Propunere: Referendumul pentru definirea căsătoriei în Constituție să aibă loc în aceeași zi cu alegerile

Mihai Gheorghiu

Mihai Gheorghiu, președintele „Coalitiei pentru Familie” propune ca data referendumului pentru modificarea Constitutiei sa coincida cu data alegerilor parlamentare”

 „Este un proiect mai vechi, de un an jumătate, doi ani, prin discuțiile unui grup mai puțin numeros care, văzând ce se întâmplă în Europa, tendința de redefinire a căsătoriei, a familiei, a crezut de cuviință că trebuie să existe o reacție în sensul afirmării unei valori. Pentru a da posibilitatea societății românești să se exprime,” a spus Mihai Gheorghiu despre cum a apărut ideea acestui proiect.

Mihai Gheorghiu crede că, în cazul în care proiectul este aprobat, referendumul ar trebui să fie pus în aceeași zi cu alegerile parlamentare. Motivul? „S-ar face o importantă economie financiară. Și ar fi mai ușor de îndeplinit condiția prezenței la vot a cel puțin 30% din corpul electoral,” a precizat președintele Coaliției.

„Coaliția pentru Familie” a strâns deja peste 2.600.000 de semnături din toată țara în sprijinul revizuirii Constituție….

Cititi mai mult aici – http://www.digi24.ro/

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: