Daniel Popescu: Adevarul va Triumfa – Adevarul despre declaratia Adrianei Nita

a

Adevarul despre declaratia Adrianei Nita in legatura cu Florin Ianovici

PROVERBE 18:17 Cel care vorbeşte întâi în pricina lui pare că are dreptate, dar vine celălalt şi-l ia la cercetare.

E dureros sa prezentam asa ceva, dar tinand cont ca zvonurile si acuzatiile aduse pastorului Florin Ianovici se tot raspandesc pe Facebook si prin email, dorim sa prezentam un material de la Daniel Popescu si alti tineri din Biserica Betel, biserica pastorita de Florin Ianovici si marturia prietenei intime a celei ce a adus acuzatii grave pastorului.

Adevarul va Triumfa

Un video de Daniel Popescu:

Daca ai fost intarit, incurajat de acest slujitor Florin Ianovici
si esti de partea ADEVARULUI, TE ROG DISTRIBUIE. Multumesc

„VORBIM PENTRU CA NU MI SE PARE CORECT CA MINCIUNA SA AIBA PUTEREA ADEVARULUI.”

La minutul 5 spune prietena intima a Adrianei ca la tabara in care Adriana acuza pe fr. Ianovici de imoralitate, fratele Ianovici era la tabara cu fetele SALE si au impartasit aceeasi camera peste noapte, iar prietena lui Adriana spune ca ele doua au fost impreuna tot timpul, nu au fost despartite si nu avea cum sa se intample ceva…. la minutul 19- nu era nici o camera libera nicaieri la acea tabara…

Ascultati, durata video este o ora

VIDEO by Dani si Magda Popescu

47 comentarii (+add yours?)

 1. CS
  feb. 18, 2016 @ 07:22:42

  Vai vai cum ați început sa copiați mizeriile occidentale!
  Acuze , minciuni , denigrare. Dumnezeu știe, dar voi cei ce aruncați cu noroi, sa știți ca lucrareaLui nu se împiedică de niște coate.
  Cade Ianovici, se ridica altul, dar Dumnezeu nu se lasă badjocorit.
  „Vai de cel prin care vine pricina de păcătuire . ..”

  • Daniel Davidescu
   feb. 20, 2016 @ 06:06:53

   Este penibil video-ul făcut de tipii ăștia pe Youtube. Nicăieri pe internet nu este prezent vreo declarație a Adrianei Niță. Ei prin faptul că ”apără” pe Florin Ianovici, nu fac altceva decat să facă astfel cunoscute faptele de acuzare la adres lui Ianovici. Nimeni nu ar fi știut de aceste acuze sexuale la adresa lui Ianovici dacă aceștia nu ar fi ieșit in față cu așa zisa” apărare”.

   • rodi
    feb. 20, 2016 @ 08:36:01

    Daniel, video cu acuzatie este pe Facebook si a fost raspandit la sute de persoane, poate chiar mii, ca fb nu iti arata cand e dat share in privat sau prin email.

 2. Valeria Iancu
  feb. 18, 2016 @ 08:28:48

  Reblogged this on Dumnezeu e în control.

 3. vasile
  feb. 18, 2016 @ 08:51:32

  Aceasta arama sunătoare (Florin Ianovici) care nu sa implicat deloc și nu a luat parte la protestele împotriva barnevernet pentru ca este sponsorizat de norvegieni, o sa regrete mult când o sa fie îndepărtat din slujba de pastor…

 4. Lidia Baloi
  feb. 18, 2016 @ 09:02:14

  Vai de cel care arunca ocara apropelui !

 5. Marin
  feb. 18, 2016 @ 10:23:37

  Frumoasa marturie baieti.Domnul sa va sprijineasca si mai departe in lucrare in biserica din care faceti parte.Domnul sa va ajute si sa va treaca biruitori .
  Stiti vechea cintare Neincercat n-ai sa ajungi niciodata ca-ci si Domnul a fost incercat.

 6. Ion
  feb. 18, 2016 @ 10:28:20

  E mai usor pentru unii sa arunce cu ocara.Vine vremea cind oamenii vor da socoteala de orce cuvint iesit nefolositor.

 7. Ioan Basa
  feb. 18, 2016 @ 12:17:20

  Impotriva unui prezbiter sa nu primesti invinuire decat din gura a doi sau trei martori. (1Tim.5:19)
  Acuzatiile calomnioase aduse impotriva cuiva,(mai ales impotriva unui slujitor al evangheliei), dara sunt aduse fara a fi sustinute cu dovezi palpabile nu ar trebui luate in seama.

  • rodi
   feb. 18, 2016 @ 12:19:19

   si totusi au dat share barfei sute si sute si cine mai stie cati au distribuit prin email, dar, acum, pe pagina tinerilor li se spune ca mai bine taceau si sa nu distribuie rapunsul la acuzatii… Aici, nu inteleg… toti care au dat SHARE, de ce nu distribuie si aceasta marturie…… Dar, totusi, inteleg…

  • Dana
   feb. 18, 2016 @ 19:05:26

   Exact…Asa trebuia procedat de la inceput…! Ce mare scofala… Chiar nu era cazul sa ne facem iar de ras!

 8. Manuela 🇺🇸
  feb. 18, 2016 @ 13:25:34

  Niste mizerii…groaznic acea fata!
  Se merita ascultati tinerii acestia!

 9. Livia Capusan
  feb. 18, 2016 @ 13:44:30

  DESI NU AM PUTUT gasi nicaieri ce a spus ac. fata..din cite am auzit din ac discutii,fata asta e bolnava psihic(sunt farmacist ,ceva ma pricep)si dorintele ei ascunse si pacatoasele-a inversat spre cel ce nu a dat cursintentiei..pocat ca multi care sunt invidiosi pe duhul fratelui F,I, –ADICA DUSMANII DUHULUI SFINT–pot sa foloseasca aceasta minciuna..E CLAR CINE E ,,PIRISUL,, si impotriva cui se adreseaza–lupta e absolut spirituala…TOTI,dar TOTI care au pe D. S POT STI ADEVARUL…

 10. Livia Capusan
  feb. 18, 2016 @ 13:51:47

  SE VEDE CA FATA ASTA E O ,,BOLNAVA PSIHIC,,CARE A LASAT PE SATANA SA-L LOVEASCA PE FR. F. I–DEOARECE DOMNUL IL FOLOSEAPT TINERII ACESTEI TARI–lupta e de fapt intre DZEU si satana..

 11. ligia lois
  feb. 18, 2016 @ 14:09:25

  Eu cred ca satan vrea sa darame un om care este placut in naitea lui Dumnezeu

 12. coca frunza
  feb. 18, 2016 @ 15:12:25

  rugati-va si DOMNUL il va apara pe fr IANOVICI. Nu cred ca intretinand subiectul in atentia publicului ajuta pe cineva. Domnul sa dea pocainta tuturor care au gresit,

  • cornelilioi
   feb. 18, 2016 @ 15:57:29

   Pentru cine aprinde focul in public, tot in public trebuie sa i se raspunda!

   „Nu raspunde nebunului dupa nebunia lui, ca sa nu semeni si tu cu el.
   Raspunde insa nebunului dupa nebunia lui, ca sa nu se creada intelept. (Prov.26:4-5)”

 13. Daniele
  feb. 18, 2016 @ 17:11:13

  E posibil ca n-aveti nimic mai bun de facut? Acuzatile, apararile, investigatiile cer timp, timpul furat de la cititul Bibliei, rugaciune, evanghelizare. Faceti asa, pentru o luna de zile faceti-va program zilnic pentru cititul, rugaciunea si evanghelizare. O se vedeti ca nu o sa mai aveti timp pentru prostii, inima vi se va umple de dragoste Dumnezeiasca. Veti vedea ca veti incepe sa impliniti al 11-a porunca, (vorba lui tatal meu) adica sa va vedeti de treburile voastre si sa lasati in pace oameni care incearca sa traiasca pentru Dumnezeu!

 14. Lavric Gheorghe
  feb. 18, 2016 @ 18:23:50

  Consider ca tot ce a ti declarat video este adevarat,.numai ca inainte sa demarati din ravna (firesca) aceasta actiune trebuia sa va ,, sfatuiti,, mai mult cu DL.Dandatentie la orice persoana care vrea sa acuze fara dovezi pe cineva calcati Biblia care spune,,sa NU PRIMESTI INVINUIRI FARA MARTORI 1 timotei 5v19,iar contra argumentand defapt dati legitimitate raului cu efecte inverse ,creind un precedent grav pentru urmatorii pusi pe lista de diavolul.care acum se bucura.Un frate(v.p.)intr o situatie identica Dl i a vorbit,,daca te aperi tu Eu DL nu te pot apara,,fratele si a continuat lucrarea ,a avut propasire mare, iar raul a pierdut in scurt timp puterea.Va inteleg dorinta buna ,dar sa nu fim urmasii lui UZA care au pus mana sa nu se rastoarne carul D lui.Cat mai puteti opriti va ..Fiecare isi are Ghetismanul lui si sunt convins ca Dl va face sa curga un izvor de har,daca ii dam voie sa lucreze prin metodele lui si care unele le descopera celor ce se sfatuiesc cu El. ps.soateti clipul ca are sa fie mult mai bine altfel ve ti pune lemne pe focul celui rau si va veti bucura crezand ca faceti lucrarea D lui.Pace

  • ela
   feb. 25, 2016 @ 15:41:41

   aveti f f mare dreptate. din pacate tinerii nu gindesc la fel cu cei mai in virsta si se pripesc luind-o inaintea D-lui. asta ii costa evident nu numai pe ei dar si pe cei pentru care vor sa puna umarul crezind ca trebuie sa sustina ceva ce numai Dl trebuie sa o faca.
   Acel Jhon Pop e de fapt NELU POP de la Cluj, un om bolnav psihic si plin de rautate si fiara amara impotriva liderilor comunitatii penticostale deoarece a fost pedepsit. razvratirea lui e dupa cum se vede vie si nu cred ca merita sa raspunzi unor oameni de acest gen. INSA, ca sa stii cui raspunzi, tebuie sa ti se descopere de catre Dh Sf. cine e cu adevarat acea persoana si cine e in spatele ei…

 15. Dana
  feb. 18, 2016 @ 19:03:25

  Iar ne facem de ras … Chiar trebuia sa fie treaba asta pe youtube?

  • cornelilioi
   feb. 18, 2016 @ 20:14:13

   Da, trebuia sa fie! Dumnezeu ne-a poruncit sa fim buni si blanzi, nu prosti!! Daca „treaba asta” nu ar fi pe youtube, atunci ar fi numai „cealalta”….cum vad eu, asta se vrea! La cei mai multi le plac minciuna, barfa, clevetirea, can-canul…si cand cineva ia apararea, wow, ce spiritualitate….le vine rusinea nu alta!

  • cornelilioi
   feb. 19, 2016 @ 13:40:00

   Uite ca „treaba asta” numai e pe youtube, a disparut!
   Bingo!!!
   …..a ramas numai „cealalta”. Multa lume acum e bucuroasa….pot citi si auzi, barfe, minciuni, clevetiri, tot tacamul diavolului, fara ca nimic sa-i mai sensibilizeze, nici macar marturia unor tineri care in nevinovatia lor au crezut ca fac bine! Si au facut!!!

 16. gospodaru gheorghe
  feb. 19, 2016 @ 03:12:02

  Vinovatul principal in aceasta problema este NICUSOR OROS pastorul bisericii filadelfia bucuresti.Un pastor care denigreaza pe toti crestinii evanghelici din Romania si nu se ia nici o masura importiva lui,si incalca grav legea . Daca acest om era pastor pe timpul comunistior ne vindea pe nimic.ESTE O RUSINE A CULTULUI PENTICOSTAL SI BISERICII FILADELFIA acest pastor.
  Cu alte lucruri ar trebui sa se ocupe un pastor

  • Administrator
   feb. 19, 2016 @ 06:32:06

   Poate dvs. detineti informatii care nu sunt in cunostinta noastra. Dar, credem ca e mai bine, la fel ca si pt. fr. Ianovici, sa asteptam judecata cazului prin mai marii nostri, care pot sa judece adevarul mai bine decat noi si pot sa ne dea lamuriri. Multuim

 17. Alex
  feb. 19, 2016 @ 04:55:04

  1) In apararea fratelui Ianovici, poate ar fi bine sa nu trecem o limita.. Odata trecuta aceasta limita (pentru o cauza buna) putem face dintr-un om bun, un idol. Doamne fereste-ne!.
  2) Probabil, fratele Ianovici ar trebui sa dea un raspuns alaturi de tinerii care s-au mobilizat. Chiar daca am cunoaste continutul raspunsului, probabil asa ar fi frumos.
  3) Indirect, se pomeneste de pacatul lui Vladimir Pustan cu aceasta persoana. Pe acest blog inca mai postati ceva predici de-ale lui Vladimir, considerati ca este corect?
  Multumesc..

  • rodi
   feb. 19, 2016 @ 06:40:19

   Consideram ca este corect sa postam acest video, odata ce o acuzatie a fost facuta public si a fost distribuita la sute de oameni pe Facebook, de rauvoitori, ca Biserica Betel are drept la replica in apararea pastorului lor, in special cand afirmatiile persoanei care acuza par a fi [demonstrate] false. Asupra conversatiei din video, noi nu avem implicare. Tinerii au spus ce au spus. Adevarul va iesi la iveala cand cazul acesta va fi judecat.

 18. Crina
  feb. 19, 2016 @ 06:44:59

  Daca stiti adrvarul despre aceasta fata implicata in scandaluri, care arunca cu noroi, de ce nu ati spus adevarul si in cazul fr. Vladimir Pustan?
  Consider ca cei care au fost aproape de ciresarii si cunosteau adevarul trebuiau sa-l sustina pentru a stopa acest fenomen.
  Pacat pt ceea ce i s-a inscenat fr. Vladimir iar fr. Florin I nu i-a ramas alaturi.
  Ma bucur ca macar in acest caz se spune adevarul. Felicitari tinerilor! Dar ar trebui cei cre cunosc situatia fr. Pustan sa spuna adevarul!
  Fiti binecuvantati!

 19. marry
  feb. 19, 2016 @ 08:32:14

  Pai cum se face ca si in aceasta poveste de denigrare cei implicati au folosit acelasi personaj ca si in povestea cu d-l Pustan. Aceasta….Ileana Cosanzeana….o fi asa de buna la actorie???Iar ei…(Pop John &Co) trebuiau sa gaseasca un alt personaj sa para mai credibila povestea. Eu nu cred o iota. Stiu ca D-l Ianovici are si oameni care il invidiaza dar cei ce il pretuiesc si ii sunt aproape sunt infinit mai multi,…iar voi prietenii lui il veti ajuta sa treaca cu bine peste acest episod urat. Cu siguranta va trece. ps. Pe Pop John nu-l bagati in seama. Nevoia lui de semnificatie striga tare de tot….doar ca steaua lui a apus de mult (asta in cazul in care a avut una). Be blessed all of you!

 20. sa ne rugam pentru lucratori
  feb. 19, 2016 @ 12:12:48

  sa nu credeti nici o iota di ce zice fata aia sa lasat infuientata de deavolui sa ditruga omul lui DUMNEZEU.cum credeti ca fratele lureaza ptr Domnul si satana sta cu mina incrucisata,,voi na aveti de luptat inpotriva carni ci inpotriva duhurilor lumi acesteia,,…sa ne rugam sai sustinem in rugaciune pe lucratori…DOAMNE ai mila

 21. Dan
  feb. 19, 2016 @ 14:28:13

  Adriana Nita video is private. Can’t open it

 22. Corneliu
  feb. 19, 2016 @ 17:48:30

  Deci suntem lume cu alte cuvinte ;avem scandaluri,show-uri,vedete,prooroci mincinosi etc….noi facem ca Dumnezeu sa fie mic in ochii oamenilor din lume ptr simplu fapt ca nu mai exista lumina in vietile noastra. Personal cred ca povestea asta nu trebuia sa fie mediatizata ptr ca se va incheia la fel ca in cazul fratelui Vladimir Pustan ,cu un mare semn de intrebare ‘?’ .Ptr aceia care asteapta verdictul final !chiar daca fratele Florin Ianovici va fi dat afara din cultu penticostal ,asta nu il impiedica sa isi faca un nou partid si o noua biserica ‘UN NOU INCEPUT’.Eu as dori sa iau zile de post si rugaciune ptr cauza asta !daca doreste cineva sa mi se alature imi poate scrie la adresa de email cojocaru_cornel2091@yahoo.com. Nu uitati!Vrasmasul asa vrea sa ne vada (DEZBINATI).Domnul sa ne binecuvanteze

  • mike
   feb. 20, 2016 @ 21:38:48

   Desigur -vrasmasul vrea sa ne vada dezbinati- de acord ,asta e job-ul lui –dar problema majora e ca el, aghiuta ,nu poate lucra fara noi– Nu bag mina in foc pentru nimeni –adevarul il cunoaste doar -trei persoane – Ianovici,fata in cauza si DUMNEZEU- Sincer as fi tare bucuros ca totul sa fie o inscenare –motivul???? Dar am trait sa vad doua cazuri pe viu –pastori care au fraternizat cu -urechila- amindoi au fost dati afara din posturi –unul de catre -Ansebly of God -altul de comitetul bisericii locale – Fratilor de cine ne lasam condusi?? Cum poti predica de la amvon despre pocainta ,cind tu ca pastor, traiesti in faradelege?? Ce exemplu dai tu, celor pe care ii chemi la pocainta?? Nu ma mai mir ,ca se ingroase tot mai mult rindul -ateilor- si asta din cauza pseudo -pocaitilor . Sa nu uitam ,ca intr-o zii Domnul va lasa deoparte -dragostea -si va aprinde -FOCUL – in cuptor.–Atunci se va separa aurul curat de zgura . Vrei sa fi si tu -aur-?? traieste cu frica si cutremur , ca si cum urmatoarea clipa va fii ultima din viata– Be blessed –

 23. anonim30
  feb. 20, 2016 @ 05:18:16

  [………]
  admin: anonim30, nu putem sa publicam, am inteles ca fata nu e pocaita si chiar daca ar fi… ne oprim aici.

 24. simo36
  feb. 20, 2016 @ 12:28:55

  Dumnezeu sa va binecuvineze frate Ianovici !
  ” Dumnezeu e taria mea ! ”
  Ne rugam pentru linistea dvs si a familiei dvs !

 25. Klara
  feb. 24, 2016 @ 08:51:15

  Eu nu cred nimic din ce zice fata asta . Florín Ianovici este un vas de cinste în mâna lui Dumnezeu , Dumnezeu il foloseste pentru o lucrare mare , si de aceia vrasmasul nu stā cu mâinile în buzunar ca vrea sal doboare în principal cu minciuni ca cu adevarul nu poate. Dumnezeu sa binecuvinteze familia Ianovici. Si noi sa ne rugam pentru ea caci tot iadul e plin de mânie pe slujitorii lui Dumnezeu , ” dar noi suntem mai mult decât biruitorii prin acela care ne-a iubit ISUS HRISTOS.

 26. ela
  feb. 25, 2016 @ 15:43:24

  mai incet la vorbe si mai grabnic la fapte pline de intelepciune si DUH!

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: