Ghiță Ignat – un nou mesaj din Penitenciarul Botoșani !! (partea I)

Ghiță Ignat: Trăind în acest mediu de luni de zile şi având de petrecut de acum înainte multe altele, îmi vine mereu în minte o întrebare: ” Ce m-aş face eu fără Hristos?….

DREPTATE ÎN DRAGOSTE

12348495_470537153131859_1630449649_nVorbind la telefon cu fratele Ghiță săptămâna trecută, am fost atât de mirat cât și impresionat de ceea ce mi-a zis: În acest moment și dacă aș fi lăsat să plec acasă, nu aș pleca. Mai am nevoie de cel puțin 2-3 luni pentru a putea finaliza anumite lucruri spirituale începute cu cei de aici.

În dragostea lui mare pentru sufletele celor care au început să se arate interesați de Cuvântul Biblic vestit de el, Ghiță ar fi în stare să renunțe la libertate pentru câteva luni, de dragul acestor suflete. Am vrut să fac această remarcă, pentru a arăta atitudinea lipsită de egoism a unui creștin adevărat.

Vorbim la telefon aproape săptămânal, dar niciodată nu l-am auzit murmurând, ci dimpotrivă tot timpul este mulțumitor lui Dumnezeu, pentru oportunitatea de a putea fi de folos altora, chiar dacă este pentru un timp, privat de libertate. Slavă Domnului pentru…

Vezi articolul original 1.841 de cuvinte mai mult

Comments are closed.

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: