BREAKING NEWS: Ana Costea, ministrul Muncii, a demisionat

Ana Costea si-a dat demisia! Pastorul Cristian Ionescu a cerut ca sa isi dea demisia pentru cuvintele ofensatoare rostite la un program de televiziune, dar iata ca din alte motive tot a ajuns sa-si dea demisia Ministrul Muncii. Citeste aici –

Foto www.b365.ro

În urmă cu două zile, Ana Costea spunea că-și va prezenta demisia dacă proiectul legii salarizării nu este retras de masa Guvernului. Doamna ministru şi-a asumat retragerea. Dacă proiectul nu va fi retras din şedinţa de Guvern, ministrul Muncii îşi va da demisia”, declara atunci Cosmin Andreica, consilier al Ministerului Muncii.

Sindicaliștii spuneau despre acest proiect că măreşte diferenţa între cei cu venituri mari şi cei cu venituri mici.

Potrivit proiectului, ar urma să piardă bani dascălii, de la debutanţi până la cei cu 40 de ani vechime, în timp ce în sănătate majorările salariilor vor fi de doar câţiva lei, au acuzat sindicaliştii. În ciuda promisiunilor Guvernului, proiectul prevede majorări nesemnificate în categoria salariilor mici, au mai spus sindicaliştii.

Ieri, Executivul a anunțat că va lucra la un nou act normativ legat salarizarea bugetarilor. „Nu vom continua pe acest proiect de salarizare. Scopul Guvernului e să vină cu un proiect acceptat de partenerii sociali, în limitele fiscal bugetare pe care ni le permitem. Fostul proiect pe care l-am abandonat prevedea că niciun salariu în plată nu ar fi scăzut. Începând de mâine vom avea o nouă abordare a acestui subiect”, a afirmat Dan Suciu.

CITITI mai MULT aici – http://www.digi24.ro/Stiri/Digi24/Actualitate/Politica/Ana+Costea+ministrul+Muncii+a+demisionat

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: