Barnevernet a despărțit copiii familiei Nan. Dragoș a fost mutat la altă familie

Familia Nan

Barnevernet  perpetueaza raul. Despre familia Bodnariu au spus ca nu sunt familii capabile care sa ingrijeasca 5 copii si de aceea au fost despartiti cei cinci copilasi. Acum, ce motiv mai inventeaza Barnevernet luand micutul Dragos de langa surioara lui si mutandu-l la alta familie.  Barnevernet e distrugator de sufletele copiilor. Ii trece prin tarume multiple pentru interesele lor diabolice. Deja, Prin aceasta actiune, Barnevernet dovedeste ca desparte copiii ca sa stearga orice urma a familiei originala si adevarata din memoriile lor.

Mesaj de la prietenii familiei Nan: Ne-a ajuns la cunoștință faptul că Dragoș Nan a fost separat de sora lui, Bianca Nan. Părintii nu pot face nimic. Decizia a fost luata fără înștiințare, fără nici un aviz.

Vreti sa stiti cum le-a comunicat parintilor stirea acesti (ne)oameni?
Iata cum:

Copiii sunt distrusi. Bianca plange iar Dragos nu se poate linisti si imi aduc aminte ca la intalnirile cu copiii se hraneau unul pe celalalt. Si simplu iti rad in fata si imi spun ca sunt supra aglomerati si nu se pot ocupa de cazul nostru si doar au vrut sa ne aduca la cumostinta ca copiii vor fi despartiti pt ca mama surogat este foarte obosita.

Doamne, cata nelegiuire si nedreptate pe pamant, dar mau ales in Norvegia unde se abuzeaza copiii in mod sistematic de stat!!

Sa ne rugam pentru familia Nan, pentru Bianca si Dragos, ca  Dumnezeu sa ne auda rugaciunile si sa rezolve aceasta situatie care trebuie sa fie un mare chin pentru familie.

Familia Nan, Dumitru și Mihaela în scopul recuperării copiilor lor Bianca și Dragoș.

Familia Nan, Dumitru și Mihaela în scopul recuperării copiilor lor Bianca și Dragoș.

 

 

Reclame

7 comentarii (+add yours?)

 1. Valeria Iancu
  mart. 11, 2016 @ 12:46:15

  Reblogged this on Dumnezeu e în control.

 2. Fane
  mart. 11, 2016 @ 13:37:33

  Demoni in toata regula.n am cuvinte.I mi pare rau pt familii dar nu se poate face nimic pt ca e un sistem diabolic IAR guvernul nostru APA de Ploaie nu va face nimic pt. Ca primesc 3,4 milioane de euro de LA norvegezi.Deci…………

  • rodi
   mart. 11, 2016 @ 13:39:57

   toti suntem fara cuvinte….

  • jeni
   apr. 15, 2016 @ 00:41:24

   dar de ce mai stau acolo?,de ce ,cand aud despre un caz asa nu se gandesc sa plece de acolo?ce conteaza mai mult,un trai mai bun sau iubirea de copii si de familie.Eu nu as mai sta o clipa acolo si as reveni in tara la urzicile si mamaliga cu ceapa dar sanatoasa si cu familia alaturi.

   • rodi
    apr. 15, 2016 @ 11:14:28

    cum adica, de ce mai stau acolo? Pentru ca vor sa isi recupereze copiii. Multi romani au plecat, altii si-au trimis copiii in Romania. Sa ne suparam pe cine trebuie, pe Barnevernet si oficialitatile din Norvegia care in mod legal fura copii, nu pe parinti care nu au stiut ce ii asteapta cand au plecat in strainatate.

 3. oana variu
  mart. 12, 2016 @ 15:31:28

  Macar se aveau unu pe altul pana acum.satana rade dar nu stie ce-l asteapta…Domnul nu se lasa batjocorit niciodată

  • rodi
   mart. 12, 2016 @ 23:31:04

   saracii copilasi, ca om mare imi vine sa plang de cate ori ma gandesc ce li s-a facut. Dar pentru Dragos, ce simte el saracutul. Mai intai, nu-si mai vede mamica si taticu care il imbratisau cu atata drag. Se vede peste tot in pozele familiei Nan cata dragoste le oferea copiilor. Apoi, la scurt timp este dus la o alta familiei si nu isi mai vede surioara, singurul confort care-l mai avea. Apoi, pentru Bianca, saraca fata, pe care au manipulat-o nebunii de social workers sa creada ca ei ii vor oferi o viata mai buna si apoi sa se vada si ea singura? Cata frustrare poate fi in sufletul ei de micuta? E STRIGATOR LA CER ce fac nemernicii de la Barnevernet si ne rugam nu numai ca copiii sa fie protejati si returnati parintilor lor, dar Dumnezeu sa faca dreptate si sa scuture fundatiile acestei organizatii draceasca si distrugatoare de sufletele copiilor pe care i-au furat de la parintii lor pentru un castig marsav. Dumnezeu sa se indure si de parintii copiilor, ca sunt sigura ca abia trec dintr-o si la alta, simtinduse distrusi psihic, dar si fizic. Asa ceva nu ar trebui sa se intample niciunuia dintre noi in secolul nostru si intr-o tara dezvoltata. Si iata ca totusi Satana si-a gasit cuibul in care sa dirijeze ca sa se intample.

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat asta: