Adevărul: Inginer român din Irlanda, frustrat de lipsa de reactie a presedintelui fata de cazul Bodnariu

Klaus Iohannis Photo Adevarul

Klaus Iohannis Photo Adevarul

 Inginer român din Irlanda, frustrat de lipsa de reactie a presedintelui fata de cazul Bodnariu

Inginer român din Irlanda, care a parcurs 800 de kilometri pentru a vota cu Iohannis: „Pe cât de frumos a fost atunci, pe atât de mare e frustrarea acum.

Lipsa de reacţie a preşedintelui din cazul Bodnariu a fost pentru inginerul român din Dublin picătura care a umplut paharul.

Radu:

Când ai zeci de mii de protestatari în toată ţara şi în zeci de oraşe şi capitale din lume, tu nu ai nicio reacţie…doar ‹‹urmăreşti cu atenţie››?! […] Sunt dezamăgit total de reacţiile cât şi de lipsa de reacţie a domniei voastre, domnule preşedinte şi nu mă simt reprezentat/apărat ca şi cetăţean român de dumneavoastră”, a punctat Radu.

Românii din Diaspora care l-au făcut, practic, preşedinte pe Klaus Iohannis, s-au întors împotriva celui care i-a dezamăgit profund, încălcându-şi promisiunea de a face o altfel de politică. Pentru Radu, un inginer IT român stabilit în Irlanda, lipsa de reacţie a preşedintelui Iohannis în cazul Bodnariu şi reacţia din cazul „Antena 3” au fost picăturile care au umplu paharul.

Radu (32 de ani) este un absolvent al Universităţii Politehnica din Timişoara, iar de doi ani este stabilit în Irlanda, unde lucrează la o companie multinaţională cu peste 70.000 de angaţi în toată lumea. „Citesc zilnic presa din România, pentru că îmi pasă de ţara mea, mi-e dor de părinţi, de prietenii de o viaţă din România. La alegerile prezidenţiale din 2014, am trăit cu emoţii alături de prietenii români de aici votul şi rezultatele votului, am făcut peste 800 de km ca să pot vota. Au fost emoţii frumoase, mai ales datorită rezultatului votului”, îşi aminteşte Radu.

Citeste mai mult: http://adevarul.ro/locale/timisoara/inginer-roman-irlanda

3 comentarii (+add yours?)

 1. bina
  feb. 22, 2016 @ 14:13:31

  presedintele nostru reactioneaza, cum sa nu, se ascunde dupa lege. suntem cu totii convinsi ca daca legea i-ar perminte ar face ceva dar asaaaa….saracutul de el.
  noroc de romanii din Romania ca in baza conduncatorilor ne mananca lupii.

 2. geo
  feb. 23, 2016 @ 07:07:30

  Toata lumea a pus botu ca vine asta si o sa schimbe Romania. Trebuia sa va ganditi inainte sa il votati ca nu putea sa fie nimic de el daca a fost sustinut de partidul PDL din care face parte toata mafia din Romania. Va meritati soarta toti cei care ati votat cu el. A-ti fost dusi de nas de propaganda mizera de pe facebook voi cei care ati plecat din Romania de ani de zile nu stiati ce se intampla in realitate in Romania. Cine nu traieste in Romania nici nu poate sti doar de la prieteni rude sau facebook. Altadata sa va informati din surse mai sigure ci nu de la propaganda basista sustinuta din baniii nostrii ai tuturor romanilor care traiesc in Romania.

  • Andreiu
   feb. 23, 2016 @ 10:11:17

   Nu sunt multumit de iohanis..imi pare rau ca i-am dat votul…dar stai linistit ca tot pe ponta nu il votam..ala ii pe fata incult si vai de el..asta macar se stie ascunde.

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: