Frate si…..Pastor!!!

Sunt foarte convins ca cei ce cauta nod in papura sau un ac intr-un car plin cu paie, nu o fac din dragoste. Oare cei care vin cu acuzatii impotriva fratilor lor, daca pot sa-i numesc frati, verifica daca sursele acestor acuzatii sunt credibile, si stau de vorba cu partea acuzata, inainte de a trage o concluzie? Sau cei care imprastie peste tot astfel de acuzari doresc cu tot dinadinsul distrugerea acuzatului? Chiar daca cel acuzat nu este de vina si nici macar nu are habar pentru ce este acuzat…?
Dar sa vorbim putin despre dragoste, care trebuie sa fie neaparat intre frati.altfel ei nu pot fi frati ci dezbinatori. Daca dragostea acopera totul dupa cum gasim scris in Sfintele Scripturi, atunci de ce cei asa numiti „preaiubiti” descopera tot neadevarul si improasca mocirla peste tot pe unde umbla sau isi fac cunoscuta prezenta. Cu astfel de oameni, Dumnezeu nu se lauda. Acestia vor ramane doar o arama sunatoare sau un chimbal zanganitor.
,,Dragostea este indelung rabdatoare, este plina de bunatate: dragostea nu pizmuieste; dragostea nu se lauda, nu se umfla de mandrie,
nu se poarta necuviincios, nu cauta folosul sau, nu se manie, nu se gandeste la rau.,
nu se bucura de nelegiuire, ci se bucura de adevar,
acopera totul, crede totul, nadajduieste totul, sufera totul (1 Corinteni 13: 4-7).
Sa luam o atitudine impotriva celor care cauta sa faca rau fratilor nostri. Nu-i mai bagati in seama! God bless you all!
Avram

ENCOURAGE by cornelilioi

„…..si puneti-i in fata doi oameni de nimic, care sa marturiseasca astfel impotriva lui: „Tu ai blestemat pe Dumnezeu si pe imparatul!” Apoi scoateti-l afara, improscati-l cu pietre, si sa moara.” (1Reg.21:10)

Cei doi oameni de nimic au venit si s-au asezat in fata lui; si acesti oameni rai au marturisit asa inaintea poporului, impotriva lui Nabot: „Nabot a blestemat pe Dumnezeu si pe imparatul!” Apoi l-au scos afara din cetate, l-au improscat cu pietre, si a murit. (1Reg.21:13)….”

In Vechime, doi oameni de nimic, chiar erau oameni de nimic!!!

Dupa Christos, se pare ca oamenii de nimic au fost inlocuiti cu cei care isi spun…frati, uneori si pastori!!!

„…Fratele va da la moarte pe fratele sau, si tatal pe copilul lui; copiii se vor scula impotriva parintilor lor si-i vor omori. (Mat.10:21)

Fratele va da la moarte pe fratele sau, si tatal pe copilul lui; copiii se vor scula…

Vezi articolul original 551 de cuvinte mai mult

Un comentariu (+add yours?)

  1. mike
    feb. 19, 2016 @ 22:17:49

    Dragostea –acopere totul- –Cine acopere faradelegea in acela nu e dragoste –(cine i-si ascunde faradelegea acela nu propaseste )– Daca nu spui adevarul fratelui tau–adica sa nu fi de acord cu pacatele lui si sa-i atragi atentia –inseamna cu nu-l iubesti– Iata ca astazi in unele biserici au ajuns pastori -homo- sub aceasta umbrela a cuvintului Lui Dumnezeu(-acopera totul)–sau merge si asa –sau – chestiile astea doar Dumnezeu judeca –nu noi. –Deci ,-acopera totul- cred ca e vorba de niste greseli copilaresti care nu trebuesc bagate in seama–nici decum pacate–pe care Domnul le condamna. Blessing

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: