Cum explică Primăria din Paris decizia de a nu ilumina Turnul Eiffel în culorile Pakistanului după atentatul de la Lahore

Moartea crestinilor nu conteaza pentru Franta….

RUSINE, FRANTA!!!!!

persecuted Christians in Pakistan Photo davemiers.com

persecuted Christians in Pakistan

Turnul Eiffel nu va fi iluminat în culorile Pakistanului, așa cum s-a întâmplat după atentatele de la Bruxelles, atunci când faimosul obiectiv turistic parizian a fost iluminat în culorile Belgiei, relatează publicația belgiană Le Soir.

Anunțul survine în condițiile în care Pakistanul este în stare de șoc după atentatul sinucigaș de duminică, 27 martie, soldat cu moartea a cel puțin 75 de persoane, într-un parc municipal din Lahore.

Așa cum s-a întâmplat în cazul atentatelor de la Bruxelles, cu cinci zile mai devreme, acest atac revendicat de talibani a provocat emoții puternice la nivel mondial. În Franța, numeroși internauți au denunțat standardele duble în privința celor două atentate, în special în ceea ce privește iluminarea Turnului Eiffel.

Solicitată de postul de radio Europe 1, Primăria din Paris a răspuns nemulțumirilor internauților:

Există atacuri cu regularitate în lume și aducem un omagiu victimelor în diferite moduri”. Atacurile de la Bruxelles au o semnificație foarte specială pentru că avem o relație excepțională cu Bruxelles-ul„, a explicat primăria, insistând că „iluminarea Turnului Eiffel este un gest excepțional„.

Citeste mai mult pe RTV.NET: http://www.romaniatv.net/
Cititi despre atentatul de la Lahore, Pakistan aici – Pakistan: „Ţinta noastră au fost creştinii” – 65 de morți și 200 de răniți, în urma unui atac sinucigaș în Pakistan
Cititi despre atentate din 2014 si 2015 –

 

 

 

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: