Pastor NELU FILIP la protestul din San Francisco

2 Nelu Filip Protest San Francisco 13 feb 2016

Sunt Nelu Filip si reprezint Biserica Maranata din Phoenix, Arizona. Impreuna cu mai multi frati si surori, alaturi de dvs., am venit aici  pentru a sustine din nou valorile familiei care le-a stabilit Dumnezeu la creatie. Noi credem ca suntem coroana creatiunii lui Dumnezeu. Nu suntem rodul evolutionismului stiintific. Noi nu venim din maimuta, numai omul fara Dumnezeumerge inspre maimuta. Credem ca suntem creati de Dumnezeu.

1 Nelu Filip Protest San Francisco 13 feb 2016Suntem aici pentru a cere acestei institutii diabolice numita Barnevernet sa returneze, sa reuneasca familia, familia care a fost instituita de Dumnezeu. Unul singur are dreptul sa-mi ia copiii, Cel care mi i-a dat copiii si acesta este Dumnezeu. In rest, nimeni nu are acest drept. Protestam impotriva acestui sistem totalitarist, care cred ca este cel mai odios din toata istoria omenirii. Nici macar nazismul nu a separat  copiii de familie atunci cand ii trimiteau la camerele de gazare. Mamele puteau sa mearga impreuna co copiii in brate si asa isi gaseau sfarsitul.

Citeam zilele acestea, numai ca sa va dati seama cat de periculos este acest sistem, si eu, nu numai ca cer returnarea copiilor, as cere chiar si desfiintarea acestei institutii care depaseste orice limita umana si inlocuirea ei cu alte sisteme. Suntem impotriva  abuzurilor, suntem impotriva maltratatiilor fizice sau psihice. Dar, suntem impotriva lucrurilor absurde pe care acest sistem le promoveaza. Dupa aproximativ trei luni de zile, in sfarsit, tata a putut sa-si vada copiii. L-a vazut pe Matei si pe Ioan. Matei avea lovituri la spate iar Ioan avea julituri pe fata. Intrebati fiind, cei care reprezinta Barnevernetul: „Cand ati luat copiii de la noi, n-aveau nici o julitura. N-aveau nici o zgarietura.  Cum, acum, copiii nostri sunt zgariati la fata, zgariati la spate?” N-au avut ce sa raspunda.  N-au avut ce sa spuna. Mai mult decat atat, ranile acestea fizice au fost rani si spirituale. Copiii sunt invatati in familiile unde sunt pusi ca nu exista Dumnezeu. Copiii sunt invatati, cantarile pe care le-au invatat sa le cante ca, de fapt, nu sunt cantari care sa incurajeze omul.  Dragii mei, as vrea sa va spun ceea ce au zis cei doi reprezentanti din cei 12 care au fost sa vada tara Canaan: Or fi fii lui Anac mari, or fi ei puternici, or fi ei tari, dar, sa nu uitam, cu noi e Dumnezeu care-I mai mare decat fii lui Anac. Care poate sa distruga sisteme. Dumnezeu este la carma istoriei. Istoria nu este ostateca, ci ea se indreapta spre tinta  care o indica degetul lui Dumnezeu. Si cred ca mai mult decat protestul nostru care s-ar auzi azi aici pe pamant sau la etajul 9 sau 10 unde isi au sediu, cred ca protestul nostru si strigatul nostru  sa se auda sus. Cel mai mare Imparat care guverneaza lumea poate sa schimbe, sa rastoarne si sa repuna creatia la forma initiala. Binecuvintat sa fie Dumnezeu.

VIDEO by Credo TV

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: