Dimineata cu Speranta: Daniel Bodnariu ne-a dezvaluit cine sunt cei care au grija acum de copiii lui Marius si Ruth

Dimineata cu Speranta

Daniela Bodnariu la Emisiunea Dimineata cu Speranta

Dimineata cu Speranta:

Daniel Bodnariu: La prima intalnire pe care au avut-o cu fetele, Eliana, primul lucru s-a dus, le-a spus parintilor in norvegiana: Asta este femeia si le-a spus in engleza „kidnapped”, care m-a rapit. Bineinteles ca s-a schimbat putin la fata persoana respectiva. Copiii isi doresc foarte mult sa fie din nou impreuna. Ceea ce este iarasi de neinteles, aceasta institutie care spune ca urmareste binele suprem al copilului, nu tine cont de nici o dorinta a copiilor.

Eliana are zece ani. Deja parerea ei conteaza si din punct de vedere legal. Si cu toate acestea, nu se tine cont de parerea ei.

Un alt aspect este ca a reiesit foarte clar ca in acest foster care, in aceste familii, in propriu spus familii ca am sa va explic ca nu sunt de fapt familii. Baietii de ex. au avut vanatai, zgarieturi pe ei. Marius a facut poze. A sesizat si Barnevernet si sa se faca o evaluare medicala, ceea ce nu s-a intamplat in familie. Si pare ca doamna care-i are in ingrijire, deci familia foster in care sunt baietii e de fapt doar o singura doamna care nu este casatorita , in fine, are un prieten, este mai in varsta, care pare ca nu face fata cu grija care ar trebui sa o aiba pentru copii.

Dincolo , unde sunt fetele, tot asa, o doamna necasatorita care are prieten pedagog la Barnevernet si care indoctrineaza cumva fetele. Tot asa, are un comportament ciudat fata de fete in sensul ca daca fetele invatau la pian, invatau la baterie, la chitara, Marius vrand sa dezvolte in ele un talent muzical pe care-l au nativ si dat de Dumnezeu. Si acum, fetele fac karate, fotbal. Nimic pian, nimic instrumente muzicale. Ei asa spun in lege ca sunt obligati sa fie in aceeasi religie, aceeasi credinta. Sa pastreze copiilor educatia pe care au primit-o, sa fie o continuitate. Ori, acest lucru nu se intampla. Copiii n-au fost de Paste la biserica. Nu se roaga in mod frecvent cu ei. Si a fos tintrebata aceasta doamna: sunteti crestina? ‘Da, bunica se ruga, era foarte frumos. Dar, noi ne mai rugam Tatal nostru,” dar asa de complezenta, formal.

In ce fel de familii au ajuns copiii familiei Bodnariu

Daniel Bodnariu ne-a dezvaluit cine sunt cei care au grija acum de copiii lui Marius si Ruth.

Reactii si statistici dupa protestele de sambata

PROTESTUL de la BUCURESTI

2 comentarii (+add yours?)

  1. Valeria Iancu
    apr. 19, 2016 @ 03:21:13

    Reblogged this on Dumnezeu e în control.

  2. maria
    apr. 19, 2016 @ 10:32:49

    Domnul să dea izbândă!

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: