Imigranții se înghesuie să se BOTEZE: Convertire sinceră sau Stratagemă

Botez musulmani convertiti in Copenhagen

Europa se confruntă cu un fenomen nou: convertirea refugiaților. Bisericile occidentale, golite de credincioșii autohtoni, se bucură de proaspeții creștini. Nimeni nu poate garanta că totul nu este o strategie pentru acordarea azilului și evitarea repatrierii.

Potrivit asociației de ajutorare a refugiaților creștini, Folkekirskens Asylsamarbejde, cel puțin 100 de iranieni au fost botezați de la începutul anului și între 250 și 300 de solicitanți de azil (mai ales iranieni și afgani) participă în prezent la lecțiile de catehizare în vederea botezului.

Biserica Apostelkirchen din Copenhaga, duminica trecută. Alături de danezi sunt foarte mulți iranieni. Aceștia poartă căști în urechi, care le traduc slujba din daneză în persană. Bărbați și femei deopotrivă, în majoritate tineri, îmbrăcați modern.

Solicitanții de azil sunt din ce în ce mai prezenți la slujbele acestei biserici luterane de Stat, după ce au cerut să se convertească la creștinism. Un fenomen frecvent constatat și în alte lăcașe de cult din țările scandinave, dar și în Germania.

SURSA – http://www.evz.ro/imigrantii-se-inghesuie-sa-se-boteze-convertire-sincera-sau-stratagema.html 

Comments are closed.

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: