O femeie descrie efectele implantului cu cip impotriva vointei sale si chinurile pe care acestea le provoaca

Photo credit

Photo credit www.newsitamea.gr

O femeie descrie efectele implantului cu cip impotriva vointei sale si chinurile pe care acestea le provoaca: Dureri fulgeratoare din coloana pana in varful picioarelor, dureri de cap, de stomac, crampe, spasme, arsuri ale pielii, lipsa de concentrare, tinitus, vibratii si mancarimi la scanarea pielii – persistente, ridicarea necontrolata a tensiunii arteriale, ameteli, stari de voma, tortura prin invadarea permanenta a intimitatii, dependenta de doctori pentru a-i prescrie tratament impotriva efectelor cipului.

CITITI mai MULT aici – http://vremuritulburi.com/2016/03/08/o-femeie-descrie-efectele-implantului-cu-cip-impotriva-vointei-sale-si-chinurile-pe-care-acestea-le-provoaca/

Woman in GA describes the effects of having a microchip implanted against her will

Woman in GA makes some very serious claims against the U.S. Department of Defense. Cathleen Gary says that she had a microchip implanted in her against her will and that the effects from it has caused her many problems.

VIDEO by jayton420

7 comentarii (+add yours?)

 1. Victor
  mart. 13, 2016 @ 03:06:47

  Sursa http://vremuritulburi.com a publicat in 8 martie 2016, dar daca dai click pe video si sari pe YouTube vezi ca e publicat in 2010….deci nu sunt stiri/noutati/actualitati, multe s-au schimbat de atunci.

  • rodi
   mart. 13, 2016 @ 14:57:35

   Victor, multumim. Stiu ca emai vechi video, dar a fost interesant. Nu stiu de ce nu auzim niciodata in presa Americana despre cip. Se pare ca se vorbeste mai mult la televiziunile locale si aflam aceste lucruri mult mai tarziu cand dam de videos pe youtube pentru ca cineva s-a interest si a inregistrat de la un program de stiri. Din greseala am dat de video si la cautare am vazut ca blogul Vremuri Tulburi a tot scris despre cip si e la curent.

   • Victor
    mart. 13, 2016 @ 16:33:15

    Nu stiu daca stiati, desi sigur e interesant, mesajul circula in bisericile romane din America de mai bine de 20 de ani, pe vremea cand inca erau la moda casetele audio – asa cum am primit noi in Romania informatia atunci. Iata incarcat pe YouTube in 2008 un video cu Carl Sanders care da explicatii amanuntite despre acest cip chiar in America intr-o biserica romaneasca:

    • rodi
     mart. 13, 2016 @ 21:15:43

     Adevarul e ca Carl Sanders a mintit, el nu a lucrat si nici nu a inventat microchipul. Se stie de mai multi ani asta, si desi a fost confruntat, el continua mai departe. Aici scrie despre confruntarea lui de persoane care au descoperit minciuna si l-au confruntat – http://www.eaec.org/expose/carls3.htm

 2. flori de mandarin
  mart. 13, 2016 @ 04:47:36

  Whaw. Și cum i s-a implantat cipul fără voința ei oare?

 3. Cristian
  mart. 13, 2016 @ 15:44:10

  Problema cu implantul nu cred ca este legata de efectele adverse ci de faptul ca implantul cu cip este semnul fiarei!! Oricine primeste acest semn, va fi trimis in iad! Scrie in Apocalipsa 14:9-10.

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: