Peter Costea la Nasul TV – despre cazul Bodnariu (Partea 2 & 3) Reprogramarea Genetica in Norvegia

Peter Costea Nasul TV cu Radu Moraru

66.6 ORE IN NORVEGIA –

STOP BARNEVERNET! – Partea 3

Vezi partea 1 & 2 aici – 66,6 ore în Norvegia: Pornografia este prezentă în școli încă de la 12 ani….

Printre altele, se discuta programarea genetica. Radu Moraru spune ca exista programe la norvegieni de programare genetica.

Peter Costea:

Am vazut niste statistici conform carora in jur de 1,2 milioane de norvegieni sunt tineri, deci sub 22 de ani. Dar, dintre acestia cam 200,000 sunt copii de emigranti. Deci, procentul este destul de mare. Deci, copiii acestia din Norvegia cu valorile lor, cu traditiile lor, cu religiile lor, cu aspectele lor etnice si culturale samd, si daca nu esti cu bagare de seama, in 100 de ani, acesti imigranti, vor transforma Norvegia in exact ceea ce Norvegia nu este in ziua de astazi. Deci, pot transforma Norvegia intr-un Orient Mijlociu, intr-o Africa. Depinde de situatia demografica de acum 100 de ani in Norvegia. Norvegienii isi dau seama de lucrul acesta. Vad trendurile. Si din cate mi s-au spus si inteleg eu, exista un obiectiv nescris de a transforma acesti copii de emigranti in „vikingi”. Intr-o oare care masura sunt convins ca exista un program de reprogamare genetica sau retransformarea acestor imigranti in norvegieni.

Un fel de programare genetica: stergand copiilor identitatea crestina-

De exemplu: copiii vorbeau romaneste acasa si cu noii parinti cu care locuiesc la ora actuala romaneste nu mai vorbesc. In familie, invatatu din Biblie. Unde locuiesc la ora actuala cu familiile la biserica nu merg, parintii lor nu se roaga cu ei, cantari crestine nu mai canta. Li se spune ca nu exista Dumnezeu, ca omul a evoluat din maimuta. Deci, copiii isi pierd in mod rapid identitatea crestina. Si vreau sa atentionez ca acesti copii au dreptul , sub legia norvegiana si sub Conventia Internationala a Dreptul Copiilor ca atunci cand sunt luati de la parintii biologici si sunt pusi in familii adoptive, au dreptul sa isi mentina identitatea religioasa si identitatea etnica. Prin lege.

De aceea au creat Barnevernetul deasupra legii. Asta este una dintre plangerile care le facem la ora actuala.

Radu Moraru incheie aceasta emisiune cu: Dragi Romani, plecati din Norvegia ca aici nu e curat ce se intampla. Nu e curat. Elementele pe care le vad, faptul ca presa acolo tace despre aceste lucruri, faptul ca politicienele astea ne ridica mingi la fileu, ele spunand ca nu-i vorba de rapire de copii, nu-i vorba de programare genetica, nu-i vorba de persecutie religioasa cand toate probele arata ca de fapt exact despre asta este vorba. Trebuie sa fie absolut idioata sa spui ca e o campanie impotriva Norvegiei, n-am nici o treaba cu Norvegia. Dar, eu va dau un sfat: Plecati din Norvegia! Aveti copii? Plecati!  Plecati ca astia nu se vor opri. Acuma s-ar putea sa… si cred ca vom avea aceasta victorie, dar nu ne vor ierta pentru asta,mai ales pe unde vorbim de romani.

Peter Costea: Am dat peste familii de romani care se intorc inapoi in Romania si mi-au spus despre alte familii din Norvegia  de romani care s-au intors in Romania.

VIDEO by „Nasul” cu Radu Moraru

66.6 ORE IN NORVEGIA –

STOP BARNEVERNET! – Partea 2

De ce avocatii nu vor sa ia cazuri impotriva Barnevernet?

Peter Costea: Am fost in Norvegia, am discutat cu avocatii familiei Bodnariu o vreme de 3 1/2 ore si am discutat cu inca 2-3 avocati norvegieni privind sistemul Barnevernet. Toata lumea are opinii absolut negative despre Barnevernet. O numesc o institutie odioasa.

Barnevernet, numita o institutie odioasa de avocatii norvegieni.

Intrebarea mea a fost: de ce nu-i atatcati in justitie?
[Raspunsul] Pentru ca nu are nici un rost pentru ca nu castigi.
Dar, de ce nu castigi?
Pentru ca odata ce Barnevernet iti ia copiii exista o prezumptie din partea publicului ca ti-ai abuzat copilul. Este ca un fel de stigmatizare a omului de rand.

Odata ce aceste audieri se termina, daca nu iti place rezultatul acestor audieri, ai dreptul sa faci recurs. Dar, la cine? La guvernatorul districtului in care locuiesti. Deci, nu mergi in instanta. Faci recurs la un guvernator, cum ar fi prefectul unui judet aici. Daca nu iti convine rezultatul care iti da guvernatorul districtului in care locuiesti atunci ai dreptul sa ataci deciziile acelea in instanta, deci, intr-un tribunal normal. Si incepi de la inceput pana ajungi la tribunalul Norvegiei. Si daca nici acolo nu-ti convine decizia, ai voie sa ataci deceizia la Curtea Europeana a Drepturilor Omului. (Radu Morau: Deci, practic putem spune ca poti sa mori linistit de cateva ori pana sa ajungi sa-ti recuperezi copilul). Cam asa este si din nefericire, legea Norvegiei spune  ca daca pe parcursul acestor proceduri, copiii raman in plasament cu parintii foster vreme de doi ani, exista in legea norvegiana o prezumtie ca acesti copii trebuie sa ramana cu parintii din plasament si nu dati inapoi parintilor biologici pentru ca acesti copii deja s-au atasat la nivel emotional si psihologic de parintii nebiologici.

Acum, poate intelegi de ce eu si cei care luptam pentru familia Bodnariu vrem sa ducem copiii acasa cat mai repede. Pentru ca daca in vreme de doi ani  nu reusim sa aducem acasa copiii acestia, va fi foarte dificil sa-i mai aduci acasa. Si mai este un aspect natural, aspectul psihologic. Ii aduci acasa in trup, dar dupa un an, un an jumate, doi ani, va fi foarte greu sa-i aduci inapoi din punct de vedere al mintii psihologic si din punct de vedere emotional, sa restabilesti relatiile emotionale intre parinti si copii.

VIDEO by „Nasul” cu Radu Moraru

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: