Antena 3 – Solidari cu familia Bodnariu. Urmează proteste ample în toată lumea

Mezinul familiei Bodnariu a revenit în grija părinţilor săi, după ce judecătorii norvegieni au decis că băiețelul pe nume Ezekiel trebuie dat înapoi familiei.

Decizia judecătorului, parțial favorabilă, anulează hotărârea Barnevernet de a lua pe Ezekiel în custodie. Decizia nu se referă însă și la fetele familiei.

Titus Corlăţean, senator PSD, fost ministru de Externe, a declarat, duminică, la Antena 3, că dacă se va face un efort de solidaritate, părinții se vor lupta și dacă va exista un demers politic serios, șansele ar fi mult mai mari pentru înapoierea copiilor Bodnariu.

George Alexander: „Nu este o minune că primul copil a fost eliberat. Există o presiune internațională asupra Norvegiei și a sistemului Barnevernet. Tot mai multe cazuri au fost demascate, este vorba de abuzuri grave”……..

Vezi AICI video de la emisiunea „Sinteza zilei cu Mihai Gâdea”

Sinteza Zilei familia Bodnariu

11 comentarii (+add yours?)

 1. ropenti
  apr. 11, 2016 @ 00:07:34

  Reblogged this on Ropenti.

 2. Valeria Iancu
  apr. 11, 2016 @ 02:36:46

  Reblogged this on Dumnezeu e în control.

 3. Mitza
  apr. 11, 2016 @ 05:56:55

  Nu stiu daca are avea vre-o relevata informatia, sau daca ati vazut stirea aceasta–dar ma gandesc ca aveti contact cu pastorii implicati in cazul bodnariu. Sa poata vedea nebunia din Norvegia. Va dau link.
  http://www.tv2.no/v/1033012/
  Iau copii de la familii normale, cum este Marius si Ruth, si lauda familii disfinctionale pe canal national.
  In link: homosexual in relatie sau relatii cu barbati, face copil cu heterosexuala, care nu stiu daca are prieten sau sot, isi iau casa si toate cele impreuna si isi expun viata ”perfecta” la televizor care este si laudata.
  Tot pe acest site,prezentat un caz unde doi gemeni bebelusi sunt luati de la mama minute dupa nastere si este diagnosticata, minute dupa nastere, ca si retardata. Intr-adevar, copii tineri necasatoriti care nu cred ca au habar ce inseamna viata de familie, dar totusi, le ia copiii la minute dupa nastere.
  Ar merita publicata stirea in contextul protestelor, poate ar ajuta sa se inteleaga disfunctionalitatea gandirii si depravarea acestei societati.

  • rodi
   apr. 11, 2016 @ 08:02:41

   multumim pt link, numai ca noi traducem folosind google translate pt. ca nu cunoastem limba norvegiana. Saptamana asta este foarte aglomerata si vom vedea de ce vom avea timp sa postam precum se apropie ziua protestului. multumim!

 4. Mitza
  apr. 11, 2016 @ 10:06:39

  Ok. Inca O stiere de ultima de ora. Astazi o zi istorica pentru Norvegia, s-a votat da pentru casatoriile gay in biserica, si liderii alesi tot astazi pentru reprezentanrea bisericii norvegieniene sunt 4 femei, dintre care una lesbiana. surse: http://www.vl.no

  • rodi
   apr. 11, 2016 @ 11:39:19

   multumesc, chiar am vazut stirea la presa romana. E foarte socanta stirea. Biserica a cedat cu totul… Dumnezeu sa aiba mila de Norvegia pana nu e prea tarziu…

 5. diehoffnaerrin
  apr. 11, 2016 @ 14:39:38

  Reblogged this on diehoffnaerrin.

 6. le
  apr. 11, 2016 @ 14:53:56

  Dracul le a luat mintile si viata!

 7. Trackback: Azi la Antena 3 – Titus Corlatean si Daniel Bodnariu, vor prezenta ultimele evolutii in acest demers | agnus dei - english + romanian blog
 8. Trackback: Senator Ben Oni Ardelean, despre Barnevernet – Oamenii sunt inca socati de faptul ca toate procedurile interne a lor au fost incalcate | agnus dei - english + romanian blog
 9. Trackback: Senator TITUS CORLATEAN – Dezvaluiri – In Norvegia, un consilier departamental judetean a dat ordin bisericii penticostale sa desolidarizeze cu fam. Bodnariu | agnus dei - english + romanian blog
Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: