Cerere de rugaciune

Iacov 5:15 Rugaciunea facuta cu credinta va mantui pe cel bolnav, si Domnul il va insanatosi.

Ne rugam ca Dumnezeu sa intervina la acest suflet si sa se atinga de Irina!
IrinaMesaj de la Ana: Dragii mei, știu că e o oră târzie, dar niciodată prea târzie pentru o rugăciune sinceră care să deschidă Cerul pentru viața unui suflet special.. și sigur nu doar unul…

Un accident teribil a avut loc în Spania. Miercuri seară, la ora 18.00 (ora Spaniei), Irina Elena (în vârstă de 24 de ani) a fost lovită pe trecerea de pietoni de un șofer beat, o persoană cu multă influență, în zona Sevilia. Șoferul a catapultat-o 7m în aer, după care a mai avut loc un impact între victimă și mașină. Starea ei este critică, medicii sunt rezervați pentru că accidentarea ei a fost gravă și urmările severe.

Un răgaz de o clipă în rugăciune pentru Irina poate să facă minuni! Mijlociți alături de familia ei pentru salvarea ei! Dumnezeu să asculte sufletele noastre și să se îndure de ea! Rugăciunile noastre se înalță și pentru șoferul acestui accident dramatic, pentru sufletul și inima lui, ca Dumnezeu să intervină cu putere, să-i trezească conștiința și să-l răscumpere pentru Împărăţia Lui!

26.03.2016
Irina este conștientă. În cea mai mare parte a timpului e pusa pe morfina, nu are febra, dar tot la terapie se află.. Deocamdată medicii nu vor să o transfere pe salon din cauza că vomită la orice încercare de a-i da ceva să înghită (chiar și o simplă înghițitură de ceai)…

Încă așteptăm să depășească noaptea asta și să vedem ce va fi în continuare. Dacă reușește să ducă lupta până la capăt, „recuperarea va fi de lungă durată și lentă”. Totuși, faptul că starea ei nu i se înrăutățește, este un lucru bun. Se pare ca încet, încet, își va reveni. Continuăm să ne rugăm pentru starea ei!

Ana Farcas

4 comentarii (+add yours?)

 1. moreconnection
  mart. 26, 2016 @ 21:57:11

  Domane ai mila si indurerate de Irina. In numele Domnului cer vindecare si viata pentu Irina. Amin.

 2. Valeria Iancu
  mart. 27, 2016 @ 07:18:19

  Reblogged this on Dumnezeu e în control.

 3. Iosif
  mart. 27, 2016 @ 07:56:35

  Doamne,Tatal nostru ceresc,te rog în numele lui Hristos Isus,atinge-Te de acest trup zdrobit,si prin puterea ce o ai ,în cer si pe pamânt,fa-Ti Numele de slava,acest trup vindecând.Amin.

  Eu nu sunt decât un vierme vulnerabil,efemer
  Asteptând metamorfoza pentru-a ma-ntâlni cu El.
  În aceasta asteptare,cu încredere deplina
  Lupt sa nu fiu întuneric,ci sa raspândesc lumina.

  Lumina-i IUBIREA SFÂNTA ce patrunde-n bezna noptii
  Iar caldura ei divina,poate învia si mortii.
  Isus Hristos este IUBIRE si viata e în mîna Lui
  IUBIREA Sa e alinare,vinul Samariteanului.

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: