MOISE ARDELEAN – CE SA CREZI IN VREMURILE DIN URMA

Moise Ardelean - Hristos, Painea Vietii 2015

-TURNEUL „HRISTOS PÂINEA VIETII” – 2015

Efeseni 4:5 – Este un singur Domn, o singură credinţă, un singur botez. – Vremea se apropie cand nu ni se va mai permite sa spunem lucrul acesta.

Dragii mei, traim intr-o lume pluralista si din punct de vedere politic si din punct de vedere religios. Dar lucrurile care se intampla, evenimentele care au loc, schimbarile la care suntem martori arata foarte clar ca profetiile biblice cu privire la sfarsit se implinesc. Nu-i departe vremea in care nu va mai fi nici pluralism politic, nici pluralism religios. Biblia spune ca se apropie vremea in care va fi un conducator mondial pe care Biblia il numeste anticrist sau fiara intaia. Va fi un singur conducator religios. Pe acest conducator, Biblia il numeste proorocul mincinos sau fiara a doua. Si citim in profetiile Bibliei si mai ales in Apocalipsa ca in vremea aceea, oricine va spune ca Isus este Domnul va fi pedepsit cu moartea. Viitorul conducator unic va cere inchinare tuturor locuitorilor  planetei. Si cei care nu vor vrea sa primeasca pe frunte sau pe mana dreapta numarul numelui fiarei, vor fi pedepsiti cu moartea.

Multumim lui Dumnezeu ca astazi, in libertate, predicam Evanghelia. N-am nici o emotie ca dupa ce termin predica, cineva ma leaga, ma taraste inaintea unei judecatorii, inaintea unui tribunal si poate ma va arunca intr-o inchisoare. N-a fost intotdeauna asa si nu va fi pentru totdeauna asa. De aceea, ca buni romani, sa ne rugam pentru Romania, pentru cei inaltati in dregatorii, ca Domnul sa tina vremurile de libertate. Sa predicam Evanghelia, oamenii sa primeasca mantuirea. Numarul mantuitilor dintre neamuri sa se implineasca si venirea Domnului nostru sa se apropie.

Pavel a scris in Epistola sa catre Efeseni: Este un singur Domn, o singură credinţă, un singur botez. Pavel a scris cuvintele acestea  cand era la Roma, in timpul primei intemnitari. Si nu era simplu. Si-a asumat un mare risc. Imparatul, cezarul imperiului roman atunci era Nero, un imparat crud care a omorit multi crestini. El a ajuns sa se creada deasupra zeilor si pretindea inchinare. Dar, Pavel a spus clar si a si scris: Este un singur Domn, o singură credinţă, un singur botez. Si in minutele urmatoare, folosindu-ne de Scriptura, as vrea sa vedem care este singurul Domn, care este singura credinta si care este singurul botez. Repet, intr-o lume pluralista. Dar va spuneam ca vremea se apropie apropie cand nu ni se va permite sa spunem lucrul acesta. (Din primele 6:25 minute)

Mesaj la Palatul Copiilor, 2015 (Messengers Turul Hristos Painea Vietii)

VIDEO by Prodocens Media

Comments are closed.

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: