Constatarea tristă este că, iată, pe rețelele de socializare Omul Nou a început să-și ițească ideile radicale și pe la noi.

Photo credit

Photo credit twitter.com

În fond și la urma urmei, de ce nu se pot căsători cinci femei cu trei bărbați, trei bărbați cu alți doi bărbați, un bărbat cu o vacă, o femeie cu propriul fiu, un narcisist cu el însuși?
De altfel, susțin de mai multă vreme că nu libertatea homosexualilor este în discuție când se fac presiuni, inclusiv la nivel de ambasade, ca să fie acceptate „măcar” parteneriatele civile între persoanele de același sex. Chiar activiști la vârf au recunoscut că homosexualitatea acceptată (de fapt, impusă) ca normă socială, deci implicit dreptul de a se căsători și de a înfia copii, vrea să distrugă complet NOȚIUNEA de Familie.
Orice este de acum posibil si acceptabil societal.
Constatarea tristă este că, iată, pe rețelele de socializare Omul Nou a început să-și ițească ideile radicale și pe la noi.
Noțiunea de Familie NU trebuie să fie negociată! Așa cum nici diferența dintre sexe nu trebuie să fie suprimată prin demonica teorie gender, în care se afirmă că sexul este impus copilului de către cutumele religioase, culturale etc, nelăsând loc individului de a se exprima liber, de a-și descoperi – vai! – neîngrădit, propria identitate sexuală. Probabil că știți deja că grădinițele gender sunt experimentate în țările nordice, aceste adevărate laboratoare ale Minunatei Lumi Noi.
În toate aceste relativizări făcute viclean, pas cu pas, noi, creștinii, simțim lesne cum emană prin veșmintele colorate viu, ca un curcubeu, duhoarea antihristică.
CITITI mai MULT aici –

 

Un comentariu (+add yours?)

  1. SandaTulics
    mart. 01, 2016 @ 07:45:40

    …anularea credintei si chiar inchiderea spitalelor…duce la lasarea monstilor in libertate!

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: