Titus Corlatean – Fetita lui Marius si Ruth Bodnariu le-a spus parintilor, in fata functionarilor Barnevernet, ca a fost rapita.

Titus Corlatean Protest Aprilie 16 Bucuresti

Titus Corlatean – Fetita lui Marius si Ruth Bodnariu le-a spus parintilor, in fata functionarilor Barnevernet, ca a fost rapita…..

…autoritatile norvegiene care trebuie sa stiti, sunt foarte atente si foarte deranjate atunci cand vad aceste manifestari de solidaritate.Le deranjeaza foarte mult ca numele frumos al acestei tari democratice, iata, este prezentat si cu partea intunecata. Si trebuie sa stiti ca tot ceea ce se intampla este monitorizat, este inregistrat,   este transcris si pus pe hartie si tradus. Si este bine sa traducem autoritatilor norvegiene ca noi nu ne vom opri pana cand copiii nu vor fi returnati familiei Bodnariu!

Titus Corlatean Video – Protestul de la Bucuresti aprilie 16

Astazi se implinesc cinci luni de cand o institutie odioasa, care se numeste Barnevernet si a carei misiune ar trebui sa fie cu adevarat protectia copilului abuzat, a rapit cei cinci copilasi de la doi parinti foarte frumosi, Marius si Ruth. Folosesc, nu intamplator, termenul „rapit” pentru ca acest termen a fost folosit de una dintre fete. Si l-a folosit in fata unor functionairi de la Barnevernet, in fata familiei surogat (a mamei surogat), spunand parintilor  si vorbind in norvegiana pana la acest cuvant mentionat spunand: „Mama, tata, haideti sa va arat doamna care (si a vorbit in norvegiana pana la acel moment) si ultimul cuvant l-a schimbat si l-a vorbit in engleza: „kidnapped”. Ceea ce inseamna, doamna care m-a rapit. Este cuvantul care insasi copiii il folosesc pentru a spune foarte clar ce s-a intamplat.

Si este atat de trist faptul ca un stat democratic cum este Norvegia, care se mandreste cu traditia sa democratica, cu una dintre cele mai vechi constitutii democratice in toata Europa din 1905, cu un nivel de prosperitate materiala, dar uitandu-L pe Dumnezeu. Acest  stat democratic, este cel care acopera abuzurile, abuzurile impotriva unei familii crestine. Si este obligatia noastra sa spunem foarte clar si raspicat ca aceste abuzuri impotriva unei familii crestine si impotriva celorlalte familii de romani, norvegieni, de straini, nu pot fi acceptate in societatea democratica de astazi si trebuie sa fim alaturi de familia Bodnariu si de celelalte familii.

Au fost cinci luni foarte, foarte grele pentru parinti. Au fost cinci luni care, in acelasi timp, a fost foarte multa solidaritate din partea romanilor, dar si alti oameni straini alaturi de aceasta familie si aici in Romania prin manifestarile in strada si in multe alte localitati ale tarii si in Europa si in Norvegia si in Canada si in Australia. Sunt in acelasi timp peste 70 de manifestari in aproximativ 24 de tari toti spunand: Suntem solidari cu familia Bodnariu si cerem inapoierea copilasilor acestei familii. Pentru parinti a fost foarte greu si nu cred ca cineva ar dori vreodata sa treaca prin ceea ce au trecut acesti parinti . Dar, noi stim si atunci cand am fost alaturi de aceasta familie si prin rugaciune si prin solidaritate, si prin mesajele pe care le-am adresat, noi stim ca este scris sa ne bucuram chiar si in necazuri pentru ca necazul aduce rabdare. Iar biruinta aduce nadejde. Si nadejdea apartine parintilor care, iata, au reusit sa obtina inapoi primul copilas, pe bebe Ezekiel.

Dar, mai sunt inca patru copilasi pentru care si noi trebuie sa ne luptam pentru a fi inapoiati parintilor. Si ceea ce facem astazi aici in Bucuresti, in capitala Romaniei si in multe alte orase ale Romaniei si multe alte colturi ale lumii este sa ne aratam solidaritatea romaneasca si crestina pentru o familie si pentru multe alte familii. Si pentru cauza familiei crestine, pentru care spuneam ca este lovita astazi intr-o Europa care se considera prospera, civilizata, dar care este o Europa preocupata mai ales din pacate de prosperitatea materiala si nu de partea spirituala asa cum ar fi trebuit. Intr-o Europa candva crestina noi trebuie sa demonstram ca, da, familia crestina este aparata si, da, prin rugaciunea noastra noi putem sa facem mult mai mult pentru familia crestina.

Voi incheia spunand, si acesta este mesajul in primul rand catre autoritatile norvegiene care trebuie sa stiti, sunt foarte atente si foarte deranjate atunci cand vad aceste manifestari de solidaritate. Le deranjeaza foarte mult ca numele frumos al acestei tari democratice, iata, este prezentat si cu partea intunecata. Si trebuie sa stiti ca tot ceea ce se intampla este monitorizat, este inregistrat,   este transcris si pus pe hartie si tradus. Si este bine sa traducem autoritatilor norvegiene ca noi nu ne vom opri pana cand copiii nu vor fi returnati familiei Bodnariu!

Al doilea mesaj este catre parintii din familia Bodnariu, catre Marius si Ruth, si catre bebelusul Ezekiel. Noi stim cu totii si este scris ca toate lucrurile merg impreuna pentru binele a celor ce Il iubesc pe Dumnezeu. Familia Bodnariu este  o familie crestina care are sprijin din partea Domnului si vor avea succes. Copii vor fi returnati asa cum este. Asa sa le ajute Dumnezeu.

17 comentarii (+add yours?)

 1. Aurora
  apr. 17, 2016 @ 03:08:51

  Nu au copii si atunci fura copii de la parintii care au emigrat sau au alta nationalitate, RUSINE Norvegia.

 2. Aurora
  apr. 17, 2016 @ 03:10:13

  Sustin redarea copiilor la parintii lor, nu furati drepturi pe care DUMNEZEU le-a dat.

 3. energein7
  apr. 17, 2016 @ 04:03:13

  Reblogged this on energein7's Blog.

 4. Barbu Ioan.
  apr. 17, 2016 @ 06:18:15

  Ce trauma psihica pentru copiii rapiti si durere sufleteasca pentru parintii lor.Cerem sa fie redatii copiii parintilor Bodnariu si altor familii in aceasta situatie .

 5. Mariana Goman
  apr. 17, 2016 @ 06:42:40

  Foarte frumos ati vorbit,d-le Corlateanu,D-zeu sa de-a biruinta acestei familii si nu numai lor,ci tuturor celor la care li sau luat copiii in acest mod ,,ABUZIV”.D-zeu sa va binecuvinteze pe toti cei care va rugati pentru aceste cazuri deosebite.Copiii sint o binecuvintare din partea lui D-zeu!

 6. Andronic
  apr. 17, 2016 @ 08:19:20

  Am si eu o intrebare. Cum se face ca acest sistem Barnevernet a fost creat sa rezolve problema cu abuzurile. Noi constatam ca de la an la an ei confisca tot mai multi copii deci situatia e tot mai grava. Cu siguranta acest Barnevernet este o solutie proasta pentru ca trebuia sa rezolve problema si sa fie tot mai putini luati. Daca ne gândim la viitorul planetei albastre….Barnevernet va confisca toti copii …daca asa merge treaba.
  Sa nu ne inselam este un mare business cu incasari masive si personaje idoielnice in slujba ” binelui „. Sa faca business cu ce vor, dar nu cu copii. Nu suntem animale.
  Multumim Titus Corlatean ,de asa om are Romania nevoie. Este un om deosebit si cu o inima mare.

 7. octavpelin
  apr. 17, 2016 @ 08:20:49

  Reblogged this on Octavpelin's Weblog.

 8. Valeria Iancu
  apr. 17, 2016 @ 08:44:29

  Reblogged this on Dumnezeu e în control.

 9. anatatar
  apr. 17, 2016 @ 11:54:52

  Reblogged this on ANA TATAR ANDRAS.

 10. Estera Ciama
  apr. 17, 2016 @ 12:13:49

  Dați copiii înapoi ,nu vă aparțin .
  Copiii trebuie să crească cu părinții lor .
  Liberați copiii din închisoarea BARNEVERNET !!!

 11. Estera Ciama
  apr. 17, 2016 @ 12:15:13

  Liberați copiii din închisorile BARNEVERNET

 12. Tbita
  apr. 17, 2016 @ 13:09:32

  sustin reintoarcerea copiilor la parinti biologici…rusine norvegiea.

 13. le
  apr. 17, 2016 @ 15:00:06

  Dumnezeu are oameni adevarati si curajosi!EL sa i binecuvanteze!
  Norvegienii mint cu mare nerusinare cu legile pe care le au si le invoca mereu;au legi scrise, dar nu le respecta.Uitandu te cum plang micutii cand sunt luati ti se rupe inima; norvegienii se pare ca nu au inima.

 14. viorica Bita
  apr. 17, 2016 @ 15:56:30

  Dumnezeu da va intareasca cu putere .Personal va sustin in rugaciune .Pace .

 15. Ana Ivan
  apr. 18, 2016 @ 10:12:43

  Amin Amin.Amin cu Dumnezeu lupta va fi câștigată. NADEJDEA NOASTRA ESTE DUMNEZEEEEEU. Puterea LUIIIII. E MAAAREEE. Haleluiaaa. AMIN

 16. FloRyan
  apr. 19, 2016 @ 15:20:03

  Eu trăiesc in America si cred ca următorul pas trebuie sa fie boicotarea produselor norvegiene. Cred ca este singura limba straina care nu are nevoie de traducere ea este înțeleasă oriunde si de oricine.

 17. Estera Ciama
  mai 15, 2016 @ 14:05:41

  Așa ceva nu sa mai auzit .., dacă nu se întîmpla la această familie Bodnariu , dar Dumnezeu a îngăduit asta ca să elibereze și alți copii .
  În plus să răstoarne acest sistem ,asta cred eu !

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: