Marturia de 75 de minute a unei femei care pînă nu demult era intr-o stare de confuzie sexuala (Engleza)

a

„Confuzia sexuala se afla peste tot. E promovata ca un drept al omului. A devenit o idolatrie careia i se inchina mii si mii de oameni. Dar Hristos poate sa-i vindece. Va recomand marturia de 75 de minute a unei femei care pînă nu demult era intr-o stare de confuzie sexuala. Departe de Hristos. Departe de Biserica. Departe de Mantuire.

Profesoara la o prestigioasa universitate americana, Rosario Butterfield a aflat drumul inapoi si a scris doua carti despre revenirea ei la normalitate. Intr-o zi l-a aflat pe Hristos care i-a schimbat si vindecat viata. Saptamina trecuta a tinut o prelegere la Family Research Council in Washington DC in care isi marturiseste confuzia, pacatul, si cum a ajuns sa-si redobindeasca claritatea de gandire si identitatea. Prelegerea poate fi vizionata aici:

How Sexual Orientation Became the Idol of Our Day and What Christians Need to Do About It

It’s no secret the sexual revolution of the 1960s laid the groundwork for the post-gender age in which we now find ourselves. The path from free love to transgenderism and the “alphabet soup” of the LGBT movement was a relatively straight one, made even smoother by several landmark Supreme Court decisions that favored unfettered sexual license. What was once unthinkable is now promoted and celebrated in our culture, and woe to you if you do not join in worshipping the new categories of self-identification. The temptation is strong to flee the ever-darkening landscape, but Christians are called to bring “grace and truth” to a society in crisis. Gender,

4 comentarii (+add yours?)

 1. John3:16
  apr. 13, 2016 @ 08:02:45

  Nu va suparati ca va intreb: Dar de unde gasiti dv aceste subiecte? Cum de ajungeti pe acolo , la aceste subiecte? Este oare o cerere a acestor subiecte in sfera crestinilor? Lucrurile care se intamplau sub puterea intunerecului mai pot oare sa isi auda ecoul in Imparatia dragostei Fiului, unde cu totii am fost stramutati? Credeti ca aduc zdire astfel de subiecte? Credeti ca Cuvantul lui Hrisos mai poate locui din belsug in mijlocul nostru, ascultand asemenea marturii?

  • rodi
   apr. 13, 2016 @ 08:25:27

   intrebati orice pastor aceeasi intrebare si veti intelege de ce postam marturii car e dovedesc ca asa cum Dumnezeu a inspirat scriitorii Evangheliei sa scrie despre eliberarea femei prinsa in preacurvie, asa trebuie si noi sa maerueisim ca Domnul are putere sa ierte si sa elibereze omul de absolut orice pacat. In ziua de azi cand scolile insasi promoveaza o agenda gay copiilor nostri (poate ca Romania este singura tara unde nu se face asta) acest pacat va atinge, daca nu cei din jurul nostru din biserici, poate copiii lor nemantuiti sau alti prieteni si membrii ai familiilor lor. Evanghelia este Vestea Buna pentru toti, indiferent de pacat, ca Domnul Isus a iertat chiar si un ucigas pe cruce, deci trebuie sa purtam Vestea Buna tuturor, mai ales celor pierduti si de aici motivul pentru aceasta marturie. Apropo. nu stiu daca cunoasteti ceva despre lucrarea canalului crestin Alfa Omega TV, dar ei au avut o intreaga serie despre acest subiect la televiziune.

 2. octavpelin
  apr. 13, 2016 @ 08:32:06

  Reblogged this on Octavpelin's Weblog.

 3. John3:16
  apr. 14, 2016 @ 05:19:04

  Daca invata cineva pe oameni invatatura deosebita, si nu se tine de cuvintele s a n a t o a s e ale Domnului nostru Isus Hristos, si de i n v a t a t u r a care duce la evlavie, …………………………….1 Timotei 6:3. As vrea si eu un nume de pastor care promoveaza astfel de marturii, pentru ca biserica sa se zideasca, Am crezut ca in acest site sunt lucruri bune, dar acum nu mai stiu ce sa cred. Si apropo de pastori, pastori nu sunt singuri slujbasi ai bisericii, pe langa ei ar mai trebui sa existe si ceilalti cu slujbele lor( invatatori, evanghelisti, apostolii, prorociii), si ei ar trebui intrebati in egala masura, si parerea lor ar trebui sa conteze.

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: