VIDEO Promo – STOP BARNEVERNET – Global Protest Pro Bodnariu – 16 April 2016

Ruth si Marius Bodnariu

Un scurt mini documentar despre familia Bodnariu si actiunile Barnevernet in pregatirea protestului din 16 Aprilie cu secvente de la protestele dinainte. Productie amvo videos pentru protestele din Australia: Brisbane, Adelaide si Melbourne.

THE CURRENT SITUATION WITHIN NORWEGIAN CHILD WELFARE SERVICES: NOTICE OF CONCERN
(170 cps professionals sign petition)
http://elvisnwosu.blog.com/2016/03/20…

2 comentarii (+add yours?)

 1. Valeria Iancu
  apr. 08, 2016 @ 02:17:57

  Reblogged this on Dumnezeu e în control.

 2. Cristian
  apr. 08, 2016 @ 07:45:41

  E putin interesant la ce concluzie a ajuns o tanara „credincioasa”, dar pentru aceasta concluzie a calatorit tocmai in Asia, intre NEcrestini, care au ajuns mai morali decat crestinii din Romania, indiferent de denominatiune (din pacate)! Tanara care a scris postarea din articolul de mai jos cred ca este ortodoxa… insa evanghelicii am observat ca sunt mult mai …hai sa zicem „pasionati” de „tehnologie” si facebook (cam evident de ce, daca o credincioasa ortodoxa recunoaste ca posta poze in care isi evidentia sanii sau selfie-uri sexy).

  Deasemenea, articolul divulga cam ce fac fetele „credincioase” din Romania pe facebook: „selfie sexy”, primesc „like”-uri atunci cand fac poze in care isi evidentiaza …sanii… si alte lucruri de genul asta, apoi se duc la biserica si se simt credincioase tare (cu buzele rujate, cu decolteuri sau fuste scurte, cu tocuri etc. – da, in biserica!! de multe ori sunt mai lumesti decat cele din lume!!).

  E interesant ca cea care a postat mesajul… recunoaste indirect ca era neimplinita atunci cand umbla dupa chipul/felul lumii (incercand sa incante privirile barbatilor, firea pamanteasca) dar, cu toate astea, a trebuit sa ajunga tocmai in Asia ca sa inteleaga… ca se poate si altfel si este chiar mai bine (sa traim decent)! Oare de ce nu a putut intelege lucrurile astea cat timp a fost in Romania „crestina”, ba chiar intre „credinciosi”?!

  Nu pot sa nu amintesc ca si intre evanghelici… exista CHIAR SI PASTORI care indeamna sotiile fratilor sa stea pe facebook, ca doar „nu este pacat”, iar ele, indiferent ce ar face pe acolo, pot sustine ca de fapt… fac „evanghelizare”! (o evanghelizare prin IMORALITATE si FLIRT, eventual mai discret sau indirect; evident, fara sa stie sotul…)

  In contextul asta, macar printre ortodocsi am observat ca mai exista cate unu’ care macar isi mai pune semne de intrebare vizavi de facebook, daca o fi rau sau bun. Pocaitii nu mai au demult semne de intrebare, nici infranare si nu sunt nici liberi (pentru ca nu exista pocait cu facebook care sa mai poata renunta).

  Concluzia este cam trista: au ajuns budistii si hindusii mai morali decat evanghelicii din Romania!!! Oare ne vom trezi vreodata? Oare vom aluneca si mai rau decat deja am alunecat?


  Mesajul acestei tinere despre inocența pierdută ar trebui citit de toate femeile din România : Am descoperit cât de frumos este să mi se spună Domnișoara Maria și să întâlnesc bărbați care nu ma privesc cu poftă, ci cu rușine

  http://www.activenews.ro/stiri-diaspora/Mesajul-acestei-tinere-despre-inocenta-pierduta-ar-trebui-citit-de-toate-femeile-din-Romania-Am-descoperit-cat-de-frumos-este-sa-mi-se-spuna-Domnisoara-Maria-si-sa-intalnesc-barbati-care-nu-ma-privesc-cu-pofta-ci-cu-rusine-131998


  Ridica-ti privirea! / Look up!

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: