Raport de Miracol – Belgieni Crestini Supravietuiesc Atentatelor cu Bomba din Belgia

Patintii studentei belgiane Julia Young (in poza) au supravietuit atacul din Burxelles.

Patintii studentei belgiane Julia Young (in poza) au supravietuit atacul din Burxelles.

Belgieni Crestini Supravietuiesc Atentatelor cu Bomba din Belgia

Traducere Agnus Dei – Sursa – http://www.charismanews.com

In timpul Convocarii de miercuri, 23 martie, Julia Young, care este o studenta de anul trei si  una dintre cei 11 studenți de la Universitatea Liberty din Belgia, a povestit cum părinții ei au supraviețuit unui bombardament la aeroportul din Bruxelles, în Zaventem marți.

Atacul, care a inclus o serie de atacuri cu bombă la aeroport și la o stație de metrou, a lasat peste 30 de morți, potrivit rapoartelor de știri.

Young a explicat incertitudinea ce a simțit-o marți dimineața când a aflat de atacuri, știind că părinții ei erau la aeroport. In cele din urmă ea reusit sa ia legatura cu ei prin FaceTime. Prima explozie, a spus ea, a detonat la o distanta de 10-15 pasi în fața părinților ei, in timp ce ei așteptau în linia de check-in, aruncandu-i in aer.. Mama ei nu-și amintește evenimentul inițial. Tatal lui Young, s-a recuperat suficient ca sa poata sa-si duca soția la loc de siguranta  înainte ca cea de-a doua bomba sa explodeze.

Ambii părinți ai lui Young s-au ales cu timpanele sparte. Amandoi au suferit cateva leziuni la cap, iar tatăl lui Young a ramas, de asemenea, unele arsuri pe cap.

,,Este un miracol că ei mai sunt în viață”, a spus Young.

În timp ce părinții lui Young se aflau în afara aeroportului, au slujit pe alții în mijlocul acestui haos, rugându-se peste oamenii în durere și împărtășeau cu ei speranța că există un Dumnezeu care ne iubește pe toți oamenii și ne susține prin întunericul acestei lumi.

Young a trimis un mesaj de la părinții ei, studentilor. Liberty a partajat acest video pe social media, astfel încât sa-l vada toti studentii si sa arate belgienilor sprijinul lor pentru poporul belgian în această perioadă dificilă. De asemenea, Young a purtat victimele și țara ei în rugăciune, in Limba Franceza, care este una dintre limbile oficiale ale Belgiei.

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: