Florin Ianovici – Domnul este cu noi

Catalin Vasile, Director Prodocens Media, Pastorul Florin Ianovici si fiica

Catalin Vasile, Director Prodocens Media, Pastorul Florin Ianovici si fiica la  protest in Bucuresti 22 ianuarie, 2016 Foto Marius Silvesan

Numeri 14:9 „… Ei nu mai au niciun sprijin: Domnul este cu noi, nu vă temeţi de ei!” ”

În urma rugăciunii din această dimineață sufletul meu a primit încredințarea că cei ce se încred în Dumnezeu până la capăt nu vor fi dați de rușine.

Merg la protest cu credința neclintită că oricât ar fi de înspăimântători uriașii cu care ne luptăm, nimeni nu este mai mare ca Dumnezeul nostru.

Cei ce au un alt de duh nu se vor înmuia în fața cetății întărite și nici la vederea uriașilor.

Chiar dacă lupta se dă cu un sistem legal nedrept, chiar dacă vorbim de o țară extrem de bogată, puțin sensibilă la intervențiile organismelor internaționale, eu cred că Domnul este cu familia Bodnariu, cu noi, cu toți aceia care se încred în promisiunile lui Dumnezeu.

Îmi răsună în minte cuvintele pline de foc al unei inimii care a ales să lupte și cu sabia și cu mistria: Neemia 4:14 „M-am uitat şi, sculându-mă, am zis mai-marilor, dregătorilor şi celuilalt popor: „Nu vă temeţi de ei! Aduceţi-vă aminte de Domnul cel mare şi înfricoşat şi luptaţi pentru fraţii voştri, pentru fiii voştri şi fetele voastre, pentru nevestele voastre şi pentru casele voastre!” ”

Voi merge la protest în numele Domnului Isus!

Florin Ianovici

Un comentariu (+add yours?)

  1. anatatar
    apr. 16, 2016 @ 06:59:13

    Reblogged this on ANA TATAR ANDRAS.

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: