SHARE!!!! Adevărul – INTERVIU amplu cu George Alexander – INTERZIS la protestul din OSLO, urmarit, cenzurat, represalii

Photo credit Sever Gheorghe

Photo credit Sever Gheorghe

Cazurile familiilor de români rămase fără copii în Norvegia au atras după sine reacţia unuia din cei mai cunoscuţi români din Ţara Fiordurilor. Director a două grădiniţe din Oslo şi scriitor, George Alexander a criticat Barnevernet. Constrângerile la care a fost supus l-au obligat să demisioneze. Într-un interviu pentru „Adevărul”, George Alexander a declarat că nu şi-ar fi imaginat niciodată că aşa ceva se poate întâmpla în Norvegia.

Interzis la protest Românul şi-a anunţat inclusiv prezenţa la un protest din Oslo, unde trebuia să ţină un discurs. Cu o zi înainte de protest, George Alexander a fost convocat de şefii lui la o şedinţă, unde i s-au pus în faţă traducerile după articolelele sale şi interviurile date laziarelor şi televiziunilor din România. „Am fost convocat mi s-a pus clar în vedere să nu mă duc la protest. De cinci ori mi s-a spus acest lucru.  Subliniaseră cu marker galben comentariile mele despre valori, faptul că refuz să îmi trimit copiii într-o şcoală norvegiană”, a spus românul.  Recent, pe 21 februarie a fost Convenţia Tineretului Liberal al Suediei. Ei cer legalizarea incestului şi a necrofiliei. E numai un exemplu de valori morale care sunt sau nu sunt într-o astfel de societate. Eu nu vreau ca ai mei copii să trăiască într-o astfel de societate”, a mai declarat George Alexander. Românul a spus că luni, după protestul care a avut loc sâmbătă,  grădiniţele pe care le conducea au fost supuse unor controale şi a fost, din nou, băgat în şedinţă.

„Nu au putut să îmi găsească nimic pentru că sunt perfecţionist şi a fost totul perfect, dar după aceea am fost convocat la o altă şedinţă şi în timpul şedinţei mi s-a comunicat că într-adevăr au constatat că nu am fost la proteste. De unde ştiau ei că nu am fost eu la protest? Au monitorizat cumva? Nu înseamnă că am fost urmărit? Nu numai eu. Toţi cei care au fost la protest în  Oslo, toţi cei 100 au fost trecuţi pe tabele şi liste. Oamenii nu ştiu, dar acesta este adevărul. Eu sunt convins că au trecut la represalii împotriva mai multor oameni, dar oamenii tac de frică”, a mai spus George Alexander, care a ales ca după acest episod să demisioneze.

Citeste mai mult: adev.ro/o3mn9r

5 comentarii (+add yours?)

 1. Trackback: SHARE!!!! Adevărul – INTERVIU amplu cu George Alexander – INTERZIS la protestul din OSLO, urmarit, cenzurat, represalii | Pastor Ciprian Barsan
 2. Ioan Joldes
  mart. 07, 2016 @ 01:34:05

  Reblogged this on and commented:
  Din nou pentru apărătorii Barnevernet si pentru sceptici!

 3. Valeria Iancu
  mart. 07, 2016 @ 03:22:40

  Reblogged this on Dumnezeu e în control.

 4. le
  mart. 07, 2016 @ 10:26:09

  Ce om, sa iubesti adevarul, cu orice risc;asa ne vrea Dumnezeu pe toti! Cum ar putea schimba Dumnezeu lumea, daca ar gasi mai multi oameni, care conduc destinele, tarilor; {nu ca Obama, care a facut ca sa fie posibila legea sodomita care a dus la lipsa binecuvantarii divine};care sa L iubeasca pe EL, care este ADEVARUL CALEA si VIATA!

 5. Slavomir Almajan
  mart. 08, 2016 @ 17:37:54

  Reblogged this on Slavomir Almajan's Blog.

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: