Senzational : propunere de reforma sociala in Arabia Saudita!

femei din Arabia Saudita

Ideal islamic: Tinuta feminina pentru cetatenele Europei !

Betreff: Senzational : propunere de reforma sociala in Arabia Saudita !

  Stire de senzatie in Arabia Saudita. Avand in vedere criticile lumii civilizate privind discriminarea si absenta drepturilor femeii in sistemul social din Arabia Saudita, autoritatile au initiat o dezbatere televizata cu participarea celor mai cunoscuti oameni de stiinta sauditi,in scopul de a reactualiza pozitia femeii in societate.

Merkel Saudi ArabiaAstfel,in data de 8 Martie 2016 ,cu ocazia Zilei Internationale a femeii, cercetatorii sauditi au comunicat la televiziunea publica, concluziile studiului lor desfasurat pe o perioada de mai multi ani. Constatarea este de-a dreptul incredibila. Printre altele, se sustine fara echivoc ca femeia este intr-adevar o fiinta dar fara suflet. Are insa trasaturi comune cu mamiferele ,ceea ce explica capacitatea lor de a procrea si de a alapta,si ca ele sunt dotate cu… coloana vertebrala.

Deasemenea pot  intelege si executa anumite lucruri pe baza unei logici si a unei memorii cu mult mai avansata decat al altor mamifere !

In concluzie,oamenii de stiinta sauditi recomanda autoritatilor politice si religioase islamice initierea unei reforme privind pozitia si rolul femeilor saudite in societate. Astfel,femeile nu mai pot fi considerate obiecte ,fara nici un drept,ci, ca si niste animale nobile, ele necesitand protectie,adapost,hrana si un oarecare respect.

Recomandarea renumitilor cercetatorilor sauditi va fi analizata cu mare atentie de clerul religios sunit iar mai apoi de autoritatle politice. Este cunoscut faptul ca majoritatea conceptiilor pe care musulmanii le au despre relatiile dintre barbatii si femei sunt diferite de cele ale occidentalior contemporani.

Islamul considera un adevar axiomatic faptul ca barbatii sunt superiori femeilor din toate punctele de vedere- fizic,mintal si moral. Astfel, conform traditiei, in proprietatea materiala a  unui barbat musulman, pe langa bunurile materiale de orice fel, intra si cea asupra femeilor precum  si a tuturor animalelor. Este considerat un drept inalienabil.

Radu Oprea

Phoenix,AZ

http://www.journaldemourreal.com/arabie-saoudite-des-scientifiques-admettent-que-la-femme-est-un-mammifere-mais-pas-un-humain/

13 comentarii (+add yours?)

 1. moreconnection
  mart. 09, 2016 @ 22:47:14

  Ce pot gindi animalele din Arabia, ei nu inteleg ca ei nu au minte in cap, iar Alah nu le mai explica nimic. Saracii, greu isi mai revin la realitate.

  • rodi
   mart. 09, 2016 @ 22:50:20

   e o totala absenta de logica sa compare femeia cu animalul… in schimb, le fac femeilor o viata de caine (cum e vorba romaneasca…)

 2. Ioan
  mart. 10, 2016 @ 08:09:19

  Ce ne facem ca si Frau Merkel din poza, e tot…femeie! Musulmanii o jignesc si pe ea, pe care o ….avanseaza acum din categoria obiectelor in categoria….animalelor! Pe ea care i-a chemat si le-a urat bun venit in Germania, refugiatilor…musulmani!

  „…barbatii sunt superiori femeilor din toate punctele de vedere- fizic,mintal si moral.” In descinderea lor prin Europa am vazut ca sunt superiori femeilor din punct de vedere fizic, ca nimeni si nimic nu le putea sta in cale, distrugand totul, batand, violand femeile si fetele, omorand, inclusiv in Germania doamnei Merkel, binefacatoarea lor! Insa din punct de vedere mintal si moral, barbatii musulmani nu s-au dovedit a fi mai sus decat regnul animal, ci dimpotriva, mai jos, distrugand multe in cale fara nici un motiv sau logica!

  DUMNZEUL lui Avraam, Isac si Iacov sa se indure de ei, sa le dea intelepciune de sus de la EL, pentru a putea dovedi intr-adevar ca au …minte, sa fie si morali, cum pretind ei a fi, si sa se intoarca la EL prin DOMNUL ISUS HRISTOS, ca dupa cum se poate observa cu ochiul liber, Allah nu prea le are cu astea!

  • rodi
   mart. 10, 2016 @ 09:08:26

   Si noi ne intrebam, cum de nimeni nu se ridica sa combata aceasta concluzie ‘stiintifica’ a oameinlor de stiinta din Arabia Saudita care incalca drepturile omului numind femeia propietate sau chiar obiect prin declaratiile lor ca femeia nu are suflet. Nu cunosc Koranul, dar oare nu isi contrazic si Koranul ca am vazut documentare cu creatia realizate de musulmani si pare asemanatoare cu creatia biblica…

 3. octavpelin
  mart. 10, 2016 @ 08:27:48

  Reblogged this on Octavpelin's Weblog.

 4. RO
  mart. 10, 2016 @ 12:08:54

  Cu asemenea „oameni de stiinta” nu-i de mirare ca milioane si-au luat lumea in cap. Oare norvegienii sau suedezii nu le acorda ceva premii Nobel pentru marile „descoperirile senzationale” in materie de antropologie ?

 5. Daniele
  mart. 10, 2016 @ 13:10:32

  AU facut un pas si ei… Probabil ca peste 1000 de ani vor merge si mai inainte si vor spune ca femeile au dreptul de a gandi… Poate peste 2000 sau 3000 de ani vor considera femeii niste fiinte umane cu suflet si peste 5000 vor deveni ca barbati. Le trebuie timp saraci sa inteleaga… Darwin a spus ca noi ne tragem di maimute. Este clar o prostie de proportie cosmica, dar uneori, vazand ce gandesc si cum se comporta uni asa zis barbati…

 6. petre
  mart. 10, 2016 @ 14:17:26

  Domnule dr. in Teologie, Oprea, personal nu cred ca Dumnezeu este mandru de astfel de articole venite din partea dv.
  Ati posta o femeie, Merkel, in bataia de joc.
  Oare la aceasta ati fost chemat?
  Unde sunt apostolii credintei sa va atraga atentia ca ” noi predicam pe Hristos cel rastignit?”
  In calitate de Teolog, uitati atat de repede promisiunea lui Dumnezeu facuta lui Agar in pustie?
  Daca aveti nemultumiri, adresati-va lui Dumnezeu.
  El a adus timpul implinirii promisiunii facuta lui Agar.

  • rodi
   mart. 10, 2016 @ 14:23:44

   Poza a fost postata cu mai mult timp in urma pe retele sociale sociale tot de musulmani, alaturi de promisiunea ca Europa va fi islamizata. Poza e foarte relevanta pentru ca demonstreaza gandirea islamica si lipsa de respect fata de conducatorii tarilor care ii primeste in mod generos.

 7. mike
  mart. 10, 2016 @ 22:46:04

  Sunt nedumerit– cum poate un animal numit el, chiar nobil ,sa procreieze niste savanti ilustri ,genii -superiori mental ,fizic ,moral,etc.???- Nu au supt ei lapte de la mama lor?? Interesant ca aceste mame numite animale – au ingrjit ,alaptat au crescut -fiinte ce nu erau de aceiasi -SPECIE-. Pisica naste cumva catei ? –soarecele sa nasca pisici ?? Clar, NON SESURI la magarii salbatici– Da -petre – Dumnezeu a promis la Agar ca din ea va iesi un neam mare –numit -magar salbatic–Nu cred ca e pacat sa stim ce cloceste mintea prietenilor tai –e bine sa stim cu cine avem de a face – Nu avem nemultumiri domnule -petre-doar niste adevaruri pe care cu siguranta nici Dumnezeu nu le agreiaza. Noi crestinii cum vom reactiona daca o musulmana se pocaieste??–o vom numi -fica de Dumnezeu si sora noastra in Christos –nici decum –animal nobil– cred ca ai prins motivatia articolului domnule -petrica-be blessed

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: