FURIE imensă în Israel: „SUA și-au dat mâna cu Rusia și ne-au TRĂDAT

harta Golan heights Israel Siria map

Debka sustine ca liderii politici si militari israelieni sunt „uluiti si socati” dupa ce au aflat ca Obama si Putin au cazut de acord sa sustina retrocedarea Inaltimilor Golan catre Siria. Propunerea ar urma sa fie discutata de diplomatii americani si rusi in cadrul negocierilor de la Geneva privind incetarea conflictului din Siria.

Israelul a a capturat Inaltimile Golan in urma cu 49 de ani, in timpul Razboiului de Sase Zile din 1967, dupa ce armata siriana a invadat teritoriul statului evreu. In 1981, primul ministru Menachem Begin a promovat o lege prin care Golan era definita ca parte a teritoriului aflat sub suveranitatea Israelului.

Ca prima reactie, duminica, pe 17 aprilie, guvernul israelian s-a intrunit, in mod simbolic,  pentru prima data, pe Inaltimile Golan. Premierul  Benjamin Netanyahu a declarat ca Israelul nu va returna „niciodata” aceasta zona catre Siria. Mai mult, el a declarat ca este timpul ca intreaga lume sa recunoasca Golan ca parte a Israelului. „Este timpul pentru comunitatea internationala ca sa recunoasca realitatea”, a subliniat Netanyahu, citat de Wall Street Journal.

Citiți articolul integral pe aktual24.ro.

6 comentarii (+add yours?)

 1. petterstan
  apr. 19, 2016 @ 14:10:36

  De ce oare nu ne mai surprinde nimic? Trăim într-o lume tot mai lipsită de Dumnezeu. Mai mult decât atât, este scos din toate aspectele vieții și până și Numele Său este evitat, deranjează atât oameni politici cât și de rând. Ieremia spune în cartea sa, prin Duhul Sfant, că oamenii vor ști și vor vedea ce rău și amar este sa-L părăsească pe Dumnezeu și să nu aibe frică de El. (Ieremia 2.19)
  SUA și Rusia sunt în această situație și vor suporta consecințele. Sunt evreu creștin și sunt conștient că Israel trebuie să fie greu încercat. Fără sprijin omenesc, va fi nevoit să-și pună încrederea în Dumnezeu, sa-L primească pe Mesia Cristos. Din nefericire doar rămășița rămâne ancorată în Dumnezeu, și nu va fi ușor. Zaharia menționează în capitolele 12, 13, 14 despre evenimentele care urmează să se deruleze. Ezechiel de asemenea scrie despre rolul Rusiei în cap. 38 și 39. Personal cred că Rusia reprezintă cornul mic pentru început din Daniel 7, urmând ca împăratul ei, Puțin sau succesorul său, să devină Anticrist. Vom vedea, până atunci cred că oricât de mult se străduiesc Neamurile, Israel rămâne sub protecția lui Dumnezeu. Cu tot armamentul de ultimă oră, NIMENI nu-l poate învinge pe Israel. Isaia menționează că orice armă este fără putere împotriva lui Israel, și Dumnezeu nu minte.

  • rodi
   apr. 19, 2016 @ 14:14:55

   Dumnezeu isi va duce planul Sau la bun sfarsit indiferent de ceea ce planuiesc natiunile impotriva poporului Sau Israel.

 2. Estera Ciama
  apr. 19, 2016 @ 14:43:38

  Israel este poporul Lui Dumnezeu !

 3. Chris
  apr. 19, 2016 @ 14:45:02

  The covenant that God gave to Abraham, Isaac, and Jacob is everlasting.

 4. CRISTIAN VICHIUC
  apr. 20, 2016 @ 01:55:45

  ADONAI binecuvinteaza pe ISRAEL ………..MARANATA. ………

 5. deschideochiicrestine
  apr. 20, 2016 @ 13:35:22

  Reblogged this on Deschide ochii crestine !.

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: