Deputata care a spus că a născut în weekend pentru a nu pierde o zi de muncă propune înființarea unui Barnevernet românesc

stop barnevernet

Deputatul PNL Andreea Paul propune înființarea unui Barnevernet românesc, costumat în Avocatului Copilului.

a

Deputatul PNL Andreea Paul Photo credit www.ganduridinierusalim.com

Instituția ar trebui să investigheze plângerile depuse de copii sau de alte persoane privind încălcarea drepturilor minorilor, urmând ca proiectul să intre în dezbaterea Parlamentului.

Propunerea legislativă promovată de Andreea Paul prevede înființarea instituției Avocatul Copilului, ca autoritate publică autonomă. Avocatul ar urma să fie numit de Parlament pentru un mandat de 7 ani.

Avocatul Copilului poate fi o persoană care: (1) este cetățean român; (2) are studii superioare juridice cu o vechime echivalentă îndeplinirii condițiilor de numire a unui judecător la Curtea Constituțională; (3) posedă capacitatea deplină de a întreprinde acțiuni legale și se bucură de toate drepturile publice, (4) are o experiență recunoscută și de notorietate în munca desfășurată cu copiii sau în beneficiul acestora; (5) are un caracter integru și se evidențiază printr-o înaltă autoritate morală având în vedere valorile morale și sensibilitatea față de problemele sociale; (6) nu a fost condamnată printr-o sentința valabilă pentru o infracțiune deliberată.

CITITI mai mult aici – http://www.activenews.ro/stiri-social/Deputata-care-a-spus-ca-a-nascut-in-weekend-pentru-a-nu-pierde-o-zi-de-munca-propune-infiintarea-unui-Barnevernet-romanesc-130910

11 comentarii (+add yours?)

 1. bina
  mart. 09, 2016 @ 09:48:44

  Aceasta …. sfruntata sa fie prima careia Barnevernet sa ii ia copilul si pentru siguranta sa fie dusa la ospiciu. Sa vedem daca ii mai arde de dat lectii mamelor care nu au inspiratia sa nasca in weekend.

 2. moreconnection
  mart. 09, 2016 @ 10:15:39

  Asa a inceput si Barnevernet in Norvegia, ca apoi sa ajunga la o dictatura demonica impotriva familiei.
  Trebuie deschis o asociatie aprobata de parlament pentru protectia familiei si abuzurile care pot proveni de la Avocatul copilului.

 3. Estera Ciama
  mart. 09, 2016 @ 10:44:05

  Ce mai așteaptă romînii S-o dea afară …?????????

 4. bina
  mart. 09, 2016 @ 10:49:21

  decat asa politicieni, mai bine lipsa. mult mai bine!!!!

 5. Dasa
  mart. 10, 2016 @ 08:13:44

  Avand in vedere ca doamna Paul Vass nici nu mai stie ziua in care si-a adus pe lume propria fiica , ar trebui sa i se aplice de urgenta tratamentul Barnevernet pe care tot il propune cu atata ardoare , mahalagiaoaica asta care nici macar sa sustina o conversatie decenta nu e capabila !

 6. octavpelin
  mart. 10, 2016 @ 08:32:43

  Reblogged this on Octavpelin's Weblog.

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: