Florida, SUA: O noua Lege va proteja pastorii care nu doresc sa oficieze casatorii intre persoane de acelasi sex

Ce importanta are votul crestinilor pentru candidati care sprijina initiativele crestinilor? Vedem aici, in aceasta decizie a guvernatorului!

Ciprian I. Bârsan


Florida Gov. Rick Scott addresses an economic summit in Orlando, Florida, June 2, 2015. REUTERS/Steve Nesius

Guvernatorul Floridei Rick Scott a semnat recent proiectul de lege House Bill 43, cunoscut de asemenea sub numele de Legea privind protectia Pastorilor.
Proiectul de lege prevede printre altele protejarea clerului, a bisericilor, a organizatiilor religioase si angajatilor acestora in situatia cand refuza efectuarea casatoriilor intre persoane de acelasi sex.
O sursa juridica a declarat ca proiectul de lege a fost conceput pe baza unei legislatii similare care a fost votata in statul Texas, relateaza Charisma News.
Legea prevede ca bisericile, organizatiile religioase, institutiile apartinand acestor organizatii si anumite persoane apartinatoare acestora, nu pot fi obligate sa oficieze orice casatorie sau sa presteze servicii, sa ofere locuri de cazare, facilitati, bunuri sau privilegii în scopuri similare, daca o astfel de actiune intra in conflict cu credinta religioasa.
Mat Staver, fondator si presedinte al Liberty…

Vezi articolul original 132 de cuvinte mai mult

2 comentarii (+add yours?)

 1. mike
  mart. 19, 2016 @ 11:23:23

  In sfirsit –o mica scinteie – Crestinii trebuie sa se trezeasca –la inviorare ,apoi la treaba serioasa – pina cind 2/100 (doua procente) din populatie i-si bate joc cu nerusinare de cei 98/100–?? de cind si pina cind –legi speciale pentru anormali?? unde sunt drepturile –celor -DREPTI- adica celor -Normali-? Pentru cei ce se limiteaza doar la rugaciune– foarte bine dar , trebuie si actiune –una hotarita – sa aratam lumii ca avem un Dumnezeu tare!!!!!! si ca intot -deauna e invingator–si nimiceste pe cei ce se impotrivesc legilor -LUI- ce ziceti – ne luam si noi -ARMURA-??-God bless America!!!!

  • rodi
   mart. 19, 2016 @ 11:31:03

   incep mai multe scintei in mai multe state. E foarte incurajator sa vedem aceste lucruri desfasurinduse! Si ne rugam pentru mai multe!

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: