Prințesa care comunică cu îngerii

 

Vittorio Zunino Celotto / Via Getty Images

Vittorio Zunino Celotto / Via Getty Images

Ea este fiica regelui Harald V și reginei Sonja din Norvegia. Prințesa Martha Louise spune ca ea poate vorbi cu îngerii.

O explicate din Biblie asupra practicii comunicarii cu mortii:

Ghicirea şi vrăjitoria
9 După ce vei intra în ţara pe care ţi-o dă Domnul, Dumnezeul tău, să nu te* înveţi să faci după urâciunile neamurilor acelora.
10 Să nu fie la tine nimeni care să-şi treacă* pe fiul sau pe fiica lui prin foc, nimeni care să aibă meşteşugul** de ghicitor, de cititor în stele, de vestitor al viitorului, de vrăjitor,
11 de descântător*, nimeni care să întrebe pe cei ce cheamă duhurile sau dau cu ghiocul, nimeni care să întrebe** pe morţi.
12 Căci oricine face aceste lucruri este o urâciune înaintea Domnului şi din pricina* acestor lucruri va izgoni Domnul, Dumnezeul tău, pe aceste neamuri dinaintea ta.
13 Tu să te ţii în totul totului tot numai de Domnul, Dumnezeul tău.

Traducere Agnus Dei – Sursa #1 – http://www.buzzfeed.com/sheridanwatson/princess-martha-louise Sursa # 2 – http://news.bbc.co.uk/2/hi/europe/

Potrivit BBC, prințesa a început o școală pentru a ajuta si pe alții, să comunice si ei cu asa numitii îngeri:

Prințesa Norvegiei, Martha Louise spune ca are puteri paranormale și poate învăța pe oameni să comunice cu îngerii. În vârstă de 35 de ani, fiica regelui Harald V si a reginei Sonja, a facut anuntul (pe un site) de promovare a planurilor sale pentru un nou centru de terapie alternativa. Ea spune că  si-a dat seama inca de copil ca putea citi sentimentele interioare ale oamenilor, în timp ce experiențele ei cu caii au ajutat-o ​​sa faca contact cu ingerii.

Cu toate acestea, recent, școala Prințesei Martha Louise, Soulspring, s-a afundat într-un pic de controverse.

Oamenii sunt aparent supărati că ea folosește titlul său regal pentru școală – unii-l numesc exploatator.  Potrivit lui Spiegel, școala costă „12.000 de coroane norvegiene (€ 1,504) pe semestru.”

În septembrie anul trecut, oamenii au fost în special ~ nefericiti ~ cu printesa, atunci când ea a adus din SUA pe clarvăzătorea Lisa Williams, pentru a da un seminar la Soulspring.

Williams este cunoscuta pentru a fi capabila să comunice cu morții, care este un absolut nu, conform statutului Bisericii Lutherane.

Printesa Norvegiei „vorbește îngerilor”

Prințesa Martha Louise descrie îngerii ca o resursă în viața oamenilor.

Printesa Norvegiei, Martha Louise, spune ca are puteri paranormale și poate învăța pe oameni să comunice cu ingerii. Fiica în vârstă de 35 de ani al regelui Harald V si a reginei Sonja a facut anuntul pe un site de promovare a planurilor sale pentru un nou centru de terapie alternativa.

Ea spune că si-a dat seama inca de copil ca putea citi sentimentele interioare ale oamenilor, în timp ce experiențele ei cu caii au ajutat-o ​​sa faca  contact cu ingerii.

Prințesa Martha Louise este a patra în linie la tronul Norvegiei.

Palatul Regal spune ca nu are nici o legătură oficială cu „centrul planificat de terapie alternative” al printesei, raportează agenția de știri AFP.

Printesa, care a facut scoala de terapeut  fizic, spune pe site-ul ei, Astarte Education, că ea  „a fost întotdeauna interesata de forme alternative de tratament”.

Studenții de la centrul ei, spune ea, vor învăța cum să „creeze miracole” în viața lor și sa valorifice puterile îngerilor lor, pe care ea-i  descrie ca fiind „forțe care ne înconjoară și care sunt o resursă și ajutor în toate aspectele vieții noastre”.

„A fost în timp ce am aveam grijă de cai, cand am ajuns în contact cu îngerii”, spune ea.

„Am înțeles mai tarziu valoarea acestui cadou important și doresc să-l împărtășesc cu alți oameni, poate cu tine.”

Un program de trei ani, la centrul ei, costa 24.000 de coroane norvegiene ($ 4.150; 3.000 de euro, 2.000 £) pe an.

 

ENGLISH

BUZZFEED.COM (see link at top of this post)- She’s the daughter of King Harald V and Queen Sonja.  Princess Märtha Louise says she can talk to angels.

According to the BBC, the princess started a school to help others also communicate with said angels:

Norway’s Princess Martha Louise says she has psychic powers and can teach people to communicate with angels. The 35-year-old daughter of King Harald and Queen Sonja made the announcement on a website promoting her plans for a new alternative therapy centre. She says she realised as a child that she could read people’s inner feelings, while her experiences with horses had helped her make contact with angels.

Recently, however, Princess Märtha Louise’s school, Soulspring, have been mired in a bit of controversy. People are apparently upset that she uses her royal title for the school — some call it exploitative. According to Spiegel, the school costs “12,000 Norwegian crowns (€1,504) per semester.”

Last September, people were especially ~unhappy~ with the princess when she brought the U.S. clairvoyant Lisa Williams to give a seminar at Soulspring. Williams is known for being able to communicate with the dead, which is a big no-no according to the state’s Lutheran Church.

~~~~~

BBC (See link at top of post) : Norway princess ‘talks to angels’. 

Norway’s Princess Martha Louise says she has psychic powers and can teach people to communicate with angels.The 35-year-old daughter of King Harald and Queen Sonja made the announcement on a website promoting her plans for a new alternative therapy centre. She says she realised as a child that she could read people’s inner feelings, while her experiences with horses had helped her make contact with angels.

Princess Martha Louise is fourth in line to the Norwegian throne.

 

 

8 comentarii (+add yours?)

 1. moreconnection
  mart. 21, 2016 @ 23:35:14

  Cum de nu poate comunica cu Barnevernet?

 2. Doina
  mart. 22, 2016 @ 00:19:48

  Cred ca era foarte foarte important sa fi facut un comentariu biblic vis à vis de acest articol pe care l-ati publicat. Fara a explica cu Cuvantul lui Dumnezeu ca ceea ce face aceasta printesa este o uraciune si un pacat mare inaintea lui Dumnezeu, nu vad sensul pentru care l-ati afisat. Altfel, lasati sa se inteleaga ca incurajati sa se mearga la scoala deschisa de ea.
  Trebuie sa fiti foarte atenti la ceea ce permiteti sa se scrie, deoarece suntem pe un blog crestin ,care isi doreste sa promoveze valorile crestinismului biblic, autentic.

  • rodi
   mart. 22, 2016 @ 06:47:09

   Aveti dreptate, majoritatea cititorilor nostri sunt crestini si stiu in mod clar implicatiile cu vrajitoria, dar, sunt destui care nu probabil nu cunosc cuvantul lui Dumnezeu suficient ca sa stie ca e strict interzisa comunicarea cu mortii.

   • Cristian
    mart. 22, 2016 @ 11:31:33

    As vrea sa nu va supar… ci sa va las o impresia a mea, care nu stiu daca se va putea ridica la rangul de sfat: cred ca este foarte gresit cand spunem „cititorii nostri sunt crestini si DEJA STIU”. Adevarul este ca niciodata nu stim destule, iar cititorii… poate stiu sau poate nu! Daca unul singur nu ar stii ca vrajitoria este pacat si comunicarea cu mortii / spiritele (demonii, ca nu sunt ingeri ci demoni) este exact la fel, CE AR FACE DOMNUL ISUS pentru acela singur? Eu cred ca Domnul Isus, Pastorul care lasa 99 de oi sanatoase si pleaca dupa 1 singura ratacita, ar sta sa-i explice chiar si unui singur om, pretuind mai mult decat toate sufletul acelui om, dorind sa nu se rataceasca nici macar un singur suflet!

    Dincolo de lucrurile astea, eu ma intreb… care o fi realitatea si daca nu cumva raportul o fi invers: adica din 100 de vizitatori, poate ca… 99 NU STIU ca vrajitoria si comunicarea cu demonii sunt pacate!! Ma intreb: OARE cati mai stiu in ziua de azi? …Pentru ca sincer vad in jurul meu (in Romania) tot felul de crestini adormiti, plecand capul in fata oricarei mode, dorind sa fie mai mult „cool” decat SFINTI (ca in indemnul Domnului: „Fiti sfinti caci EU sunt Sfant!”), incapabili sa mai deosebeasca limita/granita dintre neprihanire si pacat, dintre rau si bine!! OARE CATI MAI STIU?… Multi probabil ca stau la televizor zilnic dar de citit Biblia… poate deloc sau foarte rar! (ei sunt mai mult la curent cu televizorul decat cu Domnul) Altii SIGUR 100% sunt la curent cu facebook (in Romania cel putin) si orice alte distrageri de atentie, lasand pe Domnul pe planul 2, lasand Cuvantul care da LUMINA si DISCERNAMANT celui ce-L citeste pe planul 2!

    Adevarul este ca AVEM nevoie de o trezire spirituala TOCMAI PENTRU CA AM ATIPIT!! 😦 Si, atipiti fiind, oare mai stim…? Sau am uitat…? Spunea apostolul Pavel: „Mie nu-mi este greu să vă scriu mereu aceleaşi lucruri, iar vouă vă este de folos.” (Filipeni 3:1b) –> Deci Pavel repeta mereu si mereu, aceleasi lucruri, ca orice nou venit sa le afle, iar cei mai vechi sa nu le uite!…

    Domnul sa va binecuvanteze si sper ca nu v-am intristat!…

    • rodi
     mart. 22, 2016 @ 11:45:46

     nu ne-ati intristat . Pentru noi, sfaturile sunt bine venite si le luam in serios si pe cele primite public si cele primite pe privat. Si probabil ca trebuie sa constientizam mai bine faptul ca internetul ne ‘aduce’ cititori mult mai diversi, inclusiv tineri crestini care se izbesc de lucrurile astea (prieteni care -i invata sa citeasca horoscoape, etc…), si care au nevoie de explicatii dintr-o perspectiva biblica.

 3. Iuliana
  mart. 22, 2016 @ 03:18:26

  e mai uşor de comunicat cu dracu decât cu Barnevernet…

 4. Cristian
  mart. 22, 2016 @ 09:32:12

  Cum era vorba aia? „Pestele de la cap se impute”? Asa casa regala, asa tara!! Daca regina le este vrajitoare, evident ca INTUNERICUL le este lumina!… Din pacate asta nu este o problema strict norvegiana ci… e aproape universala, majoritatea politicienilor „cochetand” cu masoneria si intunericul (asa cum se vede si din recent aparutele inregistrari din Bucuresti din 2005, cu ritualul… in care apar atatia oameni foarte cunoscuti). Stiu ca in America, nimeni-nimeni din politicieni nu ofera comentarii sau raspunsuri …daca vreodata este intrebat despre „bohemian groove”, adica ritualul lor de sacrificiu uman (foarte asemanator cu ce au facut in clubul Colectiv, care a fost o crima ritualica clara si evidenta – au „stropit cu sange de jertfa” inceputul unei „noi ere”, intunecate; noi ar trebui sa raspundem in singurul mod posibil: chemand sangele Domnului Isus!).

  Nu e interesant cate lucruri incep sa apara la suprafata in ultima vreme? Dupa debutul „cazului” Bodnariu (care e o DRAMA, nu un caz!!), parca tot apar… si tot apar… Domnul sa ne dea intelepciune ca sa luam seama, sa ne deschidem ochii si sa ne trezim din amorteala spirituala si adormire! Pocaitii ar trebui sa nu traiasca pentru entertainment si disctractie (care sunt idoli!!) ci pentru Domnul Isus (care este Dumnezeu)!

  Eu chiar cred ca pentru acest motiv ingaduie Domnul sa iasa la suprafata atatea lucruri: ca sa punem capat vietii duplicitare, sa nu mai „flirtam” cu pacatul si lumea si sa ne trezim si sa ne pregatim pentru revenirea Lui! Altfel vom fi lasati in urma la rapire!! Iar momentan cred ca suntem atat de amortiti spiritual incat nici nu realizam ce inseamna sa ramanem in urma… (chiar daca stim la nivel teoretic)

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: