ATENTIE! Romani haideti sa cerem cu totii referendum impotriva construirii moscheii in Romania

moschee Photo via padtv.roIata ca deputatul Bogdan Diaconu cere organizarea unui referendum impotriva construirii moscheii din Bucuresti.

Asa ca liderul Partidului Romania Unita a depus o crere in acest sens ”Primarului General interimar al Capitalei, Consiliului General al Muncipiului Bucuresti si PNL-ului care controleaza Primaria Generala”.

“Bucurestenii au dreptul sa fie intrebati daca isi doresc sau nu o moschee construita de Turcia pe teritoriul Capitalei, iar autoritatile locale au obligatia sa declanseze acest referendum pe o tema atat de importanta pentru Bucuresti.
Acest referendum trebuie organizat o data cu alegerile locale din 5 iunie 2016 pentru a diminua costurile, iar rezultatul sau trebuie aplicat de indata”, a scris deputatul Diaconu pe Facebook.

„Haideti sa cerem cu totii referendum local impotriva construirii moscheii din București si referendum national impotriva primirii de migranti musulmani!”. Deputat a mai declarat ca este un afront adus istoriei si credintei crestine a neamului nostru romanesc.

Iar potrivit acestuia, PNL are responsabilitatea politica de a declansa referendum pentru ca are controlul asupra Primariei Generale.

“In cazul in care nu va raspunde solicitării, PNL se face partas la constructia mega moscheii in Bucuresti si este direct responsabil de acest afront adus istoriei si credintei crestine a neamului romanesc!”, a afirmat deputatul.

Iar liderul PRU mai cere si un referendum național “impotriva primirii de migranti musulmani!”.

Sursa:http://www.b1.ro/stiri/politica/haideti-sa-cerem-cu-totii-referendum-local-impotriva-construirii-moscheii-din-bucuresti

via http://www.padtv.ro

6 comentarii (+add yours?)

 1. cristian dumbrava
  mart. 28, 2016 @ 04:55:52

  pentru ce dracu ne trebuie o moschee,suntem ortodoxi,ne/am luptat 500 de ani cu turci sai dam afara si un dobitoc ii aduce inapoi cu pupaturi

 2. romica
  mart. 28, 2016 @ 05:47:53

  exact dc tot ce se face se face pe ascuns suntem condusi de alti in tara noastra … cel mai bine sa fie referendum trebuie intrebata si populatia ce parere are si mai ales cu acceptarea de emigranti la fel eu zic ca maj trebuie sa decida nu marionetele :))

 3. Ilie
  mart. 28, 2016 @ 11:31:06

  De acord cu referendumul!

 4. stef
  mart. 28, 2016 @ 15:46:34

  Nimik sasi face an tara lor nu avem nevoie sa fim nelinistiti de rasa asta rea……

 5. octavpelin
  mart. 29, 2016 @ 03:10:33

  Reblogged this on Octavpelin's Weblog.

 6. Ioan
  aug. 10, 2016 @ 04:11:11

  Unii le inchid, noi vrem sa le deschidem! Ce vrem, sa patim ca ei mai intai si apoi sa intelegem cat de periculosi sunt?!

  Franța vrea să închidă până la 160 de moschei în lunile următoare

  http://www.jurnalistii.ro/franta-vrea-sa-inchida-pana-la-160-de-moschei-in-lunile-urmatoare/

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: