Frate si…Pastor!!! (2) Coltul de Rai…

Familia Ianovici & Cornel IlioiFrumoasa marturie. Intrati la link si cititi!

ENCOURAGE by cornelilioi

Familia care se roaga impreuna ramane impreuna, sau funia impletita in trei nu se rupe! In viata aceasta sunt principii puse in interiorul (minte, inima si suflet) nostru de insusi Dumnezeu. Respectand aceste principii, mergem inainte…si oricat s-ar involbura valurile in jurul nostru, mergem inainte in pace, pace care intrece orice pricepere! Asta nu va intelege niciodata cel rau, asta nu vor intelege niciodata slujitorii lui. 

Vedem ca de o vreme incoace, Pastorul Florin Ianovici este atacat intr-un mod agresiv, chiar salbatic as putea spune. Si nereactionand la aceste atacuri, si continuand sa traiasca cu pacea lui Dumnezeu in inima, atacatorii sai, parca turband, au inceput sa atace Familia Pastorului Ianovici. Si vor continua sa atace pana cand se vor sfasia intre ei, pentru ca pe cine protejeaza Dumnezeu, ei nu se pot atinge. Cainele in lant (si la oameni se numeste „lantul rautatii”) oricat ar latra la porumbelul care zboara deasupra…

Vezi articolul original 590 de cuvinte mai mult

5 comentarii (+add yours?)

 1. Vasile Corșeu
  mart. 03, 2016 @ 07:34:21

  Florin Ianovici este victima intereselor unor mafioți di conducerea cultului.Știam ca urmează să fie „prelucrat” ia fost promisă, că după Pustan îi vine și lui rândul….sânt convins că Dumnezeu nu o să stea nepăsător la o astfel de lucrătură drăcească.

 2. Dorin
  mart. 05, 2016 @ 03:21:58

  Se mentioneaza ca in spatele acestei actiuni de defaimare a fratelui Ianovici si a familiei dansului sunt lideri si chiar pastori din cadrul cultului
  am o intrebare:
  Nu se stie concret cine sunt oamenii acestia?
  Nu pot fi trasi la raspundere?
  Mai mult de atat, cultul de ce nu ia pozitie fata de acest caz, aparand cauza fratelui Florin si imaginea si familia acestuia?

 3. Andrew
  mart. 07, 2016 @ 01:27:21

  Vina este a noastra. Ma si argumentez. Pastorii, prezbiterii, diaconii etc. sunt slujitori si NU conducatori asa cum in majoritatea Adunarilor se spune. Cultul functioneaza la fel ca si partidele politice! Aceasta este foarte GRAV! Avem nevoie de o schimbare. Adunarile ar trebui sa nu depinda de un astfel de cult. Un cult care strange cotizatii + „slujitori de biserici” care strang zeciuieli. RUSINOS. Interesul cel mai mare al lor SUNT BANII!!! Trebuie sa ne trezim, altfel generatiile care vor urma se vor departa de Dumnezeu, datorita acestor indivizi.

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: