Adevarul va TRIUMFA Profetie pentru Florin Ianovici 15 Octombrie 2015 Betel Bucuresti

Prayer dove Holy Spirit

Adevarul va TRIUMFA Profetie pentru Florin Ianovici 15 Octombrie 2015 Betel Bucuresti

VIDEO by Dani si Magda Popescu

Fratele Pastor Florin Ianovici este un om dedicat in intregime lucrarii lui Dumnezeu. Propovaduieste Cuvantul lui Dumnezeu peste tot in Romania si in multe tari din strainatate (cu precadere in biserici romanesti). Dorinta sa este ca tot mai multi oameni sa auda Evanghelia si sa se intoarca la Dumnezeu, de aceea este neobosit in chemarea oamenilor la Christos.

Bineanteles ca diavolului nu-i place aceasta si cauta sa-l atace cu acuzatii false si neantameiate.

Din cauza acestor atacuri publice impotriva lui, este necesar ca sa vina si raspunsuri publice ca adevarul sa biruie si neadevarul sa fie dat pe fata. Oare Dumnezeu ramane nepasator acestor atacuri impotriva celor care propovaduiesc Cuvantul Lui?

Ascultati aceasta profetie  din  Octombrie 15, 2015, in timpul unei rugaciuni in comun, despre fratele Pastor Florin Ianovici.

Avram.

Anunțuri

11 comentarii (+add yours?)

 1. Monna
  Feb 26, 2016 @ 02:27:44

  Ieri, ascultand aceasta lucrare pentru fratele Ianovici si vazand si prin cine a venit lucrarea, personal cunoscand aceasta sora si toate lucrarile pe care le-am avut prin ea sunt cu DA si AMIN, mi-am amintit de un vis pe care o sora din biserica unde slujesc mi l-a spus, un vis in legatura cu fr. Ianovici. Visul a fost in 26 decembrie(deci dupa aceasta lucrare), si pe atunci chiar nu intelegeam visul, mai ales ca nu exista nici un fel de legatura intre noi, noi fiind din Timisoara si fratele in Bucuresti. Il cunoastem, dar nu personal.
  In vis, Dumnezeu i l-a aratat pe fr. Ianovici sezand pe un fotoliu imens, undeva intr-un birou mare, dar fotoliul era undeva asezat la inaltime. Pe deget avea un inel, un inel imens cum aveau inainte regii cand puneau sigiliul.
  Visul a fost scurt, doar atat a vazut in vis.
  Imi amintesc ca in ziua de 26 dec.( a doua zi de Craciun), m-am intalnit la biserica cu aceasta sora si m-a intrebat oare ce inseamna ce a visat.
  N-am stiut…atunci, stiam doar ca Dumnezeu il va inalta!
  Vazand prin ce trece astazi fr. Ianovici, stiu sigur ca Dumnezeu are o lucrare mareata cu el, insa prima data a ingaduit sa treaca pe aici, prin acest cuptor. CRED si STIU ca biruinta va fi a Domnului!
  Intotdeauna inainte de o binecuvantare, Dumnezeu ingaduie cate o incercare!
  Numai asa devenim aur curat, asa cum doreste EL!
  Pace multa si binecuvantare!

  • Rahela Condrea
   Feb 29, 2016 @ 14:04:43

   Aceata sora prorocita care a folosito Domnul sa il instiinteze pe fr. Florin este cu adevarat un mesager al Domnului marire IMPARATULUI nostru, de ce cred acest lucru. pe aceasta sora am intalnito la Sc. Maranata de care se ocupa fr. Panican in var anului2014 unde am participat timp de o saptamana impreuna cu sotia si cei doi copii Rahela 9 ani si David 6 luni. Dumnezeu ne,a vorbit prin aceasta sora si in mai putin de doua luni sa implinit cuvant cu cuvant slava lui Dumnezeu.

 2. Janeth
  Feb 26, 2016 @ 02:47:02

  Slava fie a Domnului!

 3. Pacea Domnului
  Feb 26, 2016 @ 03:36:02

  Oare datoria voastra este sa aparati pe Baal? Daca Baal este un dumnezeu, sa-si apere el pricina, fiindca i-au daramat altarul.In ziua aceea au pus lui Ghedeon numele Ierubaal caci au zis ei: „Apere-se Baal impotriva lui…

 4. Dan B.
  Feb 26, 2016 @ 06:50:03

  Oare ce taine spui, pace(pa) ?!

 5. florica purice
  Feb 26, 2016 @ 11:09:23

  Cine scoate sabia de sabie va muri amin.

 6. Trackback: Florin Ianovici – Astazi Comitetul Executiv a comfirmat NEVINOVATIA fratelui pastor Florin Ianovici | agnus dei - english + romanian blog
 7. Un om
  Sep 26, 2016 @ 13:45:46

  Mai are cineva prorocia avuta de fr Ianovici? Fie scris sau inregistrat…

 8. Alex
  Sep 27, 2016 @ 11:11:45

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat asta: