Iosif Țon – „Securistul care mă interoga, moare!”

Fratele Iosif Ton vorbeste despre experientele avute cu cei de la securitatea ceaușistă din România….. faceti click pe linkul de mai jos pentru video.

DREPTATE ÎN DRAGOSTE

iosif_ton_avatarIncredibil cum Dumnezeu știe să-și protejeze copiii Săi în cele mai critice situații din viață. M-am bucurat că fratele Țon s-a lăsat convins să prezinte măcar una din multele experiențe avute cu cei de la securitatea ceaușistă din România.

După ce reușește să trimită o scrisoare celor de la Europa Liberă, prin care prezintă anumite situații critice din lagărul comunist, unul dintre securiștii implicați în interogarea fratelui Țon în timp ce asculta citirea scrisorii la radio Europa Liberă, face infarct și moare. Cred că este o experiență unică prin care Dumnezeu își arată puterea Lui nemărginită.

Vă încurajez să ascultați această mărturie care cred că va fi o inspirație pentru noi toți, mai ales dacă ținem cont de vremurile tulburi pe care le trăim. Nu se știe când, acele timpuri de tristă amintire se vor întoarce și de aceea este foarte bine să fim pregătiți în acest scop.

Vă las…

Vezi articolul original 14 cuvinte mai mult

Comments are closed.

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: