Viorel Iuga – 24 Aprilie! Să ne rugăm unii pentru alții: Baptişti, Penticostali şi Creştinii după Evanghelie

Viorel Iuga Photo Baptist Tm

24 Aprilie!

În urmă cu ceva timp, ne-am întâlnit la Arad cei din comitetele executive ale cultelor din AER. (Alianţa Evanghelică din România)

În ocazia respectivă am decis ca în 24 Aprilie să ne rugăm unii pentru alții. În mod concret, baptiştii se vor ruga în adunările lor pentru penticostali şi pentru creştinii după Evanghelie, penticostalii pentru creştinii după Evanghelie şi pentru baptişti, iar creştinii după Evanghelie pentru penticostali şi pentru baptişti.

Eu am trimis scrisoarea prin care am anunţat toate bisericile baptiste despre această lucrare biblică, frumoasă şi necesară. Îmi place să cred că aşa au făcut şi fraţii mei.

Pentru siguranţă, te rog frumos să ne dai o mână de ajutor şi să îţi întrebi păstorul, prezbiterul sau conducătorul de biserică despre acest eveniment. Dacă ştie, este foarte bine. Ajută-l în organizare. Dacă nu, informează-l
.
Cred că lucrând împreună putem face lucruri deosebite pentru Dumnezeu, pentru Împărăţie şi pentru semeni.

Să punem toţi umărul şi să facem în duminica din 24 un eveniment frumos.
Să ne lăsăm călăuziţi de Duhul Sfânt pentru a avea în adunările noastre o atmosferă frăţească şi cerească.

Sigur, înainte de 24 Aprilie, este 16, adică mâine când ne unim, protestăm şi proclamăm.
Cristos ne vrea pe toţi în jurul aceluiaşi Adevăr şi în aceeaşi Familie!

4 comentarii (+add yours?)

 1. Valeria Iancu
  apr. 15, 2016 @ 13:12:57

  Reblogged this on Dumnezeu e în control.

 2. Daniel Emanuel
  apr. 18, 2016 @ 18:30:05

  ce sa zic…..frumoasa initiativa dar incompleta. La Timisoara era un obicei foarte frumos acum cativa ani. O data sau de doua ori pe an Mitropolitul intra si predica in biserici baptiste, iar baptistii la schimb tineau o slujba in Catedrala. Ar fi fost de apreciat initiativa Aliantei daca ar fi inclus pe T O T I crestinii, indiferent de culoare. E momentul mai mult ca niciodata sa ne unim impotriva invadatorilor musulmani, impotriva distrugatorilor de familie si de natiune, caci avem aceleasi valori si credem in acelasi Dumnezeu si Isus Hristos.

 3. Cristian
  apr. 21, 2016 @ 08:46:52

  Sa ne rugam sa ne deschida Domnul ochii si sa ne dea claritate sa vedem IDOLATRIA, de care ne-am trezit indragostiti peste noapte (si anume facebook)!! Asa de tare am atipit spiritual, ca am ajuns sa fim MAI VEDETE decat cei din lume!! Daca vom continua asa, adormirea noastra va ajunge VESNICA (adica moarte spirituala, cum a fost deja in Olanda, Norvegia si alte tari similare, pe unde bisericile se transforma in discoteci si cluburi de toate felurile)!

  • rodi
   apr. 21, 2016 @ 11:01:07

   Cristian, amin la ce zici. Dar, nu uita ca si Facebook e o cale de comunicare fara care nu am fi avut rezultatele care le-am avut cu protestarile fara comunicarea de pe Facebook. La fel e cu radio, televizor. Dumnezeu ne-a deschis cai noi pe care sa comunicam evanghelia si prin care sa ne organizam si capcana Facebook-ului nu neaga partea buna a Facebook-ului. Trebuie sa ne ferim de idolatrie peste tot ca Satana e viclean si stie cum sa manevreze chiar si lucrurile bune si darurile lui Dumnezeu ca sa ne fure inima cu ele si sa ne atraga atentia de la Dumnezeu.

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: