Draga Europa! Cheama-L pe Dumnezeu inapoi !

Pray for Belgium

Draga Europa, as vrea sa stii ca cei care te conduc nu-ti pot oferi nici painea nici securitatea. Banii acum nu mai au nici o valoare, banii nu pot cumpara viata in fata unui sinucigas kamikaze, si nici viata vesnica daca nu ti-ai asigurat-o.

Draga Europa, as vrea sa stii ca oricat de multi agenti de securitate ar fi intr-o tara ei nu pot ajunge nici pana la 1% din agentii de paza ai lui Dumnezeu, numiti ingeri, dar cum multi nu mai cred in ei atunci cum sa ne apere?

Draga Europa, as vrea sa stii ca solutia ta nu este intr-un Guvern comun, ci intr-un Dumnezeu atotputernic. Dar cum in ultima vreme L-ai intristat prin legi care favorizeaza crima si imoralitatea El te-a lasat sa-ti vezi de drum. Un drum pe care nu vei ajunge departe singura.

Draga Europa, un roman de-al nostru pe nume Nicolae Steinhardt a spus ca Dumnezeu nu e nevoit sa ne pedepseasca. Simpla Lui retragere din planurile noastre, pe care o face ca un gentelmen pentru ca i se cere, ne afecteaza profund, atrage nenorocirea.

Draga Europa, te indemn spre binele tau. Cheama-L pe Dumnezeu inapoi si iti va reda pacea de care ai nevoie! Cel putin sigur nu-ti vei pierde pacea sufleteasca oricat de tulburi vor fi vremurile.

Tony Berbece

2 comentarii (+add yours?)

  1. Constantin
    mart. 22, 2016 @ 14:24:36

    Dumnezeu nu i-a spus lui Adam că-l va omorî dacă mănâncă din pomul cunoştinţei binelui şi răului, ci că el îşi va atrage moartea.

  2. Valeria Iancu
    mart. 22, 2016 @ 15:16:40

    Reblogged this on Dumnezeu e în control.

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: