Domnule Presedinte….. Cerem ca Ana Costea să-și dea demisia

Foto credit

Foto credit www.antena3.ro

SCRISOARE care a fosta dresata Presedintelui Klaus Iohannis:

Domnule Președinte
Vă rog să luați în considerare poziția exprimată de purtătorul de cuvânt al familiei Bodnariu și împărtășită de majoritatea liderilor creștini, cu privire la declarațiile scandaloase ale Ministrului Muncii. Abordarea doamnei Ministru este împotriva intereselor cetățenilor români, dar și împotriva familiei și a valorilor noastre naționale. Doamna Ministru este o persoană toxică pentru guvernul Cioloș și aduce prejudicii grave de imagine întregului guvern, dar și Președintelui României. Demisia sau demiterea sunt singurele soluții pentru spălarea rușinii de pe fața Guvernului României.
Cu aleasă prețuire,
Pastor Samy Tuțac

„Declarațiile doamnei Costea, ministrul Muncii, dovedesc totală ignoranță cu privire la cazul Bodnariu și la Barnevernet, dacă nu cumva și rea-voință. Declarațiile domniei-sale sună ca acelea ale unui mercenar angajat în slujba Norvegiei.

Este foarte grav să declari că ruperea a cinci copii de părinții care-i iubesc, îi îngrijesc este doar un caz de disciplină socială. Nu știe să facă deosebirea dintre o bombă nucleară și o apărătoare de muște. Din nefericire, doamna Costea reprezintă guvernul României, care, din câte știm, susține cazul familiei Bodnariu și al altor familii intrate sub incidența sistemului Barnevernet.

Ori doamna Costea a scăpat porumbelul din colivie și a dat de gol adevărata poziție a guvernului – caz de indisciplină, tocmai dânsa, care promova disciplina-, ori e o părere personală, care este tot un caz de indisciplină.

Cerem ca Ana Costea să-și dea demisia sau să fie demisă de guvern pentru aceste declarații! Dovedește o totală lipsă de compasiune. Să declari că e doar un caz de rigoare și de disciplină socială e mai mult decât grav, pentru că reprezintă o ideologie extrem de periculoasă, potrivit căreia nu trebuia să facem revoluție împotriva comunismului. Sistemele totalitare ar fi mândre să fie reprezentate în felul în care doamna Costea reprezintă această ideologie”
(Pastor Cristian Ionescu, Purtatorul de cuvant al familiei Bodnariu)

COMUNICAT – CEREM DEMISIA

D-nei Claudia-Ana Coste

20 comentarii (+add yours?)

 1. Constantin din S.
  apr. 01, 2016 @ 07:36:12

  Cazul Bodnariu a scos la iveală decadența creștinismului, care nu mai știe să-și iubească vrăjmașii, face rugăciuni ca fariseii și apelează la politic în loc să apeleze la Dumnezeu. (Apelurile la Dumnezeu, adică rugăciunile publice sau personale le fac doar de fațadă, fiindcă nu cred ]n ele, ci în proteste și în politicieni.)

  • rodi
   apr. 02, 2016 @ 11:34:11

   nu e adevarat ce spuneti. Se fac rugaciuni si se tin zile de post de frati si surori si chiar biserici intregi si se stie clar ca Dumnezeu este Cel care da biruinta. Dar, nu stam cu mainile in buzunar in timp ce viata a cinci copii (si nu numai) e in pericol. Daca copiii mici ai dvs, inca chiar un copil de 3 luni, ar fi rapiti, ati sta cu mainile in buzunar sau ati bate la toate usile si v-ati ruga ca Dumnezeu sa induplece o inima care are puterea de deznodamant si sa dea copiii inapoi familiei? Nu cred ca ati sta cu mainile in buzunar si de aceea cred ca e crunt sa scrieti ce ati scris fata de o familie care este distrusa si numai puterea lui Dumnezeu ii tine pe picioare, ca altfel (ca mama tot a cinci copii) cred ca de mult ar fi pierit de durere. Uitati-va la ei cat au slabit, asta denota o suferinta profunda, care este de inteles. Orice parinte simte cu ei, dar numai ei stiu ce zdruncinat le este sufletul. De aceea, mai bine plangem fiecare in camaruta noastra pe genunchi inaintea Domnului si-i incurajam si ne rugam pentru toti cei care bat la usi ca Domnul sa le dea izbanda!

  • Avram
   apr. 02, 2016 @ 20:55:42

   Constantin,
   nu pot sa-ti dau dreptate la ceea ce spui. Nu este nici o decadenta a crestinismului cand ceri rezolvarea unor probleme din partea celor ce te reprezinta in guvern. Da trebuie sa mergi la Dumnezeu cu cereri si rugaciune, dar trebuie si noi ca oameni sa intram in actiune. Daca David, spre exemplu, nu se ducea sa se lupte cu Goliat, iar fi dat Dumnezeu biruinta? Ma-ndoiesc. Sa nu vedem lucrurile dintr-o prisma ingusta… Domnul cu tine.

   • Constantin din S.
    apr. 03, 2016 @ 13:16:38

    Răspunsul acesta confirmă ce am spus mai înainte. Suntem în vremea VT? Să pornim la război? Care pe care? Așa se câștigă suflete pentru Dumnezeu? Nu vrem ca statul laic să comande în Bisericile noastre, dar noi avem tupeul să cerm demisia unei persoane din guvern. Treziți-vă!
    Iată ce ne-a spus Domnul Isus: Ați auzit că s-a zis: ”să iubești pe aproapele tău și să urăști pe vrăjmașul tău”. Dar eu vă spun: ”Iubiți pe vrăjmașii voștri, binecuvântați pe cei ce vă blesteamă, faceți bine celor ce vă urăsc și rugați-vă pentru cei ce vă asupresc și vă prigonesc”.
    Iată ce scrie Pavel: ”Preaiubiților, nu vă răzbunați singuri, ci lăsați să se răzbune mânia lui Dumnezeu”.
    Prin astfel de acțiuni desconsiderați puterea lui Dumnezeu.
    Da, Dumnezeu lucrează prin oameni, dar cum vrea El, nu cum ne trece nouă prin cap. Dumnezeu v-a cerut să pretindeți (nici măcar n-ați formulat-o ca pe o rugăminte. La început zice: ”Vă rog”, dar în final:”cerem ca AC să-și dea demisia”.) demisia doamnei AC???
    Dumnezeu l-a inspirat pe CI s-o numească: ”persoană toxică”, ”mercenar”, etc., etc. ?? Ați uita că avem de luptat cu duhurile răutății, nu cu carnea și sângele?

    • Avram
     apr. 03, 2016 @ 20:43:30

     Constantin
     Se pare ca tii parte nelegiuitilor, celor care fac numai rau la cine pot. De ce aperi astfel de oameni si condamni pe cei ce umbla dupa dreptate? Daca folosesti versete biblice ca sa-ti dovedesti pozitia, nu inseamna ca felul tau de gandire este sanatos. Nu inseamna ca a iubi pe vrasmasii tai sa-i lasi sa te calce in picioare. Daca tie ti s-ar face o nedreptate care ar putea sa te coste amar ce ai face? Ti-ai da casa sau copiii unor pungasi? Ma indoiesc. God bless you.

     • Constantin din S.
      apr. 04, 2016 @ 08:48:36

      Dacă felul meu de gândire este nesănătos, arată-mi felul tău de gândire cu privire la versetele respective. Domnul Isus când L-a rugat pe Tatăl să-i ierte pe cei care Îl răstigneau a vorbit sănătos? A aprobat comportarea lor în cea mai mare nedreptate? Sau a vrut să-i câștige?
      Pentru că vă dați păreri despre ce aș face eu, vă spun că înainte de !990, n-am stat cu mâinile în sân. Mi-am asumat riscul să traduc cărți care ulterior au fost tipărite în Apus și apoi introduse clandestin în țară. Am răspândit Biblii și Noi Testamente. unele cărți au fost chiar de mine multiplicate la o cimplă mașină de scris,pentru care anual mi se cereau caracterele. Și asta în situația în care aveam soție și copii.
      Când eram anchetat nu-i desconsideram, nu-i batjocoream pe anchetatori, ci le explicam poziția mea făcându-i geloși pe liniștea mea, pe siguranța mea.

      • rodi
       apr. 04, 2016 @ 10:28:48

       spuneti-mi daca ati sta cu mainile in sin, daca v-ar fi luat 5 copii, inclusiv unul de trei luni… asta e intrebarea pentru ca dvs. de asta va legati, ca nu ar trebui sa se faca nimic, deci sa stam cu mainile in sin si sa ne rugam doar. Deci, raspundeti acuzatiilor facute de dvs. ca noi nu suntem crestini pentru ca luptam prin orice metoda ca sa influentam autoritatile (inclusiv postul si rugaciunea), fapt pentru care dvs. ne etichetati ca si necrestini. Sa stam la subiect. Si uitati, aseara am dat peste articolul fratelui Daniel Branzei din Ianuarie unde da un exemplu biblic care e in suportul luptei – https://rodiagnusdei.wordpress.com/2016/01/18/ne-rugam-sau-si-protestam/

       • Constantin din S.
        apr. 04, 2016 @ 13:41:04

        Postul și rugăciunea sunt armele creștinului când nu sunt asemănătoare cu ale fariseilor.N-ai înțeles la ce mă refer?
        Din Noul Testament nu aveți niciun exemplu? De ce vă e frică să lăsați TOTUL în mâna lui Dumnezeu așa cum citim în tot Noul Testament? Există creștini în Vechiul?
        Căutați câte ceva prin Vechiul ca să vă susțineți acțiunile lumești. Tot în Vechiul sunt alte exemple care chiar se potrivesc cu cele luate în discuție. Iosif a protestat când a fost acuzat pe nedrept? Nu. Și ce minunat a lucrat Dumnezeu după ce l-a trecut prin multe greutăți. Daniel nu s-a dus la împărat să-i invinuiască pe sfetnicii lui; și ce izbândă a avut! Nu le-a cerut demisia.
        Am trecut și eu prin sitații grele și n-am stat cu mâinile în sân. Am luptat în rugăciune, I-am adus lui Dumnezeu argumente ”sfinte”, arătându-i cum credeam eu că e mai bine să-mi rezolve situațiile.A fost și o situație de viață sau moarte. Dar n-am căpătat răspuns până când am abandonat orice ”argument” și L-am lăsat pe Dumnezeu să rezolve cum vrea El. Și ce minunat a lucrat! Mare greșeală facem când alături de nevoia noastră Îi propunem lui Dumnezeu și rezolvarea. Sau Îl punem în fața faptului împlinit, Iar El trebuie să ne gireze.
        Versetel pe care vi le-am dat chiar n-au nicio trecere la voi?

      • Avram
       apr. 04, 2016 @ 23:03:35

       Constantin
       nu este nici o legatura si nici nu putem face o astfel de comparatie cu Domnul Isus. El a venit din cer la noi ca sa plateasca pentru pacatele noastre prin moartea Sa de pe Calvar. Prin moartea Lui toti oamenii au sansa sa fie iertati si mantuiti. Nu vad nici o legatura in ceea ce spui, cu cazul Bodnariu. Parintii acestia au ramas fara toti cei cinci copiii ai lor. Da trebuie post si rugaciune, aceasta trebuie sa fie pe primul plan… Dar nu mi-ai raspuns la intrebarea mea cu casa. Daca ar veni cineva sa-ti i-a casa cu forta ce vei face? Sau si mai rau sa vina cineva sa-ti rapeasca copii. Ce vei face in astfel de situatii?
       God bless you.

       • Constantin din S.
        apr. 05, 2016 @ 06:50:17

        Chiar nu poți să faci nicio legătură cu ce a spus Domnul isus? În primul rând El a spus să-L urmăm, apoi Ștefan,om ca și noi, a spus aceleași cuvinte.
        Vezi aici e problema voastră, voi n-ați dat casele voastre, copiii voștri, întreaga familie în mâna Domnului: sunt tot ale voastre și vă simțiți obligați să le apărați. Casa mea nu e a mea; e a Domnului, la fel soția (care, ca femeie, nu se apucă să dea învățătură bărbaților), copiii.
        Dacă vor să le ia trebuie să le ia din mâna Domnului.
        Ești în stare să mulțumești pentru toate lucrurile? Eu I-am muțumit când a sosit clipa să mor, I-am muțumit că mă ia la El și I-am încredințat toată familia, și brusc am căpătat vindecare. Până când m-am zbătut să-L ”conving” că trebuie să mă salveze a apăsat tot mai greu asupra mea. Eu vorbesc în cunoștință, nu ca voi care puneți mereu pe ”dacă”.

    • mike
     apr. 03, 2016 @ 23:08:38

     Am o intrebare domnule Constantin–cum iubim pe dusmanul nostru?? sau ce metoda folosim pentru a iubii pe cel ce ne face rau??– Dupa mentalitatea domniei voastre – faceti un banchet si felicitati pe toti hotii de copii si sustinatorii lor__ si probabil le dati si medalii de onoare –– poate va pica in buzunarul hainei ceva petro-dolari ???– Nu mai astept raspunsul domniei voastre – raspund eu– Spunem celor ce-si bat joc de familii si fura copii ,celor ce socotesc familia -barbat- femeie –ca ceva invechit-si adera la homo – ca gresesc si ca sunt impotriva vointei Lui Dumnezeu –si daca nu se pocaiesc de relele lor ,vor merge in iad –asta inseamna iubire domnule – nu sa iei apararea celor nemernici– Cum poti sa-ti permiti sa fi impotriva multimii –care striga dupa -ADEVAR- si DREPTATE??–o Romanie intreaga si toata diaspora–care judeca corect ?Daca ai avea copii -(cazul Bonariu de trei luni, patru mai marisori) sa vina cineva sa tii ia, fara motive cum te-ai simti?? –Sa nu mai vorbesc de ceilalti romani ,ucrainieni, polonezi, chehi, si turci– Apoi, vezi ca sa trezit si Norway si vueste media de ,,greselile ”odioase ale -barnevernerului– Trezestete omule ,nu vezi ca inoti impotriva curentului?? Decadenta crestinismului ,e datorita unora ca tine – cei rai i-si fac de cap si unii ca tine stati ascunsi in gaura de soricei –fricosi (si faceti -NIMIC- cu asta incurajati pacatul-)-iar astia nu vor intra in imparatie ,sigur.–You need wisdom man–be blessed.

     • Constantin din S.
      apr. 04, 2016 @ 08:27:45

      Creștinul e urmașul Domnului Isus. I-ai scrie așa ceva și Lui? Peștii vii înoată contra curentului, cei morți sunt duși de el.
      De ce născocești răspunsuri ca venind din partea mea? Ești ghicitor?
      Nu vrei să înțelegi că Domnul Isus n-a numit nemernic pe nimeni? El pentru ”nemernici” a venit pe pământ, ca să-i salveze, nu să-i batjocorească. După felul cum ai scris El ar fi trebuit să se dea jos de pe cruce și să- zdrobească pe cei ce făceau cea mai mare nedreptate. N-ai înțeles că eu nu le-am dat dreptate răpitorilor, ci am arătat că și ei sunt ființe create de Dumnezeu: Și pentru ei a murit Domnul Isus., El S-a rugat Tatălui să-i ierte pe ”nemernici”.
      Ce dureros e că cei care se pretind creștini, vor să meargă pe calea largă, să fie în ton cu mulțimea! Domnul Isus a recomandat altă cale. De ce n-aveți DEPLINĂ ÎNCREDERE în El?

 2. Loving you was the most beautiful thing in the world
  apr. 01, 2016 @ 13:20:55

  JOS CU IA DC NU IUBESTE COPII STATULUI SI OMUL CA SUFLET NU MERITA SA LUCREZE AN ASEMENEA FUNCTIE JOS DIN FUNCTIE ESTE UN PERICOL PENTRU TARA NOASTRA ESTE UN DUSMAN
  SI NU CRED CA ARE COPII SAU NEPOTI NICI ATAT ,RUSINEEEEEE

 3. Loving you was the most beautiful thing in the world
  apr. 01, 2016 @ 13:21:56

  SA DAM JOS LUPII ANINTE SA NE RUPA EII

 4. Constantin din S.
  apr. 01, 2016 @ 14:14:50

  Unde-i comentariul meu? Iubiți întunericul?

 5. Marcel Vlasa
  apr. 02, 2016 @ 11:26:36

  Atat resedintele cat siguvernul actual nu au pe agenda lor servirea si reprezentarea romanilor si Romaniei.
  Ambele institutii precum si personajele din cadrul acestora sunt subordonati entitatilor msi mult sau mai putin secrete dinafara tarii.
  In astfel de cazuri scrisorile politicoase sau vorbele si actiunile prea cantarite nu-si au locul.
  Tradatorii de tara si neam au un singur fel de tratament de cand e lumea asta…Numai bine.

 6. octavpelin
  apr. 06, 2016 @ 01:57:40

  Reblogged this on Octavpelin's Weblog.

 7. Cristian
  apr. 13, 2016 @ 08:51:54

  Sunt de acord cu cele afirmate de calugar, vizavi de presedinte. Dealtfel, chiar si in cazul Bodnariu s-a observat cum „intervine” presedintele: cu mare nepasare, „privind cu ingrijorare”, dar nefacand nimic. In Turcia de exemplu s-a putut rezolva totul in cateva zile intr-un caz similar (copilul unor turci rapit de acelasi Barnevernet). In 7 sau 10 zile erau toti in Turcia: si parinti si copil rapit si tot, IMPREUNA!! Aia de ce au putut? Sa mai spun ca turcii nu au presedinte „evanghelic” ci musulman? Poate cu atat mai mult un evanghelic ar trebui sa arate DRAGOSTE, chiar mai mult decat un musulman! Dar…

  Un preot călugăr, scrisoare deschisă lui Iohannis: Nimic NU dovedește că respectați CREDINȚA și valorile acestui NEAM. Vreți să fiți președintele nostru sau un STĂPÂN STRĂIN peste hotarele României?

  http://www.activenews.ro/stiri-social/Un-preot-calugar-scrisoare-deschisa-lui-Iohannis-Nimic-NU-dovedeste-ca-respectati-CREDINTA-si-valorile-acestui-NEAM.-Vreti-sa-fiti-presedintele-nostru-sau-un-STAPAN-STRAIN-peste-hotarele-Romaniei-132185

 8. Trackback: BREAKING NEWS: Ana Costea, ministrul Muncii, a demisionat | agnus dei - english + romanian blog
Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: