Copiii nostri in inchisorile lor! (furati de Barnevernet) – Autor George Alexander

Copiii nostri in inchisorile lor de George Alexander

Descriere

Copiii nostri in inchisorile lor! (furati de Barnevenet)-dezvaluie mecanismul oripilantei masinarii de distrugere a copiilor si familiilor dupa voia maladiva a unei institutii care abia acum este demascata. Felicitam scriitorul si luptatorul pentru drepturile copiilor si a familiilor, pentru o educatie sanatoasa in deplina afectiune.

De altfel, notorietatea scriitorului George Alexander este cunoscuta datorita militantismului impotriva BARNEVERNET-autoritatea pentru protectia copiilor din NORVEGIA, fiind romanul care a sensibilizat opinia publica din tara si din intreaga lume prin sacrificiul personal de a fi pierdut functia dubla de manager la doua unitati prescolare din Oslo si de a fi devenit indezirabil in acea tara nordica certata cu Dumnezeu si cu morala educationala, tara in care confratele nostru a vietuit 20 de ani, fiindca a luat atitudine vehementa in cazul smulgerii abuzive a copiilor din sanul familiilor NAN si BODNARIU, abuzuri care au declansat ample manifestari internationale de protest.

”Adevarurile, oricat de deranjante ar fi, trebuie spuse asa cum sunt. Si nimeni dintre noi nu ar trebui sa stea vreodata resemnat, in coltul lui. Nu am vrut sa scriu aceasta carte, la inceput. Am vrut doar sa uit… Caci nu despre fictiune este vorba aici… Despre fapte reale vorbim” ( George Alexander )

Citeste discursul lui George Alexander de la Protestul din 16 Aprilie 2016 in orasul Bruxelles aici – DISCURSUL lui George Alexander la Bruxelles

4 comentarii (+add yours?)

 1. Mitza
  apr. 21, 2016 @ 00:20:29

  La oamenii normali le iau copiii iar la ucigatorul de copii, Breivik, i-a dat statul ieri aprox 35000 euro cand s-a plans de mancarea facuta in microwave. Oameni nebuni!

 2. Valeria Iancu
  apr. 21, 2016 @ 03:14:56

  Reblogged this on Dumnezeu e în control.

 3. Marius
  apr. 26, 2016 @ 13:14:16

  Vesti bune: Norway’s ratification of the 1996 Hague Convention will strengthen co-operation with other states in cross-border parental disputes and child welfare cases. The child welfare services will have new tools to handle child welfare cases when children have ties to other states.
  http://www.norway.org/News_and_events/Embassy/Norway-Ratifies-the-1996-Hague-Child-Protection-Convention/#.Vx-tRa1JnIV

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: