SOLVEIG HORNE avertizează că presiunile din partea politicienilor naționali sau a persoanelor care duc campanii locale sau internaționale nu sunt luate în considerare într-un caz individual

Norvegia vrea sa ne intimideze ca sa nu iesim in strada. Haideti sa-i aratam ca vom iesi cat mai multi la protest Sambata!!!

Solveig Horne via twitter

Solveig Horne via twitter

Ministrii noervegieni ai Copiilor si ai Afacerilor UE avertizeaza intr-un articol comun remis presei in contextul scandalului Bodnariu ca „presiunile din partea politicienilor naționali sau din partea persoanelor care duc campanii locale sau internaționale nu sunt luate în considerare într-un caz individual”. Cei doi oficiali norvegieni mai spun ca „din respect pentru dreptul copilului la intimitate, trebuie să ne abținem să emitem judecăți atunci când nu cunoaștem întregul adevăr”.

Articolul este semnat de Solveig Horne, Ministrul norvegian al Copiilor și Egalității (Partidul Progresist) si Elisabeth Aspaker, Ministrul norvegian al Afacerilor UE și SEE (Partidul Conservator), si nu face nici o referire explicita la cazul familiei Bodnariu (o familie mixta, romano – norvegiana, care si-a vazut cei cinci copii luati de autoritatile novergiene de protectia copilului). Totusi, articolul a fost remis de ambasada Norvegiei la Bucuresti cu motivatia faptului ca „exista un interes sporit si o dorinta de a avea o mai buna intelegere asupra Serviciului norvegian de protectie a copilului”.

Reamintim ca in acest week-end sunt programate proteste in mai multe tari impotriva serviciului norbegian de protectie a copiilor (Barnevernet).

[cititi articolul complet în Hotnews]

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: