere, dar și prilej de îndreptare, dacă există deschidere.

[…..]

Al doilea așa zis argument, al superiorității norvegiene, este și mai tragic, pentru că ține de un profund rasism. A categorisi țările, popoarele sau rasele în superioare și inferioare este rasism. A mai și pretinde că o țară nu are voie să o critice pe alta, deoarece această alta îi este superioară ne duce direct în epoca stalinistă sau hitleristă. Din care, se vede, mințile unora nu au ieșit.

CITITI mai departe aici – http://www.atitudini.com/2016/02/pr-dr-mihai-andrei-aldea-cazul-bodnariu-un-abuz-de-tip-fascist/

3 comentarii (+add yours?)

 1. Valeria Iancu
  feb. 18, 2016 @ 03:01:02

  Reblogged this on Dumnezeu e în control.

 2. izvorulvietiimele
  feb. 18, 2016 @ 04:13:51

  Nu e bun linkuk

  • rodi
   feb. 18, 2016 @ 06:28:32

   e bun, poate nu vi se incarca pagina pt diverse motive, dar l-am incercat si e bun. Va rog mai incercati odata

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: