PNȚCD – Klaus Iohannis si Marea Moschee de la Bucuresti!

Photo credit

Photo credit www.napocanews.ro

Klaus Iohannis si Marea Moschee de la Bucuresti!

Continuarea proiectului construirii Moscheii de la Bucuresti, se spune, cea mai mare din Europa, cu sustinerea directa a Presedintelui Klaus Iohannis, este o eroare politica majora. In contra si cu sfidarea opiniei publice din Romania! Cred ca Presedintele pur si simplu nu intelege ca, in contextul actual european, acest proiect nu va fi agreat nici de catre aliatii europeni. Nu, d-le Presedinte, dvs. nu puteti garanta pentru tara ca aceasta mega Moschee nu va deveni un factor de incertitudine si destabilizare, tensiune si pericol!!! Din contra, prestatia dvs. de pana acum, creeaza suspiciuni cu atat mai mari.

Sa va pun niste intrebari simple:
1) Moscheea va fi sunnita sau shiita? Raspuns: Va fi sunnita, pentru ca Turcia este in mare mare majoritate sunnita. Consecinte: Shitii vor fi ostili acestui proiect, ca si statele majoritar shiite: Iran, Irak, Siria lui Bashar Al-Assad, Hezbolah-ul pro-iranian etc.
2) Cine vor fi studentii scolarizati in islam, sau cei care vor patrona aceasta Moschee, dintre imami, nu azi, nu maine, ci peste un deceniu, doua, cinci? Nu putem raspunde acum. Este posibil, insa, unii lideri religiosi islamisti din exterior, in conditiile in care comunitatea musulmana din Romania este foarte mica si in scadere, in mod natural? Stie Klaus Iohannis ca Statul Islamic, Al Quaeda etc. sunt scoli extremiste sunnite?
3) In conditiile in care opinia publica romaneasca va fi in dezacord cu proiectul, institutiile de forta ale statului, aflate sub comanda Presedintelui Romaniei, cum vor reactiona?

Aurelian PAVELESCU Președintele PARTIDULUI NAȚIONAL ȚĂRĂNESC CREȘTIN DEMOCRAT

 

6 comentarii (+add yours?)

 1. Petru Ion
  mart. 26, 2016 @ 14:10:24

  Cate Corane exista in lumea musulmana? unul sau mai multe … daca-s mai multe care e cel original?
  Caci in cel original pe care-l aplica Sinan Pasa ,Baiazid si alti sultani otomani scria ca trebuie ca Islamul sa treaca Dunarea… si sa faca moschee ca ciupercile … dar s-au opus Mircea cel Batran, Stefan cel Mare , Mihai Viteazu etc.
  Acum dac-i democratie in Turcia probabil ca au facut alt CORAN?
  Dar daca intr-o zi se vor pocai si ei asa cum pretind cei din STATUL ISLAMIC si vor trece toti musulmanii la Coranul original?
  Ce facem ne bagam singuri Calul Troian in tara… Sau Domnul Johanis are zicala DUPA MINE POTOPUL! Ce vor face nepotii si stranepotii nostrii se vor face musulmani?
  Eu si multi altii care sunt CRESTINI si care CITIM si respectam BIBLIA avem un viitor si o nadejde … ca DOMNUL ISUS nu ne va lasa pe mana ANTICRISTULUI …
  Asa ca sa lasam politica si sa ne intoarcem cu sinceritate la DUMNEZEU si la CUVANTUL LUI adica B I B L I A … Indemnul este valabil sin pt dv DOMNULE PRESEDINTE AL ROMANIEI dl Johanis!
  Coranul ORIGINAL pe care-l respecta STATUL ISLAMIC pune conditia de intrare in Paradis, aducand jertfe umane lui Alah!
  Dumnezeu nu pune conditii de intrare in cer… EL a dat ca jeertfa pe insusi fiul Sau DOMNUL ISUS Citirti Ioan 3,16 … domnule Johanis! si cel mai importanti CREDETI !
  Nu va jucati cu Dumnezeu caci EL este UN FOC MISTUITOR!

  Nu o spun eu ci BIBLIA, pe care spuneatin la alegeri ca e cartea dv preferata!

 2. Ramy
  apr. 04, 2016 @ 02:40:28

  Biblia despre care spuneti ca o urmati Nu este o carte este Cuv Celui PreaInalt ,eu ca musulmana crd si respect Cuv Lui Dumnezeu , Nu exista mai multe „Corane” Quraanul Kareem este Cuvantul CeluiPreainalt -Dumnezeu este UNUL ptr intreaga omenire cei care au rastalmacit Cuv Lui Dumnezeu vor raspunde ptr ceea ce fac ! asa si cei care ucid sau se sinucid in numele unei religii ! Nici o religie nu promoveaza Ura Dumnezeu spune sa ne iubim aproapele dvs cei care incercati din rasputeri sa „stingeti lumina nu veti reusi ptr ca Dumnezeu este MARE iar puterea se afla doar la EL .iSLAMUL inseamna Pace si este perfect musulmanii sunt oameni ,stim bn ca oameni nu sunt ingeri adica perfecti ! Incercati sa promovati binele nu raul lasati-L pe Bunul Dumnezeu sa faca dreptate ! Nenorociril si tot ceea ce se intampla este slaba credinta a noastra indiferent ca esti crestin sau musulman,.conteaza cat de mult facem rugaciuni din adancul inimii nu artificial cu ce sunt mai buni cei care ataca si judeca si instiga la URA ….OAMENIREA A LUAT-O RAZNA Dumnezeu sa aiba mila de noi toti !

  • rodi
   apr. 04, 2016 @ 10:18:23

   Ramy, tot Coranul da voie musulmanilor sa ucida infidelii si pe baza asta au fost omoriti zeci de mii de oameni in Siria si alte tari a Orientului Mijlociu in ultimul deceniu.

   Tu faci confuzie – Biblia este cartea care ne invata sa ne iubim aproapele si ne invata prin singurul om perfect, Mantuitorul Isus Hristos care si-a dat viata pentru intreaga omenire si nu exista mantuire (impacare cu Dumnezeu) sub soare decat prin credinta in Isus Hristos. De ce crezi ca atatia musulmani se convertesc si cred in Isus? Pentru ca dragostea Sa ia cucerit si pentru ca au vazut atrocitatile facute de fratii lor musulmani in numele lui Allah si in inima lor au stiut ca nu vor sa faca parte din asa ceva. Si unii au platit decizia chiar cu pretul vietii lor, nu ca ei si-au dorit moartea sau s-au sinucis , ci pentru ca au gasit adevarata pace si dragoste in Isus Hristos Fiul lui Dumnezeu. El e singurul care da pace si liniste sufletului si implinire vietii noastre.

  • Mys Saly
   apr. 06, 2016 @ 05:25:36

   Nu ştiu, că nu am văzut, dar zice-se că Dumnezeu umblă prin Ceruri şi mai rar pe Pământ, aşa că e cam ocupat Dumnealui, noi cei ce ne zicem că facem parte din Omenire trăim „jos”, doar câteodată suntem sus cu niscai aparate de zbor ori mai uşoare decât aerul. Aşa că până să ajungă mila Lui la noi mai bine să avem grijă noi de noi şi de semenii noştrii, care trebuie să ştie unde se sfârşeşte Liberatatea lor, ca să ne bucurăm fiecare de Libertatea Lui însuşi!

 3. octavpelin
  apr. 06, 2016 @ 02:00:20

  Reblogged this on Octavpelin's Weblog.

 4. Trackback: Erdogan: „Moscheile sunt CAZEMATELE noastre” | agnus dei - english + romanian blog
Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: