Update Florin Barbu: Procesul de maine a fost amanat! Pasul urmator…

Florin Barbu greva foamei Bruxelled feb 2016

Florin ne informeaza ca procesul de maine pentru a da copiii spre adoptie a fost amanat fara sa i se dea motiv si intentioneaza sa protesteze din nou:

Update Official. Deci ei spun că mîine nu va mai avea loc nici un proces.Aștept să primesc scrisoarea oficială cu motivul amînări procesului. Sper să fie vești bune. Doamne Ajută

Rog Romanii de pretutindeni să ma ajute în alege cea mai bună Locație pentru un astfel de protest ( Curtea Europeană a Drepturilor Omului? Parlamentul European? Londra? Bucuresti ambasada Angliei?… ) Sa mă ajute cu toate cele necesare pentru greva foamei și să transmită LIVE 24 din 24 protestul meu video pe internet.Vă Mulțumesc. Odată pentru totdeauna trebuie să tragem un semnal de alarmă la ce se întîmplă.   Mîine pot fi copii voștri. Ajutațimă să oprim aceste Nedreptăți.

I was informed today that, unfortunately, the hearing tomorrow has been adjourned and it has been re-listed some time in May 2016. I was not informed of the reasons for the adjournment or the exact date of the hearing but I will make enquiries with the court in this regard.

Florin Barbu LondonSa ne rugam ca Dumnezeu sa lucreze in cazul acestei familii si sa strice planurile CPS care vrea sa dea copiii spre adoptie unui cuplu de acelasi sex. Oricum, credem ca Dumnezeu a luat o mare povara care apasa greu peste umerii si inimile parintilor care traiau cu emotii inimaginabile pentru ziua de maine, dar deocamdata Dumnezeu a dat o mica pauza. Dumnezeu poate sa dea chiar rezolvare si ne rugam fierbinte pentru asta, toti cei ce avem/aveti aceasta familie pe inima! Domnul sa se indure si sa asculte!

Va ma i rugam sa-l ajutati pe Florin Barbu sa-si recupereze copiii prin aceasta camapanie de email. E foarte simplu de facut, daca sunteti obisnuiti cu scrierea email, va tine doar 2 minute – Instructiuni, aici – SHARE si AJUTATI, va rugam! Apel la PROTEST prin EMAIL in sprijinul familiei Barbu

CITITI mai multe despre cazul familiei Florin Barbu aici – FURTUL DE COPII ROMÂNI ÎN MAREA BRITANIE  si aici – Florin Barbu update – 28 Februarie 2016

CITITI mai mult despre GREVA FOAMEI la BRUXELLES aici –

8 comentarii (+add yours?)

 1. dininimapentrutine
  mart. 14, 2016 @ 16:27:25

  Doamne lucreaza cum ști TU, cum vrei TU

 2. Manuela 🇺🇸
  mart. 14, 2016 @ 17:51:04

  Continuam rugaciunile mai multi, este groaznic de cumplit ce se intampla. Trebuie unitate mare si sincera intre crestini si sa simtim unii cu altii.

  Doamne pe Tine te-aştept,
  Inima-mi plânge în piept…
  Câte dureri vor mai fi,
  Doamne, pe toate le ştii,
  Chiar şi-n amare furtuni,
  Tu poţi să faci mari minuni.

  Oricât de greu încercat,
  Singur tu nu eşti lăsat,
  Mai mult decât ai gândit,
  Cerul mereu te-a iubit;
  Domnul, când lacrimi se strâng,
  Plânge cu cei care plâng.

  Vino Isuse-ntre noi,
  Să ne mângâi în nevoi,
  Tu ne-ai condus pe pământ,
  Tot Tu ne dai cerul sfânt!
  Să trecem noaptea cea grea,
  Lasă-ne dragostea Ta!” (versuri ale unei cântări, autor anonim)

  • rodi
   mart. 14, 2016 @ 21:13:12

   Thank you Manuela! I needed to hear that again today, and I am sure Florin needs to hear it even more. E frumoasa cant area si foarte potrivita, o voi post separate. Multumesc, God bless you!

 3. Trackback: Update Florin Barbu: Procesul de maine a fost amanat! Pasul urmator… | Pastor Ciprian Barsan
 4. Estera Ciama
  mart. 15, 2016 @ 02:14:35

  Nu știu ce sa întîmplat dar Facebook nu mă lasă publicare !!!

  • rodi
   mart. 15, 2016 @ 07:12:46

   Estera, incearca cu linkul acesta care Facebook nu il recunoaste, deci nu poate descifra ce cuvinte sunt in titlu, sa vezi cu asta merge?

   Linkul-http://wp.me/p1eavz-rQs

 5. octavpelin
  mart. 15, 2016 @ 03:43:20

  Reblogged this on Octavpelin's Weblog.

 6. Mariana-Luci Stanea
  mart. 16, 2016 @ 02:22:14

  Doamne ajuta!Doamne da biruinta!!!

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: