Iuga Viorel – Numai cine luptă poate sărbători victoria!

 

VIorel Iuga Protest Bodnariu la Arad 2

Întoarcerea lui Ezechiel în familie a fost un semn de la Domnul!

Zilele acestea am avut mai multe frământări. Mă gândeam dacă mai are rost să scriu şi să postez. Mă gândeam dacă are rost să mă implic în organizarea unui meeting pro-familie. Mă gândeam dacă mai are rost să îi motivez pe alţii să organizeze, să participe şi să se exprime. Teoretic ştiam că are rost, dar ca mulţi alţii mă întrebam dacă vor mai veni oamenii, dacă vocile noastre chiar sunt luate în serios de cineva.

În mijlocul acestor frământări, am decis să mă gândesc la ce ştiu mai bine, la Domnul Isus. Ce ar face El? Ar mai transmite El oamenilor un mesaj pro-familie? Ar mai cere El ca familia să fie împreună? Ar continua să suţină că fiecare copil trebuie crescut de părinţi? Când gândul mi s-a îndreptat în direcţia aceasta, răspunsurile au venit imediat. Domnul Isus a fost pro-familie şi a continuat să transmită acest mesaj în mod permanent. El nu a despărţit copiii de părinţi şi nici nu a încetat să spună adevărul. Fie că a fost ascultat sau nu, El a spus ceea ce îi cerea Tatăl. Da, Mântuitorul a fost prezent acolo unde trebuia şi de fiecare dată când trebuia. El era acolo de dragul Tatălui, al oamenilor şi pentru că dorea să îşi împlinească bine misiunea.

Eşti cumva în situaţia mea? Te întrebi dacă mai are rost să te implici în organizarea unui meeting sau să participi la un meeting pro-familie? Răspunsul meu pentru mine şi pentru tine este categoric DA. Are rost pentru pentru tine şi pentru alţii. Are rost pentru conştiiinţa ta, pentru relaţia ta cu Dumnezeu, pentru familia ta, pentru copiii şi nepoţi tăi, pentru familiile care suferă, pentru unitatea cu ceilalţi creştini, pentru mesajul care trebuie transmis societăţii civile şi pentru multe altele.
Vă îndemn pe toţi să ne întărim mâinile obosite şi genunchii slăbănogiţi. Vă chem să ne rugăm şi acolo unde este posibil să ne implicăm. Să ne unim şi pe 16 Aprile să transmitem un mesaj ceresc cu rezonanţă mondială.

Dumnezeu continuă să iubească familia. Să o iubim şi noi şi să ne deschidem gura pentru ea. Domnul Isus a stat pe cruce pentru toţi, inclusiv pentru copiii noştri. Să nu îi lăsăm pe mâna altora. Să îi păstrăm lângă noi şi să îi creştem în învăţătura Evangheliei. Mântuitorul a biruit perseverând! Să îl imităm deoarece numai cine luptă poate sărbători victoria!
Ps. Întoarcerea lui Ezechiel în familie a fost un semn de la Domnul!

6 comentarii (+add yours?)

 1. Estera Ciama
  apr. 06, 2016 @ 14:02:09

  Foarte adevarat ,și eu am nevoie de forte mulți care mă susține în rugăciunea !!!

 2. Constantin din S.
  apr. 06, 2016 @ 14:46:34

  ”În mijlocul acestor frământări, am decis să mă gândesc la ce ştiu mai bine, la Domnul Isus. Ce ar face El? Ar mai transmite El oamenilor un mesaj pro-familie? Ar mai cere El ca familia să fie împreună? Ar continua să suţină că fiecare copil trebuie crescut de părinţi? Când gândul mi s-a îndreptat în direcţia aceasta, răspunsurile au venit imediat. Domnul Isus a fost pro-familie şi a continuat să transmită acest mesaj în mod permanent. El nu a despărţit copiii de părinţi şi nici nu a încetat să spună adevărul. Fie că a fost ascultat sau nu, El a spus ceea ce îi cerea Tatăl. Da, Mântuitorul a fost prezent acolo unde trebuia şi de fiecare dată când trebuia. El era acolo de dragul Tatălui, al oamenilor şi pentru că dorea să îşi împlinească bine misiunea.”

  E mare diferență între a te gândi la ce ar face Domnul Isus și a-I cere să-ți arate El-Însuși ce să, faci, fiind gata să faci chiar opusul a ceea ce ți-a trecut prin cap; dacă El ți-ar cere așa ceva.
  Doamne ce vrei să fac? Întreabă-L așa și așteaptă cu îndelungă răbdare răspunsul Lui; nu te grăbi să răspunzi în locul Său.

 3. Dan Gavril
  apr. 06, 2016 @ 19:54:20

  Frate Viorel Domnul ISUS sa te Intareasca tot mai mult pe cale catre El Pentru ca lucrare vine dela domnul Isus.

 4. Valeria Iancu
  apr. 07, 2016 @ 03:13:22

  Reblogged this on Dumnezeu e în control.

 5. anatatar
  apr. 07, 2016 @ 06:09:43

  Reblogged this on ANA TATAR ANDRAS.

 6. barzilaiendan
  apr. 09, 2016 @ 00:48:37

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: