Felix Ngole expulzat din universitate pentru susținerea lui Kim Davis în părerile sale personale exprimate pe Facebook

Felix Ngole Photo - citizengo.org

Photo credit citizengo.org

Felix Ngole, un masterand britanic de 38 de ani, tată a patru copii, și-a exprimat simpatia pentru Kim Davis, funcționara districtuală americană din Kentucky, care a fost condamnată la închisoare pentru că a refuzat să elibereze certificate de căsătorie, după ce Curtea Supremă a Statelor Unite a legalizat căsătoriile între persoane de același sex.

Ngole, care dorea să facă o carieră în domeniul social, a scris că homosexualitatea este împotriva preceptelor biblice, citând chiar un verset din Levitic, în care aceasta este numită „nelegiuire”.

Postarea, pe contul privat de Facebook, a fost făcută în cadrul unei dezbateri unde s-au exprimat mai multe opinii, scrie The Telegraph.

După două luni, Felix Ngole a fost chemat pentru a fi supus unei audieri disciplinare de către conducerea Sheffield University, după ce un coleg al său s-a plâns de respectiva postare.

Ngole susține că inițial nici măcar nu i s-a spus despre ce este vorba de fapt. Apoi a fost acuzat că încalcă principiile muncii sociale privind „comportamentul personal” și că atrage „o reputație proastă asupra activității sale”.

CITITI mai MLT – http://www.evz.ro/un-student-a-fost-exmatriculat-pentru-ca-si-a-manifestat-pe-facebook-dezacordul-cu-casatoriile-homosexuale.html

CITITI si –

 

 

 

 

2 comentarii (+add yours?)

 1. Cristian
  mart. 09, 2016 @ 14:44:21

  Nu pot sa nu ma intreb: la cat de entuziasmati suntem astazi de tehnologie, vom mai putea oare ramane treji ca sa refuzam implanturile cu cip, adica semnul fiarei? Sau vom spune si in fata semnului fiarei cum spunem astazi, ca „nu este pacat” si „depinde cum il folosesti”?… Biblia pare destul de categorica in privinta semnului fiarei / implantului cu cip:

  ––––––
  Apocalipsa 13
  16 Şi a făcut ca toţi: mici şi mari, bogaţi şi săraci, slobozi şi robi, să* primească un semn pe mâna dreaptă sau pe frunte
  17 şi nimeni să nu poată cumpăra sau vinde fără să aibă semnul acesta, adică numele* fiarei, sau** numărul numelui ei.
  18 Aici* e înţelepciunea. Cine are pricepere, să socotească numărul** fiarei. Căci† este un număr de om. Şi numărul ei este şase sute şaizeci şi şase.

  Apocalipsa 14
  9 Apoi a urmat un alt înger, al treilea, şi a zis cu glas tare: „Dacă se închină cineva fiarei şi icoanei ei şi primeşte semnul ei pe frunte sau pe mână,
  10 va bea şi el din vinul mâniei lui Dumnezeu, turnat neamestecat în paharul mâniei Lui, şi va fi chinuit în foc şi în pucioasă înaintea sfinţilor îngeri şi înaintea Mielului.
  ––––––
  O femeie descrie efectele implantului cu cip impotriva vointei sale si chinurile pe care acestea le provoaca

  http://vremuritulburi.com/2016/03/08/o-femeie-descrie-efectele-implantului-cu-cip-impotriva-vointei-sale-si-chinurile-pe-care-acestea-le-provoaca/

 2. octavpelin
  mart. 11, 2016 @ 02:54:48

  Reblogged this on Octavpelin's Weblog.

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: