Goliatul modern sau…doliul Cultului Penticostal

In ultimii ani, multi pastori sunt acuzati pe nedrept, vorbiti de rau si le sunt adresate tot felul de barfe, toate acestea fiind false si au acelasi scop, si anume, de a discredita si de a da un nume rau, acestor pastori, care prin felul acesta sa-si piarda influenta in fata oamenilor, atunci cand predica din Cuvantul lui Dumnezeu si cheama oamenii la pocainta. Aceasta practica nu este insa un fenomen nou. Gasim din Sfintele Scripturi ca pana si proorocii din vechime si apostolii Domnului Isus au fost vorbiti de rau si persecutati pentru simplul fapt ca Dumnezeu a lucrat prin ei.

Oamenii acestia, care vin cu astfel de atacuri si calomnii false la adresa acestor frati, nu sunt altceva decat scule ale intunerecului, care cauta sa ademeneasca pana si pe cei alesi, pe cei de-ai casei, pe cei care vin cu noi la Biserica, si sa inabuseasca (daca reuseste) Cuvantul lui Dumnezeu, ca oamenii sa nu vina la pocainta si la cunoasterea adevarului.

Domnul insa vine in ajutorul celor neprihaniti si cei rai vor fi nimiciti chiar prin rautatea lor. ,,Cine ma va ajuta impotriva celor rai? Cine ma va sprijini impotriva celor ce fac raul? Oridecate ori zic: ,,Mi se clatina piciorul!” bunatatea Ta, Doamne, ma sprijineste totdeauna. Cand ganduri negre se framanta cu gramada inlauntrul meu, mangaierile Tale imi invioreaza sufletul (Psalmul 94:16-19).”

,,Dar Domnul este turnul meu de scapare, Dumnezeul meu este stanca mea de adapost. El va face sa cada asupra lor nelegiuirea, El ii va nimici prin rautatea lor; Domnul Dumnezeul nostru, ii va nimici (Psalmul 94:22,23).”
Avram

ENCOURAGE by cornelilioi

SLUJITORISe scrie in Biblie despre David ca a fost un OM dupa inima lui Dumnezeu. Cercetandu-i biografia si comparand-o cu alte personaje ale Bibliei, singura diferenta intre David si ceilalti (diferenta care l-a facut pe Dumnezeu sa-l declare astfel) a fost pozitia lui fatisa impotriva batjocuritorilor si hulitorilor; pozitie in cuvant si actiune. David a avut si el ca fiecare om, luptele sale interioare, ispitele sale, incercarile sale, pacatele sale, indoielile sale, lucruri pe care unele le-a biruit, unele nu, insa cand a fost in fata batjocuritorilor, toata fiinta lui a avut o singura directie: apararea onoarei lui Dumnezeu pana la capat, cu orice pret!!! Cand a fost pentru el, a avut sovaieli, piedici, a comis nedreptati, a fugit, s-a ascuns, dar cand a fost pentru Dumnezeu, toata actiunea lui a fost 100 procente pentru onoarea lui Dumnezeu.

Goliat din Gat a fost pe vremea lui David, dar Goliat(s) moderni…

Vezi articolul original 1.102 cuvinte mai mult

4 comentarii (+add yours?)

 1. alb
  mart. 07, 2016 @ 04:09:00

  am citit din cartea lui Neemia cap.6 cum vrajmasii lucrari lui Dumnezeu atat din afara cat si dinauntru poporului Israel ,cautau sa-l opreasca pe dregatorul Neemia, pentru a nu mai face lucrarea care o avea pe inima.Dureros este ca chiar unele dintre capeteniile poporului , si chiar unii din proroci , s-au vandut pe arginti si l-au mintit pe acest om al lui Dumnezeu…Nu este usor sa lucrezi cand ai parte de atatea impotriviri …dar daca faci voia Domnului si esti cu totul pentru Dumnezeu ,cu siguranta lucrarea va propasi si dreptatea va fi infaptuita … la vremea hotarata de Dumnezeu.

 2. UCENICIIFBI
  mart. 07, 2016 @ 10:38:32

  Anunt
  ,,În ultima lună am fost ținta unor calomnii și defăimări incalificabile. Tăcerea mea se datorează faptului că s-a decis întrunirea Comitetului Executiv al Cultului Creștin Penticostal, care să judece această situație, mâine, în data de 8 martie. După această ședință voi prezenta public punctul meu de vedere asupra înregistrării care circulă, în care voi dezvălui motivația acestei înscenări, a protagoniștilor ei și cine stă cu adevărat în spatele acestui atac mizerabil. Voi publica declarațiile, doveziile scrise și probele pentru acest caz.”
  Cu considerație,
  Florin Ianovici

 3. Annie
  mart. 07, 2016 @ 15:15:42

  John Popp
  11 ore ·
  “SĂRIȚI, SE SCUFUNDĂ ARCA CULTULUI PENTICOSTAL”, STRIGĂ PRIETENII, ESCROCII ȘI AMANTELE EPISCOPULUI PREA-CURVAR FLORIN IANOVICI !
  DAR, DE FAPT, SE SCUFUNDĂ BARCA PERSONALĂ A CURVARULUI IANOVICI ȘI A PRIETENULUI SĂU INTIM, ESCROCUL AMOREZAT, CORNEL ILIOI ! PREA MULȚI PORCI ȘI SCROAFE A LUAT CU EL ÎN BARCĂ, FLORIN IANOVICI, IAR PENTRU PORCI DESTINAȚIA ESTE LACUL GADARA, NU MELBOURNE, AUSTRALIA !
  Cititi si minunati-va de acest “Episcop prezbiter”!!! Asa arata vocabularul unui “Episcop Prezbiter” care face igiena trupului lui Hristos, dupa declaratiile lui anterioare…. El incearca sa faca curatenie la altii dar nu se uita in “ograda lui” sa vada cat de mizerabil poate sa traiasca……Sa incercam sa stam departe de astfel de oameni care murdaresc totul in jurul lor. Rusine sa le fie celor care au pus piatra in mana unui “Nebun”, acei LASI ascunsi dupa nebunia acestui sarman om…..Poate citesc si acei sustinatori ai lui si isi dau seama pe cine sustin, un DEMAGOG, un om fara DUMNEZEU. Domnule Episcop Prezbiter, prea-neprihanitule John Popp, repet exact ce am spus si in alte mesaje: Nu il cunoasteti pe cel ce a scris Biblia, sunteti un om fara Dumnezeu! Lasa-ti invatatura teoretica a Bibliei, trece-ti la practica, incerca sa pui in practica teoria Bibliei, pentru ca “Teoria ca teoria, practica ne omoara!”

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: