Marius si Ruth despre copii si lupta lor cu Barnevernet – (VIDEO) Norway: Ruth and Marius Bondariu describe their quest for a family reunion

Am tradus in Limba Romana, acest fragment video de la BBC, vezi mai jos sub video…

Ruth and Marius’s life was torn apart without warning one Monday afternoon, in November, 2015, when two black cars belonging to Barnevernet approached the farm where they live in a remote Norwegian valley. Their two little boys, aged five and two, and their three-month-old baby son, were in their big, bright, modern living room overlooking the steel-grey fjord. Ruth was waiting as usual for the school bus that would bring back their two daughters, aged eight and 10.

VIDEO by Octavian D. Curpas

LIMBA ROMANA

Marius si Ruth isi scriu  impresiile lor proprii despre fiecare vizita cu copiii lor, ei neavand increderea ca asistentii sociali vor da un raport corect.

Trad. Agnus Dei

Fetita de opt ani are impresia ca noi vom muri (asa i-a spus Branevernet) si de aceea ea nu poate fi cu noi si baiatul de cinci ani a avut multe intrebari despre tatal lui si apoi a intrebat ca de ce el nu poate fi impreuna cu noi?

El ne-a spus ca a visat ca noi vom fi din nou toti impreuna.

Dar deocamdata tot ce Marius si Ruth pot face, este sa astepte dupa fiecare intalnire cu copiii, Ei au spus ca s-au oferit sa schimbe modul in care s-au purtat ca si parinti dar au spus ca Protectia Copilului, nici macar nu au vrut sa discute despre reunirea familiei.

Deci aici este unde baiatul a incercat sa deseneze bebelasul in pantecele mamei sale. El a vrut (ca desenul) sa fie perfect, dar cu acestea el a fost multumit. El a spus: acesta este tata si mama si eu.

Marius si Ruth isi scriu  impresiile lor proprii despre fiecare vizita cu copiii lor, ei neavand increderea ca asistentii sociali vor da un raport corect.

Ei nu stiu cand noi ne luptam cu noi insine ca sa nu le aratam ceea ce simtim inlauntrul nostru, (cel putin cu baietii mai mari), ni s-a spus ca sa nu ne aratam intristarea pentru ca aceasta va face pe copii suparati. Asa ca noi incercam din rasputeri ca sa ne tinem lacrimile pentru noi insine, cel putin pana ies afara pe usa.

4 comentarii (+add yours?)

 1. Loving you was the most beautiful thing in the world
  apr. 18, 2016 @ 14:14:54

  OF DOAMNE AJUTA TU SI RENTREGESTE DIN NOU FAMILIA AMIN

 2. le
  apr. 18, 2016 @ 14:26:36

  Nu mai sunt cuvinte la atata durere;
  ce este prea mult ..este prea mult.
  Numai Tatal nostru stie de ce i asa.
  „Mergem inainte tot inainte”
  Doamne ajuta!

 3. Gigi
  apr. 18, 2016 @ 17:49:15

  Let the fools from the Branevernet reap the fruit of their own sowing.

 4. Valeria Iancu
  apr. 19, 2016 @ 03:12:03

  Reblogged this on Dumnezeu e în control.

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

<span>%d</span> blogeri au apreciat: