Florin Ianovici – Astazi Comitetul Executiv a comfirmat NEVINOVATIA fratelui pastor Florin Ianovici

Florin Ianovici - Lucrarea Duhului Sfint

Astazi Comitetul Executiv a comfirmat nevinovatia fratelui nostru pastor Florin Ianovici

Am primit acest mesaj de la Pastorul Cornel Ilioi:

Dumnezeu nu lasa de rusine COPIII Sai sinceri…..numai ce am inchis telefonul cu Pastorul Florin Ianovici, slujitor devotat, luptator pentru Adevar, si pentru mine conteaza si asta, Prieten Sincer!!!
Inca o data parasii raman de rusine!
Dumnezeu sa-l binecuvanteze cu intreaga FamiIie!!!

Mesaj de la Daniel Popescu:

Va binecuvantam in Numele Domnului, suntem plini de bucurie si multumire la adresa lui Dumnezeu pentru biruinta pe care ne-a dat-o. Astazi Comitetul Executiv a comfirmat nevinovatia fratelui nostru pastor Florin Ianovici si tot o data pastorului Biserici Penticostale Betel Bucuresti. In urma judecari faptelor prezentate s-a ajuns la concluzia ca totul a fost o inscenare. Va multumim tuturor pentru ajutorul acordat prin rugaciune si post. Adevarul a TRIUMFAT!!! (da vestea buna mai departe… ca rele sunt destule)

VA URMA declaratia pastorului Florin Ianovici –

Familia Ianovici Photo credit Cornel Ilioi

Familia Ianovici Photo credit Cornel Ilioi

CITITI si –

 

46 comentarii (+add yours?)

 1. Adriana
  mart. 08, 2016 @ 14:41:01

  SLAVIT SA FIE DOMNUL. Multa Pace si BInecuvantare ii dorim Fratelui Florin Ianovici.

 2. elenamarinalexe
  mart. 08, 2016 @ 15:09:43

  Am simţit în adâncul sufletului meu că fr.pastor Florin Ianovici este nevinovat. Asta m-a şi determinat să scriu pe blogul meu personal. Dumnezeu însuşi apără pe slujitorii lui credincioşi, pentru-că El este ADEVĂRUL. Glorie Domnului Isus! Pace şi ploi de bucurii îi dorim pastorului Ianovici şi întregii familii, de aici din Vrancea.

 3. Manuela 🇺🇸
  mart. 08, 2016 @ 15:15:20

  Glad there is still sanity!!

 4. anatatar
  mart. 08, 2016 @ 15:47:36

  Reblogged this on ANA TATAR ANDRAS.

 5. Trackback: Florin Ianovici – Dumnezeu nu lasa de rusine COPIII Sai sinceri – Stiri Crestine | Info Crestin |Evenimente Crestine | Filme Crestine Online
 6. mike
  mart. 08, 2016 @ 21:40:22

  Nu e suficient sa declare –Pastorul F.Ianovici -nevinovat., trebuie trasi la raspundere denigratorii –alungati din cult– sa fie exemplu pentru altii care vor sa slujasca satanei – In biserica Domnului nu e loc pentru anti-crestini – Vestea ma eliberat de stres -Slava Domnului!!!–Domnul a biruit la cruce –iar cei ce-L slujesc cu credinciosie vor fii intotdeauna biruitori !!!!– Acum ,daca Daniel a iesit teafar din groapa leilor, e rindul denigratorilor sa fie aruncati –sa vedem daca -stapinul lor va putea sa inchida gura leilor ?? God bless you bro. Florin and all your family.

 7. Ucu Neluta Filip
  mart. 08, 2016 @ 23:38:07

  Multumim DOMNULUI pt.aflarea adevarului dar ascultind cuvintul DOMNULUI din predicile pastorului FLORIN IANOVICI simteam puterea DUHULUI SFINT care no poti simti daca crl care predica este patat ,de aceeia nici o clipa n-am putut crede despre dinsul nimic necurat .Vai de cei care lovesc cu neadevaruri in copii adevarati ai celui preainalt ,singura lor scapare din focul vesnic este pocainta si recunoasterea in fata biserici pacatul mare savirsit DOMNUL IISUS inca mai iarta pe cei care-si marturisesc pacatul si nu-l mai practica.Frate FLORIN fiti binecuvintat cu toata fam.pe care v-a dat-o DOmnul.

 8. Sandel Amaritei
  mart. 09, 2016 @ 01:05:07

  Bravo Ilioi. Cornelu i-a mai dat o copita in dintii si asa clatinati ai hulitorului de slujitori sinceri. Cornel Ilioi a dovedit inca o data ca are sira spinarii. In plus e si bucovinean de-al nostru cu care ma madresc. Esti cumva si pastor, Cornele? Ai chemare, sper sa fie si alegerea.

  • rodi
   mart. 09, 2016 @ 08:59:22

   Probabil va va raspunde fratele Cornel cand va vedea comentariul, dar putem sa va spunem ca nu numai fratele este implicat in lucrare, dar si sotia dinsului e implicata activ cu femeile si chiar si copiii toti sunt implicati. E o familie mai rara si foarte binecuvintata cu chemare la slujire! Noi suntem binecuvintati sa-i cunoastem!

  • cornelilioi
   mart. 09, 2016 @ 12:41:44

   Sunt sigur ca la fel ca mine au gandit toti oamenii care iubesc adevarul, ori sunt pastori ori nu. Rasplata fiecaruia va fi dupa inima si atitudine, nu dupa titlu, mai ales ca Dumnezeu face chemarea dar oamenii fac alegerea…..si viata ne arata ca Dumnezeu niciodata nu a dat gres in chemarea fiecaruia, insa oamenii de multe ori au ales gresit. Important e sa strigam adevarul ca daca nu, vom fi inlocuiti cu pietrele, si asta nu vreau, pentru ca nu pietrele vor mosteni cu Domnul.

   Apreciez cuvintele frumoase si incurajatoare. Dumnezeu sa va binecuvinteze!

 9. Valeria Iancu
  mart. 09, 2016 @ 02:29:02

  Reblogged this on Dumnezeu e în control.

 10. vasileg
  mart. 09, 2016 @ 02:41:20

  CUVINTUL DOMNULUI ISUS este 100% adevarat .Tocmai aceste lovituri adeveresc ca fratele Florin este pe CALE(cea strimta).Adevarat va spun ca daca pina acum nu ai primit astfel de lovituri inseamna ca nu lai suparat inca pe satan,iar daca nu lai suparat intreabate cui slujesti.Este timpul cind trebuie sa realizati ca ptr.orice lucrare ptr. DOMNUL ,trebuie platit un pret care este in functie de marimea lucrarii.Nu stiu daca este regula dar inainte sa primesti lucrarea vei primi si cit de mari sint costurile.Ma bucur ptr.fratele Florin si ii doresc sa mearga pe calea cea strimta indiferent de obstacole(care vor fi in functie de nivelul la care se afla).
  Toata IMPARATIA,PUTEREA,SLAVA,ale DOMNULUI ISUS CHRISTOS sint,de aceea cine lucreza in adevar ptr. DOMNUL,nu are de ce sa se teama.
  DOMNUL sa va binecuvinteze.AMIN.

 11. Daniel
  mart. 09, 2016 @ 12:29:05

  Bun, un act oficial, ceva?

  • rodi
   mart. 09, 2016 @ 12:37:09

   Rabdare

  • cornelilioi
   mart. 09, 2016 @ 12:47:37

   De o luna de zile tot internetul a fiert de multimea acuzatiilor share-uite si nimeni nu am auzit sau vazut sa ceara ACT OFICIAL! Nu-i asa ca orice minciuna e luata de buna dar adevarul se cere dovedit? Sorry, Daniel, dar asta se numeste fatarnicie.

 12. Simona
  mart. 10, 2016 @ 10:02:34

  Slava sa fie adusa lui Dumnezeu, care a facut ca lumina sa fie adusa tuturor in privinta acelor minciuni. Respect pentru Cornel Ilioi, Daniel Popescu, autorii acestui site si alti crestini care au sustinut adevarul si nu au contenit sa-l marturiseasca. Fiti binecuvantati, iar familiei Ianovici ii dorim inviorare si putere in intampinarea oricarei sageti a vrajmasului!

 13. UCENICIIFBI
  mart. 10, 2016 @ 23:03:32

  Dumnezeu sa miste inima celelor ce au facut marturii mincinoase ! Adevarul sa triumfe in tot si toate pentru slava lui Dumnezeu! Vai de cei ce fac marturii mincinoase,un mare bluestem se va aseza pe ei si nu numai pe ei……(exemplu Iuda). Nimenu nu si-ar dori sa fie murdarit cu neadevaruri…si mai ales un lucrator al Domnului. Domnul sa se indure si sa faca pace! Amin

 14. ioan
  iun. 11, 2016 @ 10:37:29

  Ptr nelu p care scrie multe lucruri urite despre multi as dori sa sa ati iasa domnul anainte si sa te pedepseasca ptr lucruril cu care acuzi nu stiu cine esti dar sigur esti un slujitor al satanei

 15. Andrei
  iul. 18, 2016 @ 11:35:48

  Ne bucurăm pt fratele Florin. Păcat ca pentru fratele Vladimir Pustan nu sa făcut aceeași dreptate si acei hulitori au scapt cu basma curata
  Speram ca intr-o buna zi conducerea cultului sa judece dupa scriptura nu dupa interese personale
  GBU

 16. Andrei
  iul. 18, 2016 @ 11:43:02

  Domnu sa i-l binecuvinteze si sa i-l întărească in lucrarea sa

 17. victor802006
  sept. 27, 2016 @ 14:19:36

  Dacă în martie Comitetul Executiv l-a găsit nevinovat, de ce pe 22 septembrie 2016 conducerea Cultului Penticostal l-a suspendat ca pastor? Pentru alte cauze?

  • avram
   sept. 27, 2016 @ 15:19:55

   stim ca acuzatiile care au infocat internetul au fost gasite sa fie FALSE, MINCIUNI in sedinta de martie. Acum, nu stim de ce a fost suspendat fr. Ianovici. Ce sa credem? Pentru neadevar? S-a mai suspendat vreun pastor pentru neadevar de conducere in istoria cultului? Sunt frati in conducerea cultului care au fost membrii de partid si nu au fost suspendati niciodata pentru acea falsitate/minciuna, deci e o perplexitate pentru multi decizia asta… Dar, Dumnezeu a ingaduit-o si in viitor se va vedea de ce…

   • victor802006
    sept. 29, 2016 @ 11:34:07

    Se cunoaște dacă există în conducerea cultului penticostal oameni care au colaborat cu Securitatea?

  • Narcis
   oct. 05, 2016 @ 07:13:43

   Ati vazut sau citit ceva oficial din partea comitetului executiv precum ca Ianovicio fos gasit nevinovat in martie?

 18. Adriana
  sept. 28, 2016 @ 13:13:38

  Buna seara. Sunt Adriana Besleaga. Har , pace si tarie de la Dzeu. Suntem in razboi spiritual: ce face satan vine sa fure si sa distruga ce Fam si biserici.de ce pt ca ne uraste. Nu va lasa ti inselati si da ti lauda si multumire in vremuri ca acestea. Asa cum facea si Pavel si Sila cand era in temnita, necazuri sau prigoniri. Va sustinem in rugaciune si suntem alaturi de voi pt ca asa ne cere cuvantul sa ne tinem uni pe alti in rugaciuni sa ne acoperim spatele uni altora de sagetile arzatoare ale celui rau. Daca Dzeu e pt noi cine va poate sta impotriva nimeni. Orice arma faurita a celui rau o distrugem in numele maret a lui Isus. Si orice limba care se ridica la judecata atat din punct de vedere natural cat si spiritual este osandita in numele mai presus de orice nume Isus. Domnul sa va dea har dupa har.

 19. Georgel
  oct. 05, 2016 @ 04:04:54

  Astept asa o veste si despre fratele Pustan . Cind va fi ?

  • Emilian
   nov. 01, 2016 @ 10:55:55

   Astept si eu, mi se pare ca aceeasi mizerie i-a fost facuta si lui Pustan de catre aceeasi iresponsabila persoana.
   Daca a mintit in cazul fr. Florin CU SIGURANTA a mintit si in cazul fr. Pustan.
   Pacat ca s-au destramat prietenii frumoase si…eficiente.
   Nu le-au iesit manevrele zidite pe minciuna a celor care si-au frecat mainile de asa oportunitate sa-i discrediteze pe cei doi. Mizerabila treaba si mizerabili oamenii care au incercat sa profite de labilitatea psihica a acelei […] ,macar ca in sufletul lor au stiut ca este o facatura.

 20. Florin
  oct. 05, 2016 @ 06:12:39

  Slava D-nului daca este asa! Asistam azi la tot mai multi slujitori care fac lucrarea doar ca o meserie sau pentru avantaje de tot felul, mai ales materiale.
  Multi au fost de la inceput iar altii s-au dedat pe parcurs acestor lucruri, au cedat tentatiilor!
  Ne dorim slujitori care au chemare, devotati slujirii Domnului si a bisericii.
  Noii slujitori care ies de pe bancile scolii sa fie examinati mai atent si nu facuti pe banda rulanta!
  In ce-l priveste pe fratele Ianovici ma bucur si doresc totodata sa clarifice lucrurile dansul personal iar daca trebuie sa faca si anumite dezvaluiri, sa le faca, altfel planeaza o incertitudine care face rau bisericii Domnului si celorlalti slujitori!
  Domnul sa ne binecuvinteze cu viata vesnica!

 21. Liliana
  oct. 05, 2016 @ 07:28:30

  Comunicatul e din 07 martie, nu are nimic cu realitatea.

 22. Dana
  oct. 05, 2016 @ 07:30:17

  Dumnezeu isi Apara Copii Lui Nu a fost Vinovat Si Dumnezeu Il Iubeste pe Fratele Ianovici si intreaga lui Familie

 23. Popp
  oct. 05, 2016 @ 11:45:05

  De fapt NU a existat și NU există un astfel de COMUNICAT pe site-ul oficial al Cultului Penticostal ! Fanii lui Florin Ianovici au lansat o diversiune, un fals „Comunicat”, difuzat de biroul mass-media a lui Ianovici, pretinzând o falsă nevinovăție.

  • Avram
   oct. 05, 2016 @ 21:27:45

   Poop,
   Intr-adevar nu exista in Comunicat (publicat) din Partea Cultului Penticostal despre intrunirea care a avut loc in luna Martie, dar este adevarat faptul ca Pastorul Florin Ianovici a fost gasit nevinovat pentru acuzatiile care i-au fost aduse atunci. Nu este nici un fel de fals cum pretinde-ti dumneavoastra. God bless you.

 24. GRIGORE MARIAN
  oct. 05, 2016 @ 12:22:31

  Slavit sa fie DUMNEZEU,ca totdeauna face dreptate copiilor sai.Daca DUMNEZEU este cu noi ,cine poate sa fie impotriva noastra?
  DOAMNE,judeca-i tu pe cei vinovati dupa judecata TA cea dreapta,spre bucuria copiilor TAI.

 25. Mmon
  oct. 05, 2016 @ 14:05:07

  Oricât credeți că faceți bine, contribuiți Maxim la manipularea masei de creștini penticostali în mod deosebit. Știrea asta, publicată în 8 martie anul curent este distribuită în neștire pe rețelele sociale și mulți sunt induși în eroare având în vedere situația actuală in care se află fratele menționat.
  Din punctul meu de vedere, ca să fiți o persoană etica si care își asumă răspunderea ca lider de opinie ce sunteți, ar trebui să clarificati.

  • Avram
   oct. 05, 2016 @ 21:16:44

   Mmon,
   Noi nu putem controla cine prelueaza articolele si nici nu avem cum sa stim cand cineva preia un link de pe blog. God bless you.

 26. Nick Si Mary Damian
  oct. 05, 2016 @ 22:54:29

  NOI AM SCRIS DE MULT LA CINE A POSTAT PE F>BOOK CA SE FAC DE RIS . . TREBUIA SA CECETEZE INAINTE DE A POSTA ,ORI CUM NOI NU AM CREZUT NIMIC RAU DESPRE ACEST OM A LUI DUMNEZEU FLORIN IANOVICI, GOD BLESS YOU

 27. Avram
  oct. 07, 2016 @ 00:09:07

  In lumea asta exista o regula ,, nu iese fum fara foc” , dar cu toate astea i-l susțin pe pastorul Florin, Dumnezeu iartă orice greseala

 28. Nicolae
  oct. 07, 2016 @ 02:25:16

  Chiar ma bucur.este un om cu mult har!Si l-am si aparat intr-un comentariu!

 29. Aaaaaa
  oct. 07, 2016 @ 05:45:20

  Eu as vrea sa se prezinte situatia la nivel public pentru a se lamuri cine ce a facut.

 30. Radu
  oct. 14, 2016 @ 04:28:04

  Ți-a trecut glonțul pe la ureche, Florine! Poate penticostalii nu au cum să realizeze adevărul absolut, dar să știi că pe Dumnezeu nu-l păcălești.

  Ascultă sfatul unui om bătrân și cumsecade: mărturisește păcatul, dă-l pe diavol pe față! Sau , dacă știi că ești absolut nevinoviat, slăvește-l pe Domnul Dumnezeu!!

 31. Suciu
  oct. 18, 2016 @ 06:47:37

  Domnu sa va Binecuvinteze

 32. Taistra Samuel
  oct. 20, 2016 @ 14:34:07

  Slavit sa fie D-nul ca a iesit adevarul la lumina
  Ma bucur foarte mult. D-nul sa-l binecuvinteze cu intreaga Familie a lui.

 33. Florian Si Ileana Cioara
  oct. 27, 2016 @ 14:58:51

  Dumnezeu vegheaza !

 34. Trackback: Florin Ianovici: SUNT NEVINOVAT | agnus dei - english + romanian blog
Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: