Klaus Iohannis La Casa Albă, alături de Președintele Statelor Unite ale Americii, Barack Obama

Foto via Klaus Iohannis

Foto via Klaus Iohannis

Klaus Iohannis La Casa Albă, alături de Președintele Statelor Unite ale Americii, Barack Obama.

Corespondenţă din SUA. Preşedintele Iohannis, la summitul Securităţii Nucleare din Washington. Şeful statului ia cina cu Obama
Preşedintele Klaus Iohannis a ajuns la Washington D.C. la ora locală 18.00 (01.00- ora României), el urmând să participe la Summitul Securităţii Nucleare. Iohannis a fost întâmpinat la aeroport de ambasadorul României în SUA, George Maior.
Joi după-masa, Iohannis a merse la Casa Albă, împreună cu soţia sa, Carmen, unde a fost primit de preşedintele Obama, alături de ceilalţi şefi de delegaţii. Preşedintele Obama a oferit o cină în onoarea şefilor de delegaţii.

Vineri, 1 Aprilie, preşedintele Iohannis va participa la sesiunea de deschidere a summit-ului Securităţii Nucleare, urmând ca apoi să participe la un dejun de lucru la care va avea o intervenţie. La acest dejun vor participa, din partea României, Klaus Iohannis, ministrul de Externe, Lazăr Comănescu, şi ambasadorul României în SUA, George Maior. La final, preşedintele SUA, Barack Obama, va avea o scurtă intervenţie.

4 comentarii (+add yours?)

  1. Livius
    apr. 03, 2016 @ 14:48:55

    Oare ce vrea sa ne spuna cu mana stanga?

  2. Livius
    apr. 04, 2016 @ 06:07:55

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: