Declaratia Primului Ministru UK David Cameron: Noi suntem o tara crestina – UK’s Prime Minister Makes Huge Announcement About Christianity

Photo credit

Photo credit www.bloomberg.com

Declaratia Primului Ministru UK  David Cameron: Noi suntem o tara crestina.

Trad. Agnus dei Sursa: Declaratia Video

Invierea Domnului (Pastele), este un timp pentru crestini in care sa sarbatoreasca triumful ultim al vietii asupra mortii si invirea lui Isus. Si pentru noi toti este un timp in care sa reflectam rolul care-l joaca crestinismul in viata noastra nationala. Biserica nu este doar o colectie de cladiri frumoase vechi, ci este o forta activa vie care face lucrari minunate peste intreaga noastra tara. Cand oamenii raman fara adapost, biserica este acolo cu mancare calda si locuri de cazare, cand oamenii sunt dependenti de felurite patimi sau in datorii, cand oamenii sufera sau sunt indurerati, biserica este acolo. Stiu, din cele mai dificile timpuri din propria mea viata, ca bunatatea bisericii poate fi o confortare imensa. Peste tot in Britania, crestinii nu numai vorbesc doar, sa-ti iubesti pe aproapele tau, ci ii gasesti mergand in scoli religioase, in inchisori, in grupurile comunitatii. Si datorita tuturor acestor motive, ar trebui sa ne simtim mandri sa spunem ca: ,,Aceasta este o tara crestina.”

Da, suntem o natiune care imbratiseaza, primeste si accepta toate credintele si necredintele, dar noi totusi suntem o tara crestina. De aceea guvernul pe care eu il conduc, a facut cateva lucruri importante, de la investirea a zeci de milioane de lire sterline pentru repararea bisericilor si catedralelor, la trecand o lege care sa reafirme dreptul la rugaciune a consiliilor de orase, Si, ca tara crestina, responsabilitatea noastra nu se opreste acolo, noi avem de asemenea datoria sa vorbim deschis despre persecutia crestinilor din jurul lumii. Este cu adevarat socant ca in 2015 exista  inca crestini care sunt torturati si chiar omorati din cauza credintei lor, de la  Egipt la Nigeria, Libia la Coreea de Nord. Peste tot in Orientul Mijlociu, crestinii au fost alungati din casele lor, fortati sa fuga din sat in sat. Multi dintre ei au fost fortati sa renunte la credinta lor sau omorati cu brutalitate. Tuturor celor crestini curajosi din Irak sau Siria care-si practica credinta sau dau adapost altora, noi trebuie sa le zicem ca „suntem alaturi de voi.” Acest guvern a pus aceste cuvinte in actiune, prin faptul ca ei primesc ajutor umanitar sau primesc fonduri de reconciliere la nivel local, in Irak.

Si in lunile care urmeaza, noi trebuie sa vorbim ca o singura voce pentru libertatea de credinta. Pentru acest Paste, ar trebui sa pastram in gandurile noastre pe toti acei crestini care se confrunta cu persecuti in strainatate si sa dam multumiri pentru toti crestinii care fac o diferenta reala, aici acasa. Pe care nota, as vrea sa va urez voua si familiilor voastre, un Paste foarte fericit!

BREAKING: UK’s Prime Minister Makes Huge Announcement About Christianity [VIDEO]

4 comentarii (+add yours?)

 1. Ana Sauber
  mart. 29, 2016 @ 00:32:28

  Toata cinstea Domnului prim ministru .Da dovada de om a credintei se trebuie proclamata cu fermitate si curaj acum in timpuri de rascruce, . God bless him.

 2. octavpelin
  mart. 29, 2016 @ 02:51:39

  Reblogged this on Octavpelin's Weblog.

 3. Valeria Iancu
  mart. 29, 2016 @ 03:43:40

  Reblogged this on Dumnezeu e în control.

 4. Trackback: Declaratia Primului Ministru UK David Cameron: Noi suntem o tara crestina – UK’s Prime Minister Makes Huge Announcement About Christianity | Pastor Ciprian Barsan
Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: